Czytniki e-książek, ebook ereaders oraz akcesoria i oprogramowanie.
Sklep Czytio.pl

Kontakt

tel. 790 254 500
Wrocław

Popularne produkty

Komputery-Czytniki e-book i tablety PC-Czytniki e-book

Popularne marki

Amazon kindle, Bookeen cybook, Pocketbook, Icarus, Esperanza

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 147
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Czytio.pl > Opinie klientów

Sklep Czytio.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.10.2009r i posiada 147 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

jbed rekomenduje Czytio.pl opinia nr 344361 z 02.06.2015

Sklep wybrałem przypadkowo - znalazłem jego ofertę w Internecie, a była to oferta dokładnie odpowiadająca moim potrzebom. Cenowo także była to dosyć dobra oferta. Okazało się, że był to dobry wybór.

zakupy: Czytnik e-booków z etui; czerwiec 2015

plusy: Błyskawiczna dostawa i bardzo dobry kontakt

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris rekomenduje Czytio.pl opinia nr 344313 z 02.06.2015

świetna i bardzo szybka obsługa. ciekawe promocje i bonusy

zakupy: pocketbook 626 touch lux3; czerwiec 2015

plusy: konkurncyjne oferty, bonusy, promocje expresowa dostaw

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Czytio.pl opinia nr 338313 z 09.04.2015

Cała transakcja przebiegła bezproblemowo i bardzo szybko. Czytnik jest zakupiony jako prezent więc jeszcze nie mam opinii o funkcjonalności produktu ale wygląda porządnie. Etui bardzo solidnie wykonane.

zakupy: Czytnik PocketBook 623 + Etui; kwiecień 2015

plusy: Błyskawiczna realzacja zamówienia

minusy: Wad póki co nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nika rekomenduje Czytio.pl opinia nr 330837 z 10.02.2015

. Podoba mi się różnorodność oferty, to znaczy zestawy w różnych wariantach. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo profesjonalna i naprawdę szybka realizacja zamówienia. Świetnie zabezpieczony przed uszkodzeniem produkt.

zakupy: Pocketbook Ultra 650, zestaw promocyjny; luty 2015

plusy: rzetelność, produkt zgodny z ofertą,szybka realizacja,

minusy: nie doświadczyłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Czytio.pl opinia nr 321281 z 03.12.2014

Wybrałam ten sklep ze względu na niską cenę czytnika i oferowane dodatkowe bonusy w postaci 700 darmowych e-booków. Tak jak się spodziewałam w tych darmówkach znajdują się głównie lektury szkolne i poradniki, ale znalazło się też kilka fajnych pozycji. Zamówienie zostało zrealizowane, jestem zadowolona, mogę polecić sklep

zakupy: czytnik eboków; listopad 2014

plusy: kultura obsługi

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olena rekomenduje Czytio.pl opinia nr 319385 z 20.11.2014

Wybrałam Czytio.pl ze względu na zestawy promocyjne z akcesoriami do czytników oraz atrakcyjną cenę samego czytnika.

zakupy: czytnik PocketBook; listopad 2014

plusy: szybkość wysyłki, szybka odpowiedź na pytania, ceny

minusy: wszystko w porządku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 319253 z 18.11.2014

Profesjonalny sklep internetowy. Fachowa obsługa i dobry kontakt. Ekspresowa wysyłka.

zakupy: PocketBook 614 Basic 2; listopad 2014

plusy: dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kate rekomenduje Czytio.pl opinia nr 314033 z 08.10.2014

czytio.pl oferuje duży wybór czytników elektronicznych w zestawach z akcesoriami, czego nie znalazłam w innych sklepach internetowych. Mnie zależało aby kupić zestaw all in 1 a nie wszystko osobno dlatego wybrałam czytio.pl. Były to moje pierwsze zakupy w tym miejscu i naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona jakością obsługi i szybkością dostawy (zamówienie w sobotę wieczorem - we wtorek rano mój pocketbook był u mnie:))

zakupy: Pocketbook 626 Touch Lux 2; październik 2014

plusy: obsługa, szybkość wysyłki, asortyment czytników

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Czytio.pl opinia nr 304573 z 07.08.2014

Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem w ciągu 3 dni roboczych

zakupy: ebook pocketbook 626; sierpień 2014

plusy: towar zgodny z zamówieniem, b. dobrze zapakowany

minusy: nie było problemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kate rekomenduje Czytio.pl opinia nr 300825 z 13.07.2014

Polecam tego sprzedawcę, zamówienie zrealizowano szybko i sprawnie

zakupy: czytnik poctek book 626; lipiec 2014

plusy: czytelna strona

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Czytio.pl opinia nr 297685 z 23.06.2014

Dobra cena

zakupy: czytnik Kindle Paperwhite 2 bez reklam; czerwiec 2014

plusy: |Wszystko OK

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 288925 z 27.04.2014

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.Kupiony towar w dobrej cenie,dobry kontakt i szybka wysyłka.Gorąco polecam!!!

zakupy: Czytnik Pocketbook 626; kwiecień 2014

plusy: Dobry kontakt,szybka wysyłka,dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teresa rekomenduje Czytio.pl opinia nr 284677 z 27.03.2014

Najlepsza cena. Pełna i szybka informacja o przebiegu transakcji. Towar otrzymałam szybko, zgodny z zamówieniem.

zakupy: Czytnik PocketBook 623 Touch Lux + etui; marzec 2014

plusy: Szybka dostawa i dobre zabezpieczenie przesyłki.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Czytio.pl opinia nr 283837 z 23.03.2014

Konkurencyjne ceny, super szybka wysyłka oraz super kontakt. Zdecydowanie polecam.

zakupy: PocketBook Touch Lux + Etui + Ładowarka USB; marzec 2014

plusy: Szybkość, konkurencyjność oraz solidność działania.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 282841 z 18.03.2014

Błyskawiczna realizacja zamówienia, bardzo korzystna cena - słowem pełna satysfakcja! Polecam wszystkim Czytio!!!

zakupy: czytnik Pocketbook 623; marzec 2014

plusy: szybkość realizacji zamówienia, cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidka rekomenduje Czytio.pl opinia nr 280197 z 28.02.2014

Ponieważ oferował artykuł, który chciałam kupić. Spełnił moje oczekiwania.

zakupy: czytnik PocketBook; luty 2014

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ka_z rekomenduje Czytio.pl opinia nr 277097 z 12.02.2014

Zasugerowałam się opiniami klientów i jestem zadowolona:)

zakupy: czytnik Pocketbook 623 Touch Lux; luty 2014

plusy: bardzo dobry kontakt mailowy, zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Czytio.pl opinia nr 273037 z 21.01.2014

Z uwagi na posiadane w ofercie produkty, cenę.

zakupy: PocketBook 623 Tuch Lux; styczeń 2014

plusy: świetny i skuteczny kontakt mailowy z obsługą.

minusy: nie zauważyłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

atre rekomenduje Czytio.pl opinia nr 272901 z 20.01.2014

Świetny sklep, szybki kontakt i dostawa.

zakupy: Pocket Book 623 Touch Lux; styczeń 2014

plusy: wiarygodność, solidność i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Metalmann rekomenduje Czytio.pl opinia nr 272405 z 17.01.2014

Jestem zadowolony z obsługi sklepu. Bardzo dobry kontakt przez e-mail. Co ciekawe pod tymi samymi danymi teleadresowymi występuje w internecie oficjalny sklep internetowy firmy Pocketbook ( Pocketbook.pl ) Bardzo dogodne formy płatności przez serwis Payu.

zakupy: PocketBook 623 touch lux; styczeń 2014

plusy: Dogodne formy płatności za zamówiony towar

minusy: Uboga szata graficzna strony internetowej sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER