Czytniki e-książek, ebook ereaders oraz akcesoria i oprogramowanie.
Sklep Czytio.pl

Kontakt

tel. 790 254 500
Wrocław

Popularne produkty

Komputery-Czytniki e-book i tablety PC-Czytniki e-book

Popularne marki

Amazon kindle, Bookeen cybook, Pocketbook, Icarus, Esperanza

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 146
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Czytio.pl > Opinie klientów

Sklep Czytio.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.10.2009r i posiada 146 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

JUREK rekomenduje Czytio.pl opinia nr 143861 z 23.07.2012

Szybka realizacja zamówienia. Bonusy.

zakupy: Prestigio Libretto PER5162BEN + 300 ebooków GRATIS!; lipiec 2012

plusy: WPORZO!!!Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem... POL...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Czytio.pl opinia nr 140745 z 14.07.2012

Sklep wybrałem ze względu na dobre opinie i konkurencyjne ceny. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, szczegółowe informacje o postępie przesyłane na maila. Kontakt bardzo dobry, szczerze polecam.

zakupy: czytnik PocketBook 622 Touch, etui; lipiec 2012

plusy: dobry kontakt, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Czytio.pl opinia nr 135573 z 27.06.2012

Blisko domu. Spełnił moje oczekiwania. Sympatyczna obsługa. Profesjonalna i chetna do pomocy.

zakupy: etui onyx i62; czerwiec 2012

plusy: Obsługa

minusy: Trudno znaleść

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SePo rekomenduje Czytio.pl opinia nr 134017 z 22.06.2012

Sklep znalazłem przez porównywarkę cen produktów. Mimo że cena nie była niższa niż w innych sklepach, podoba mi się, że nie jest to gigant sprzedający wszystko do wszystkiego. Drobny problem przy dostawie na inny adres niż dane płatnika, ale wystarczyła jedna wiadomość, żeby to poprawić. Poza tym - realizacja b. dobra - szybko i zgodnie z zamówieniem.

zakupy: Onyx Boox i62; czerwiec 2012

plusy: specjalizujący się w czytnikach e-book

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

la rekomenduje Czytio.pl opinia nr 132373 z 16.06.2012

Wybrałam sklep z wyszukiwarki,gdy szukałam czytnika iRiver.Zamówiłam czytnik,zapłaciłam.Następnego dnia zadzwonił do mnie pan ze sklepu i przekonał, że lepszy jest czytnik Pocketbook 622 Touch,ponieważ jest nowocześniejszy. Zaoferował go w kwocie którą już zapłaciłam,dostałam jeszcze pokrowiec oraz rabat na ładowarkę. W sumie dopłaciłam bardzo niewielkie pieniądze.Towar miałam w domu już następnego dnia po południu.Jestem zadowolona z zamiany,szkoda tylko że ten czytnik nie miał instrukcji obsługi na papierze. Ale poradziłąm sobie i wydrukowałam.Ogólnie moja ocena : 5

zakupy: Czytnik Pocketbook 622 Touch; czerwiec 2012

plusy: bardzo profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Czytio.pl opinia nr 131269 z 12.06.2012

Wybrałam ten sklep ponieważ posiadał interesujący mnie towar w przystępnej cenie, a także ma dobre opinie. Spełnione są moje oczekiwania. Jestem zadowolona.

zakupy: Etui do pocketbook 611; czerwiec 2012

plusy: Solidność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kalimu rekomenduje Czytio.pl opinia nr 127261 z 27.05.2012

Wszystko w porządku, dobry kontakt ze sprzedającym.

zakupy: Pocketbook Touch 622; maj 2012

plusy: dostępność dodatkowych akcesoriów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Czytio.pl opinia nr 125933 z 22.05.2012

Wybrałam ten sklep, ponieważ przeczytałam o nim wiele dobrych opinii.Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania.Bardzo dobry kontakt mailowy.

zakupy: Pocketbook 622 Touch+etui+karta pamięci; maj 2012

plusy: dobry kontakt mailowy,można zakupić zestawy produktów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał W. rekomenduje Czytio.pl opinia nr 124449 z 16.05.2012

Obsługa w sklepie jest bardzo profesjonalna pod każdym względem, wszystko realizowane jest sprawnie i bez zarzutu.

zakupy: PocketBook 912; maj 2012

plusy: Bardzo dobry kontakt

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Czytio.pl opinia nr 122941 z 10.05.2012

sklep oferował towar przeze mnie poszukiwany, czytałam wcześniej opinie zadowolonych klientów, lokalizacja sklepu zapewnia mi ewentualny bezpośredni kontakt, oferowano szybka obsługę i możliwość bezproblemowego zwrotu towaru a także zakup potrzebnych akcesoriów

zakupy: Pocketbook + ładowarka sieciowa+etui; maj 2012

plusy: profesjoinalna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata z Radomia rekomenduje Czytio.pl opinia nr 120489 z 28.04.2012

Na sklep trafiłam poprzez stronę z informacjami o czytnikach. Jestem zadowolona, bo mimo że z powodu jakichś procedur czy problemu zewnętrznego czytnik został wysłany dzień później niż powinien, to i tak dotarł do mnie o czasie. Chciałam BARRDZO pochwalić Sklep za sposób pakowania, dzięki któremu mój czytnik podróżował do mnie kilkaset kilometrów w bardzo komfortowych warunkach. W moim przypadku to pierwszy sklep, który tak wrażliwe urządzenie jak czytnik pakuje solidnie i z głową, by w żaden sposób nie ucierpiało w drodze. Kontakt bez zastrzeżen (nawet czasem po godzinach pracy), życzenia klienta (w moim przypadku określony sposób wystawienia faktury) spełnione:)

zakupy: czytnik książek Pocketbook 611; kwiecień 2012

plusy: dobry kontakt, liczenie się z kientem, pakowanie zakupu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Czytio.pl opinia nr 119401 z 24.04.2012

Zakup spełnił oczekiwania. Polecam sklep. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, bardzo rzetelny opis produktu, ekspresowa przesyłka, transakcja w pełni profesjonalna. Sklep polecił mi znajomy.

zakupy: czytnik e-book pocketbook 611; kwiecień 2012

plusy: rzetelność, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Czytio.pl opinia nr 118765 z 23.04.2012

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania. Błyskawiczna realizacja zamówienia i przesyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam

zakupy: Pocketbook 611; kwiecień 2012

plusy: Szybkosć w realizacji zamówienia

minusy: nie zauważyłem żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Czytio.pl opinia nr 108277 z 16.03.2012

Doskonały kontakt, profesjonalizm, wiedza skladają się na tytuł Wzorowego Sprzedawcy!

zakupy: czytnik Onyx I62; marzec 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 103697 z 01.03.2012

Błyskawiczna odpowiedź na każde zapytanie e-mailem. Profesjonalne opisy produktów. Błyskawiczna dostawa kurierem. PocketBook611 w pełni zgodny z opisem. Błyskawicznie wczytuje worda czy pdfa. Na ekranie czcionka to brzytwa. Przerzucanie stron - rewelacja. Jedyny feler to etui nie za bardzo dopasowane. Zaciski zasłaniają klawisz POWER lub wejście micro usb.

zakupy: PocketBook611+etui; marzec 2012

plusy: obsługa, profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dagmarak rekomenduje Czytio.pl opinia nr 103289 z 29.02.2012

Wybralam ten sklep, poniewaz mial fajna promocje na ebook'a Pocketbook. Jak najbardziej polecam ten sklep- dobry kontakt i szybka wysylka. A jesli chodzi o ebook'a to rewelka!!!!Polecam.

zakupy: Pocketbook; grudzień 2011

plusy: dobry kontakt, szybka realizacja zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Czytio.pl opinia nr 101093 z 22.02.2012

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Czytnik Pocketbook Pro 611; luty 2012

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Czytio.pl opinia nr 93922 z 20.01.2012

Błyskawicznie odpowiedzieli na maila z pytaniem o dostepność towaru. A sam czytnik przyjechał następnego dnia po zapłacie. Wszystko zgodnie z zamówieniem

zakupy: Pocketbook 611 + etui; styczeń 2012

plusy: obszerne opisy towaru i wiele możliwych sposobów zapłaty

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Czytio.pl opinia nr 93905 z 20.01.2012

Początkowo miałam kupić PB 602, ale po porównaniu z PB611 stwierdziłam, że wystarczy mi 611, no i ten akurat był dostępny. Zamówienie złożyłam bez problemów, zapłatę zaksięgowano na następny dzień i wysyłka też szybko nastąpiła. Sklep na bieżąco informował mnie mailowo o stanie zamówienia. Na następny dzień po zamówieniu cena czytnika została obniżona i ku mojemu zaskoczeniu sklep zwrócił mi różnicę w cenie! To się nazywa profesjonalizm i dbałość o klienta!

zakupy: Pocketbook 611, etui, karta pam, ładowarka; styczeń 2012

plusy: podejście do klienta, cena, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Czytio.pl opinia nr 93767 z 19.01.2012

Interesująca oferta, dobre ceny, rzetelna informacja o produktach

zakupy: Pocketbook 611 + etui; styczeń 2012

plusy: terminowość i zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER