Czytniki e-książek, ebook ereaders oraz akcesoria i oprogramowanie.
Sklep Czytio.pl

Kontakt

tel. 790 254 500
Wrocław

Popularne produkty

Komputery-Czytniki e-book i tablety PC-Czytniki e-book

Popularne marki

Amazon kindle, Bookeen cybook, , Icarus, Pocketbook

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 148
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Czytio.pl > Opinie klientów

Sklep Czytio.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.10.2009r i posiada 148 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Metalmann rekomenduje Czytio.pl opinia nr 272405 z 17.01.2014

Jestem zadowolony z obsługi sklepu. Bardzo dobry kontakt przez e-mail. Co ciekawe pod tymi samymi danymi teleadresowymi występuje w internecie oficjalny sklep internetowy firmy Pocketbook ( Pocketbook.pl ) Bardzo dogodne formy płatności przez serwis Payu.

zakupy: PocketBook 623 touch lux; styczeń 2014

plusy: Dogodne formy płatności za zamówiony towar

minusy: Uboga szata graficzna strony internetowej sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaja rekomenduje Czytio.pl opinia nr 272249 z 16.01.2014

Atrakcyjne ceny,szybka realizacja zamówienia.

zakupy: etui do pocketbook 623; styczeń 2014

plusy: ceny, szybkość realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 267645 z 20.12.2013

dobra cena, terminowa i sprawna realizacja zamówienia mimo okresu przedświątecznego.

zakupy: pocket book 623; grudzień 2013

plusy: dobre ceny

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rea rekomenduje Czytio.pl opinia nr 266929 z 18.12.2013

sklep oferował czytnik książek Pocketbiik 624 w najlepszej cenie na rynku, dodarkowo dostałam dostęp do bezpłatnych ebook

zakupy: czytnik książek Pocket book 624; grudzień 2013

plusy: szybka wysyłka, dobrze zapakowany peodukt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Czytio.pl opinia nr 266465 z 16.12.2013

Sklep wybrałam ze względu na atrakcyjną cenę i dodatkowe darmowe e-booki. Towar zgodny z zamówieniem. Dostarczony bardzo szybko.

zakupy: Pocketbook 624 Basic + Etui + Gratisy; grudzień 2013

plusy: Atrakcyjne ceny produktów, ekspresowa wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Czytio.pl opinia nr 265353 z 12.12.2013

Pełna i szybka informacja o przebiegu transakcji. Towar otrzymałem szybko zgodny z zamówieniem. Żadnych ukrytych nieprzyjemnych "niespodzianek". Polecam wszystkim ten sklep - ja na pewno jeszcze skorzystam z usług tego sklepu.

zakupy: Etui na PocketBook 623.; grudzień 2013

plusy: solidność i uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik rekomenduje Czytio.pl opinia nr 265145 z 11.12.2013

Ciekawa oferta oraz pozytywne opinie klientów. Spełnił moje oczekiwania. Zamówione produkty były dokładnie takie jak w zamówieniu a czas dostawy zgadzał się z tym co było podane na stronie. Dobra komunikacja ze sklepem. Otrzymałem na bieżąco informacje o stanie mojego zamówienia.

zakupy: Pocketbook 623 Touch Lux Biały + etui; grudzień 2013

plusy: ciekawa oferta, atrakcyjne ceny

minusy: nie mam negatywnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Czytio.pl opinia nr 264873 z 10.12.2013

Sklep wybrałem ponieważ miał w dobrej cenie czytnik oraz pozytywne opinie kupujących. Transakcja przebiegła błyskawicznie, jeszcze tak szybko nie miałem dostarczonego zamówionego towaru. Absolutny profesjonalizm. Gorąco polecam sklep czytio.

zakupy: Pocketbook Touch lux 623; grudzień 2013

plusy: bardzo dobra strona internetowa, błyskawiczna wysyłka za

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 264841 z 10.12.2013

Była to najrozsądniejsza propozycja. Szybko i dobrze zrealizowano zamówienie

zakupy: Czytnik PocketBook Touch; grudzień 2013

plusy: Co zamówisz - otrzymujesz i to szybko

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tmacher rekomenduje Czytio.pl opinia nr 264569 z 09.12.2013

Szeroki asortyment czytników. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: Pocketbook 51 Mini+Etui Brązowo - Czarne; grudzień 2013

plusy: 100% pewność realizacji zamówienia, kontak

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kryspus rekomenduje Czytio.pl opinia nr 262873 z 03.12.2013

Sklep wybrałem ze względu na atrakcyjną cenę i dodatkowe darmowe ebooki. W adresie na paczce brakowało numeru domu i mieszkana, na szczęście kurier do mnie zadzwonił przed dostarczeniem.

zakupy: Pocketbook Basic Touch; grudzień 2013

plusy: Tanio, szybko, zgodność towaru

minusy: dokładność wypełniana adresów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiecha39 rekomenduje Czytio.pl opinia nr 259649 z 20.11.2013

Sklep wybrałem ze względu na atrakcyjną cenę i dobre opinie. Dostawa szybka i sprawna; kupujący jest o wszystkim informowany na bieżąco. Moja pomyłka w trakcie zakupów załatwiona została jednym mailem. Jednym slowem - same plusy :)

zakupy: PocketBook 624 Basic Touch; listopad 2013

plusy: Dobry kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirekg rekomenduje Czytio.pl opinia nr 255769 z 03.11.2013

Zastosowana cena promocyjna na czytnik Pocketbook Lux 623. Sklep w zupełności spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Pocketbook Lux 623 + etui; październik 2013

plusy: szybka i bezzproblemowa realizacja zamówienia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 254913 z 28.10.2013

Korzystna cena oraz pozytywne opinie innych kupujących.Kontakt ze sprzedawcą wzorowy obsługa pomoc w wyborze bardzo miła , rzeczowa i fachowa . Kupowanie w tym sklepie to prawdziwa przyjemność polecam wszystkim se przekonać. Oby wszyscy sprzedawcy byli tacy to i kupujących byloby więcej.

zakupy: Czytnik EbookówPocketBook Touch lux 623; październik 2013

plusy: Bardzo dobry towar w dobrej cenie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Czytio.pl opinia nr 253913 z 24.10.2013

Skorzystałem z promocji i kupiłem za "najmniejsze pieniądze" zestaw czytnik PB 623 + etui+ ładowarka. U innych sprzedawców musiałbym za taki zestaw zapłacić o ok. 100 zł więcej. Cały zestaw miałem w domu już za dwa dni (zamówienie złożyłem po godz. 22). Polecam ten sklep.

zakupy: Pocket Book 623 Touch Lux; październik 2013

plusy: Bogaty wybór, szybka realizacja zlecenia, przystępne cen

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 252109 z 16.10.2013

Wybrałem ten sklep kierując się opiniami innych kupujących, z powodu oferowania interesującego mnie towaru w atrakcyjnej cenie. Nie zawiodłem się, bezproblemowa, terminowa dostawa, towar zgodny z opisem, dobry kontakt ze sklepem - polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Etui na Pocketbook 623; październik 2013

plusy: opinie, ceny

minusy: nie spostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Shane rekomenduje Czytio.pl opinia nr 247833 z 28.09.2013

Wybrałam czytio.pl i jestem bardzo zadowolona. Towar jest zgodny z opisem, oczywiście sprawny, akcesoria, które do niego dokupiłam również są wysokiej jakości, a całość transakcji przebiegła błyskawicznie - przesyłkę dostałam już na następny dzień. Poważna firma szanująca klienta, polecam każdemu.

zakupy: czytnik ebook; wrzesień 2013

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Czytio.pl opinia nr 246561 z 24.09.2013

Rzetelnie informowany klien, towar zgodny z opisem, błyskawiczna realizacja zamówienia. Same zalety.

zakupy: etui na czytnik; wrzesień 2013

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Crash&Eddie rekomenduje Czytio.pl opinia nr 240245 z 28.08.2013

Sklep wybrałem ze względu na atrakcyjną cenę i dobre opinie. Dostawa szybka i sprawna; kupujący jest o wszystkim informowany na bieżąco. MOJA mała pomyłka w trakcie zakupów załatwiona jednym mailem. Jednym slowem - same plusy :)

zakupy: Pocketbook 623; sierpień 2013

plusy: szybko, sprawnie, kompetentnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Czytio.pl opinia nr 237097 z 14.08.2013

Moje pierwsze zakupy w tym sklepie i od razu miła niespodzianka. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, miły i uczynny sprzedawca, poszedł mi na rękę i towar wysłał przed dostaniem kasy, za okazaniem dowodu wpłaty. Czytnik miałem u siebie następnego dnia. Jak najbardziej polecam.

zakupy: Czytnik eboook PocketBook 623; sierpień 2013

plusy: niskie ceny, uczynny i słowny sprzedawca

minusy: nie doświadczyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER