Czytniki e-książek, ebook ereaders oraz akcesoria i oprogramowanie.
Sklep Czytio.pl

Kontakt

tel. 71 343 26 15
Wrocław

Popularne produkty

Komputery-Czytniki e-book i tablety PC-Czytniki e-book

Popularne marki

Amazon kindle, Pocketbook, Bookeen cybook, Esperanza, Onyx

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 148
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Czytio.pl > Opinie klientów

Sklep Czytio.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.10.2009r i posiada 148 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Monika rekomenduje Czytio.pl opinia nr 93905 z 20.01.2012

Początkowo miałam kupić PB 602, ale po porównaniu z PB611 stwierdziłam, że wystarczy mi 611, no i ten akurat był dostępny. Zamówienie złożyłam bez problemów, zapłatę zaksięgowano na następny dzień i wysyłka też szybko nastąpiła. Sklep na bieżąco informował mnie mailowo o stanie zamówienia. Na następny dzień po zamówieniu cena czytnika została obniżona i ku mojemu zaskoczeniu sklep zwrócił mi różnicę w cenie! To się nazywa profesjonalizm i dbałość o klienta!

zakupy: Pocketbook 611, etui, karta pam, ładowarka; styczeń 2012

plusy: podejście do klienta, cena, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Czytio.pl opinia nr 93767 z 19.01.2012

Interesująca oferta, dobre ceny, rzetelna informacja o produktach

zakupy: Pocketbook 611 + etui; styczeń 2012

plusy: terminowość i zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Czytio.pl opinia nr 92340 z 31.12.2011

Dostawa błyskawiczna - wszystko zgodnie z informacjami na stronie sklepu. Reakcja na dodatkową prośbę mailową również błyskawiczna. Polecam!!!

zakupy: Pocketbook 611; grudzień 2011

plusy: Terminowość, szybka reakcja na prośbę mailową.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Czytio.pl opinia nr 91755 z 23.12.2011

Sklep, jako jedyny posiadał poszukiwany przeze mnie towar. Sprawny kontakt mailowy i ekspresowa dostawa towaru.

zakupy: etui - Onyx Boox 60; grudzień 2011

plusy: Oferta, jakość, krótki czas realizacji zamówienia.

minusy: Brak innych form dostawy poza kurierem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 90623 z 13.12.2011

Tylko ten sklep posiadał szukany przeze mnie towar ,kontakt e-mail dobry, informacja szybka ,dostawa jeszcze szybsza , polecam

zakupy: etui do pro 602; grudzień 2011

plusy: bardzo szybka dostawa

minusy: nie zaważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 90291 z 09.12.2011

Wybór przypadkowy ale jak najbardziej trafiony. Świetny kontakt i expresowa dostawa

zakupy: Onyx x61s; grudzień 2011

plusy: same plusy, gorąco polecam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Czytio.pl opinia nr 89703 z 02.12.2011

W tym sklepie znalazłem towar, którego szukałem. Polecam wszystkim potencjalnym klientom za szybką i bezproblemową realizację zamówienia.

zakupy: czytnik ebook Onyx BOOX X61S; grudzień 2011

plusy: spory wybór towarów, szybkość realizacji zamówienia

minusy: żadnych nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 89536 z 01.12.2011

bogata oferta, dobra cena, profesjonalna obsługa nastawiona na klienta, przesyłka więcej niż ekspresowa

zakupy: pocketbook 602; grudzień 2011

plusy: profesjonalizm, kompetencja, operatywność, życzliwość

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Czytio.pl opinia nr 84646 z 20.09.2011

Szeroka oferta e-czytników, doskonały kontakt ze sprzedawcą i możliwość uzyskania porady. Bardzo szybka dostawa i dobry kontakt po sprzedaży.

zakupy: e-czytnik; wrzesień 2011

plusy: dobry kontakt ze sprzedawcą, możliwość uzykania porady

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 84337 z 14.09.2011

dobry, częsty kontakt także telefoniczny, brak konieczności rejestracji przy zakupach, opieka techniczna

zakupy: pocketbook, karta pamięci, ładowarka, et; wrzesień 2011

plusy: sami do ciebie dzwonią w przypadku problemów

minusy: czasem opóźnienia w realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 84101 z 09.09.2011

sklep proponuje rozsądne ceny towaru, oraz dostępny rodzaj dostawy

zakupy: e-czytnik; wrzesień 2011

plusy: mimo kłopotów sklep wywiązał sie z zamówienia

minusy: e-mailze sklepu jest traktowana jako spam.Sprawia trudno

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miss.lawek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 83850 z 06.09.2011

po pierwsze cena rewelacyjna promocja, bardzo szybka wysyłka towar na drugi dzień po zamówieniu dotarł kurierem, czyli 28 godzinna transakcja, napewno skorzystam ponownie

zakupy: pocketbook 360; wrzesień 2011

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Czytio.pl opinia nr 83714 z 04.09.2011

Szybko, fachowo, sprawnie. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Pocketbook; wrzesień 2011

plusy: Możliwość kontaktu telefonicznego ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marieta rekomenduje Czytio.pl opinia nr 83655 z 02.09.2011

Po raz pierwszy kupowałam w tym sklepie i powiem szczerze, że miałam obawy przed kupnem. Zawsze robię zakupy tylko na allegro. Długo się wahałam, ale zaryzykowałam. Najpierw podjęłam kontakt z zapytaniem o towar. Na każdy wysłany email dostawalam odpowiedzi, zwięzłe, informacyjne i na każde zadane pytanie. Zakupiłam, towar otrzymałam i jestem bardzo zadowolona aczkolwiek mogłam kupić inny czytnik :) Nawet na email już po orzymaniu towaru otrzymałam odpowiedź. Następny czytnik zakupię tez w tym sklepie. Polecam sklep z całego serca.

zakupy: Onyx Boox X61S; sierpień 2011

plusy: kontakt, porady na temat towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Matt rekomenduje Czytio.pl opinia nr 83594 z 01.09.2011

Wybrałem sklep, bo jako jeden z nielicznych miał towar dostępny i obiecał szybką dostawę. Nie myślałem nawet, że tak szybką - przesyłkę otrzymałem już następnego dnia po złożeniu zamówienia i przelaniu należności. Profesjonalizmu dodaje fakt, że chwilę po złożeniu zamówienia zadzwonił pracownik informując o aktualnym braku futerałów do czytnika i przedstawiając możliwe opcje (dosłanie w późniejszym terminie, całość w późniejszym terminie, anulowanie zamówienia). Wielki szacunek dla obsługi sklepu i zasad jakie wypracowali.

zakupy: Pocketbook 602 z futerałem; sierpień 2011

plusy: szybkość, uprzejmość, profesjonalizm w kontakcie

minusy: najwyraźniej oferta na stronie nie nadążyła za magazynem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Czytio.pl opinia nr 83577 z 01.09.2011

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Kontakt szybki i miły. Pomoc z ich strony rewelacyjna. Doradzą, odpowiedzą na problemy techniczne. Polecam. Oby więcej takich sklepów.

zakupy: czytnik Pocketbook 360; wrzesień 2011

plusy: Szybki kontakt z klientem, szybka wysyłka towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Czytio.pl opinia nr 83269 z 28.08.2011

Wybrałem ten sklep, gdyż oferował interesujący mnie produkt i miał wiele pozytywnych opinii. Nie zawiodłem się, przesyłkę otrzymałem po dwóch dniach od złożenia zamówienia, z fakturą i gwarancją.

zakupy: PocketBook Pro 603, ładowarka USB; sierpień 2011

plusy: godny zaufania

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hiro rekomenduje Czytio.pl opinia nr 83099 z 25.08.2011

Kiedyś, gdy będę już za stary by czytać książki , zasiądę przy kominku , zapalę fajkę i opowiem wnukom o transakcji z tym sklepem ! To Lśniący Diament wśród markietów internetowych. Szybka realizacja, produkt zgodny z moimi uwagami=życzeniami. POLECAM !!

zakupy: PocketBook 360; sierpień 2011

plusy: Znakomite pakowanie (do dziś się bawię folią bąbelkową)

minusy: Mało chyba jeszcze rozpowszechniony w necie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jedrzej rekomenduje Czytio.pl opinia nr 82761 z 19.08.2011

kupowalem e-czytnik w kwoetniu i dostawa byla bardzo szybka a teraz lampke led do niego i cala transakcja przebiegla b.szybko dostawa ma byc w poniedzialek i na pewno bedzie super sklep kazdemu go polecam

zakupy: lampka led do e-czytnika; sierpień 2011

plusy: super sprzedawca

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Czytio.pl opinia nr 82142 z 08.08.2011

Znalazłam dokładnie to czego szukałam w cenie do przyjecia. Realizacja zamówienia bez zarzutu co do terminu itd. Tylko intrukcję, jesli juz koniecznie nie po polsku, to wolała bym dostać w wersji angielskiej.

zakupy: PocketBook 360; sierpień 2011

plusy: sprawnośc realizacji zamówienia

minusy: nie ma ściągawki po polsku, nie na wierzchu przynajmniej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER