Czytniki e-książek, ebook ereaders oraz akcesoria i oprogramowanie.
Sklep Czytio.pl

Kontakt

tel. 790 254 500
Wrocław

Popularne produkty

Komputery-Czytniki e-book i tablety PC-Czytniki e-book

Popularne marki

Amazon kindle, Bookeen cybook, Pocketbook, Icarus, Esperanza

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 146
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Czytio.pl > Opinie klientów

Sklep Czytio.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.10.2009r i posiada 146 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

tadek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 231921 z 18.07.2013

tani towar, szybka dostawa

zakupy: czytnik ebook; lipiec 2013

plusy: dostepnosc towaru

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Czytio.pl opinia nr 231309 z 16.07.2013

Tylko w tym sklepie znalazłem interesujący mnie czytnik w atrakcyjnej cenie i w zestawie z etui i ładowarką. Skorzystałem z promocji weekendowej a we wtorek przed południem miałem czytnik w rękach. Ogólnie polecam.

zakupy: Pocketbook 623 Lux + etui + ładowarka; lipiec 2013

plusy: wszystko działa jak powinno

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Czytio.pl opinia nr 224513 z 12.06.2013

Towar zgodny z opisem zamieszczonym na stronie internetowej. Expresowa dostawa. Sklep i sprzedawca godny polecenia

zakupy: Etui do czytnika; czerwiec 2013

plusy: Towar zgodny z opisem zamieszczonym na stronie interneto...

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gskub rekomenduje Czytio.pl opinia nr 224505 z 12.06.2013

Oferował interesujący mnie produkt w atrakcyjnej cenie. Poza tym posiadał status zaufanych opinii. Zakupy przebiegły bardzo sprawnie z pełną informacją dotyczącą statusu zamówienia.

zakupy: czytnik Kindle; czerwiec 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienia, wysoka kultura kontaktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AC rekomenduje Czytio.pl opinia nr 222065 z 31.05.2013

Miła obsługa, sprawne działanie (w niedzielę wieczorem towar był zamówiony, we wtorek już był dostępny do odbioru osobistego), towar zgodny z zamówieniem, zapakowany fabrycznie. Same zalety :)

zakupy: Czytnik Amazon Kindle; maj 2013

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, obsługa, ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

te-ba rekomenduje Czytio.pl opinia nr 217857 z 10.05.2013

To mój pierwszy zakup w Czytio. Same superlatywy! Towar bardzo starannie zapakowany, w 100% zgodny z zamówieniem i bardzo szybko dostarczony. Polecam gorąco tego Sprzedawcę

zakupy: Etui do czytnika Pocketbook Touch; maj 2013

plusy: dobry towar i szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Czytio.pl opinia nr 217853 z 10.05.2013

Korzystne i konkurencyjne ceny, szybkość obsługi, możliwość odbioru osobistego. Jak najbardziej polecam ten sklep każdemu, a przede wszystkim osobom niezdecydowanym, bo naprawdę warto.

zakupy: Pocketbook Basic; maj 2013

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rysiek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 217385 z 08.05.2013

Rozsądna oferta (cena i możliwość samodzielnego odbioru we Wrocławiu) Tak, spełnił

zakupy: czytniki Pocketbook 622 etui i ładowarka; maj 2013

plusy: możliwość odbioru we Wrocławiu w siedzibie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jkamyk3 rekomenduje Czytio.pl opinia nr 210825 z 08.04.2013

Sklep posiada bogatą ofertę.

zakupy: Etui, karta, ładowarka; kwiecień 2013

plusy: Szybkośc realizacji zakupu.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szewc rekomenduje Czytio.pl opinia nr 203838 z 06.03.2013

Zdecydowanie konkurencyjna cena, pozytywne opinie, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem bezpiecznie zapakowany

zakupy: czytnik z etui; marzec 2013

plusy: cena, oferta, dostępność, szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hydrolim rekomenduje Czytio.pl opinia nr 198410 z 08.02.2013

dobra cena za dobry towar

zakupy: ebook; luty 2013

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mk rekomenduje Czytio.pl opinia nr 192141 z 11.01.2013

Polecam- szybka dostawa, czytnik bardzo dobrze zapakowany :)

zakupy: Pocketbook Touch; styczeń 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: musiałam poczekać dłuższą chwilę na nr przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Czytio.pl opinia nr 180709 z 04.12.2012

SUPER sklep- fachowość i szybkość realizacji zakupionego towaru. Barzdo dobra nawigacja i szata graficzna serwisu. Gratisy przy zakupie. Monitoring przesyłki i bardzo dobry kontakt mailowy.

zakupy: Pokrowiec na czytnik Pocketbook pro 912; grudzień 2012

plusy: Szata graficzna i nawigacja w serwisie. Szybka realizacj

minusy: NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusław rekomenduje Czytio.pl opinia nr 172913 z 06.11.2012

To mój pierwszy zakup w Czytio. Same superlatywy! Towar bardzo starannie zapakowany, w 100% zgodny z zamówieniem. Proces zakupu przebiegł bardzo sprawnie. Polecam gorąco tego Sprzedawcę.

zakupy: Czytnik Pocketbook 622; listopad 2012

plusy: Sprawność i solidność obsługi.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kesarim rekomenduje Czytio.pl opinia nr 167221 z 13.10.2012

To mój drugi zakup w Czytio.pl - pierwszy (BeBook) 2,5 roku temu. Idąc z duchem czasu postanowiłem nabyć jakiś nowocześniejszy czytnik, skorzystałem więc z oferty tej samej firmy. Po raz drugi się nie zawiodłem. Rzeczowa i miła rozmowa telefoniczna, błyskawiczna dostawa (Wrocław-Warszawa nieco ponad 24h przy normalnej opłacie), towar w pełni odpowiadający opisowi na stronie sklepu, cena ok 10-15 zł niższa niż na A.. ukcjach za ten sam model. Dziękuję! i tak trzymać.

zakupy: Czytnik PocketBook 622+etui premium; październik 2012

plusy: Rzetelność i błyskawiczna dostawa.

minusy: Jak dotychczas brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hania rekomenduje Czytio.pl opinia nr 165853 z 09.10.2012

Poszukiwałam czytnika Pocketbook 622 Touch czarnego wraz z etui i właśnie takie towary znalazłam w Czytio.pl Kontakt z firmą Czytio.pl jest dobry, wysyłka nastąpiła bardzo szybko, towar zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam zakup w Czytio.pl, jak również ten właśnie czytnik z etui.

zakupy: Czytnik Pocketbook 622 Touch + etui; październik 2012

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje Czytio.pl opinia nr 149729 z 08.08.2012

Sklep wybrałem ze względu na miejsce zamieszkania i cenę produktów. Wybrałem odbiór osobisty w punkcie sklepu. Obsługa niesamowicie miła, i przyjaźnie nastawiona do klienta. Cała transakcja przebiegła na bardzo wysokim poziomie.

zakupy: PocketBook 611 + Etui + Ładowarka; sierpień 2012

plusy: Obsługa na światowych standardach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiciu rekomenduje Czytio.pl opinia nr 147237 z 01.08.2012

Świetna obsługa,błyskawiczna dostawa towaru,naprawdę polecam.

zakupy: PocketBook 622 Touch; sierpień 2012

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

meizi rekomenduje Czytio.pl opinia nr 146953 z 31.07.2012

szybka dostawa, doskonała jakość produktów, fachowa i szybka obsługa

zakupy: czytnik ebooków; lipiec 2012

plusy: terminowość, wysoka jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje Czytio.pl opinia nr 144889 z 25.07.2012

Polecam , świetny kontakt , transakcja szybka , towar rewelacja + bonusy

zakupy: czytnik pocketBook 622; lipiec 2012

plusy: Sprawność działania i doskonały kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER