Czytniki e-książek, ebook ereaders oraz akcesoria i oprogramowanie.
Sklep Czytio.pl

Kontakt

tel. 790 254 500
Wrocław

Popularne produkty

Komputery-Czytniki e-book i tablety PC-Czytniki e-book

Popularne marki

Amazon kindle, Bookeen cybook, Pocketbook, Icarus, Esperanza

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 146
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Czytio.pl > Opinie klientów

Sklep Czytio.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.10.2009r i posiada 146 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

apatryda rekomenduje Czytio.pl opinia nr 80012 z 06.07.2011

Piszę ponownie, jako że wystawiona wczoraj opinia nie ukazała się (długa moderacja?). Zamówiłem Pocket Book Pro 902 w niedzielę 3 lipca. Zapłaciłem kartą kredytową. W poniedziałek zmieniłem telefonicznie (niestety zbyt szybko) zamówienie na PB Pro 602+ładowarka USB. Nie było żadnych problemów. We wtorek rano odebrałem czytnik. Brawo dla czytio.pl

zakupy: Pocket Book Pro602; lipiec 2011

plusy: solidność

minusy: nie widzę żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 79726 z 01.07.2011

Już od dawna zamierzałem kupić czytnik. Tak naprawdę są dwa dobre sklepy internetowe. Czytio.pl odwiedzałem wiele razy, czytałem opinie, kontaktowałem się z nimi telefonicznie. Zrobili na mnie dobre wrażenie. Zakup odbył się bezproblemowo - rano dokonałem przelewu, a na drugi dzień w południe miałem towar. Gdy upgredowałem firmware i straciłem słowniki ( w nowym są tylko dema), firma przesłała mi słownik mailem. Łatwy kontakt - telefon odbierają natychmiast - co nie jest takie typowe w handlu internetowym. Z czystym sumieniem polecam ten sklep.

zakupy: Pocketbook Pro 603; czerwiec 2011

plusy: szybko, dobrze i to co zamówiłem

minusy: brak działu z Download z Firmwarem, polskimi słownikami

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 78849 z 15.06.2011

znalazłem ich na allegro patrząc na oferty z niską ceną, fakturą i gwarancją. Wahałem się jeszcze nad modelem e-booka, super mi doradzili mailowo, pokazując opcje niekoniecznie najdroższe, ale najbardziej dopasowane do mich potrzeb. Okazało się, że są z Wrocławia więc jeszcze mogłem obejrzeć towar, na miejscu miła obsługa, szybka realizacja, możliwość porównania towaru, BARDZO FACHOWE DORADZTWO.

zakupy: Onyx Boox 60S; czerwiec 2011

plusy: doskonał wiedza o oferowanych produktach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 78704 z 13.06.2011

Wyborem była lokalizacja sklepu i w miarę przystępna cena, gdyż chciałem odebrać towar osobiście. Kontakt bardzo dobry i szybko towar odebrałem. Na miejscu można było porównać produkty. Polecam gorąco

zakupy: PocketBook Pro 602; czerwiec 2011

plusy: Terminowość i kontakt

minusy: Trudno trafić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pablopawo rekomenduje Czytio.pl opinia nr 74011 z 24.03.2011

duży wybór czytników ,przystępne ceny

zakupy: CZYTNIK BEBOOK PLUS; marzec 2011

plusy: duży wybór towaru,przystępne ceny

minusy: nie można zapłacić przy odbiorze towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Czytio.pl opinia nr 73167 z 10.03.2011

Zamierzałem kupić czytnik książek. Jeden z droższych - 1769 PLN (9.7", dotykowy, 16 formatów, itd). Zadzwoniłem do Czytio.pl zasięgnąć informacji n/t dostępności, gwarancji itp. - z miejsca odebrali telefon, kompetentny pracownik odpowiedział na każde pytanie. Złożyłem zamówienie. Płatne kartą, a autoryzacja większych kwot potrafi być odwlekana przez instytucje pośredniczące... Zadzwoniłem z prośbą o przyspieszenie przesyłki - bez problemów. Następnego dnia czytnik był u mnie. Porządnie zapakowany (nawet pudełko nie miało zagięć), faktura, wypełniona gwarancja - wszystko co trzeba. Wcześniejsi użytkownicy narzekali na brak polskiego menu (mi to akurat nie przeszkadza, ale nie zaszkodzi) - nie ma sprawy, jest polskie menu wgrane przez Czytio.pl... Szkoda że akcesoriów jeszcze nie mają (przydałaby się okładka), ale wiem jedno - po kolejny czytnik zwrócę się do nich.

zakupy: PocketBook Pro 903; marzec 2011

plusy: doskonała obsługa, terminowość, po prostu wszystko super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Czytio.pl opinia nr 72910 z 07.03.2011

Solidnie i szybko

zakupy: Pocketbook Pro 902; marzec 2011

plusy: Solidność

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

XA rekomenduje Czytio.pl opinia nr 72284 z 25.02.2011

O wyborze sklepu zadecydowała niska cena czytnika. Mimo opóźnienia dostawy przez producenta, towar dostałem w ciągu 3 dni. Wszystko było w porządku. Paczka porządnie zapakowana.

zakupy: czytnik ebooków OnyX; luty 2011

plusy: cena, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Czytio.pl opinia nr 71173 z 10.02.2011

Wybór ze wzgledu na oferowany czytnik. Nie zawiodłem sie. Pełny profesjonalizm. EBook przed wysłaniem został spolonizowany, wgrany nwy soft. Przesyłeczka szybciutko, nóweczka. Urzadzenie sprawne, zgodnie z opisem, pełna funkcjonalność. na każde pytanie telefoniczne - miła obsługa i rozwiazanie problemu. Nie jest tto pierwszy mój eBook (IREX) więc mam porównanie.

zakupy: Pocketbook 903; luty 2011

plusy: profesjonalizm, podejście do klienta, znajomość oferty

minusy: .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jowisz rekomenduje Czytio.pl opinia nr 70771 z 03.02.2011

W sklepie czytio kupiłam czytnik Pocketbook Pro 903. Co prawda musiałam na niego trochę poczekać, ale wynikało to z niesolidności dostawcy, który w pierwszym terminie dostarczył znaczenie mniej czytników niz obiecywał. Co do samego zakupu i kontaktów ze sklepem, oceniam bardzo dobrze zarówno rozmowy i korespondencję ze sprzedającym jak i wywiązanie się z warunków umowy. Polecam ten sklep.

zakupy: Czytnik Pocketbook Pro 903; styczeń 2011

plusy: solidnośc

minusy: brak natychmiastowej informacji o problemach z dostawcą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Czytio.pl opinia nr 70373 z 28.01.2011

Bardzo dobra obsługa klienta, szybka wysyłka.

zakupy: Pocketbook Pro 902; styczeń 2011

plusy: obsługa klienta na najwyzszym poziomie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje Czytio.pl opinia nr 68617 z 01.01.2011

znakomita przejrzystość strony oraz bardzo dobry kontakt

zakupy: Onyx Boox 60; grudzień 2010

plusy: ceny, obsługa, wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K.R.S. rekomenduje Czytio.pl opinia nr 68536 z 30.12.2010

Sklep posiadał asortyment, który nie był dostępny w innych sklepy

zakupy: PocketBook pro 902; grudzień 2010

plusy: dbałość o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RzuF rekomenduje Czytio.pl opinia nr 68407 z 29.12.2010

Zakupy w przedsprzedaży. Spore opóźnienie - ale to nie sklep nawalił, lecz producent, Jednak jak już mieli towar w magazynie to wysłali bez zwłoki. Firma zachowała się wyjątkowo elegancko, wymiernie zamienili kartę SD 8G na 16G, a niewymiernie: dołączyli kartkę z życzeniami świąteczno-noworocznymi z ręcznymi podpisami kilku osób - to mnie rozwaliło... Kontakt mailowy bardzo szybki i rzeczowy.

zakupy: PocketBook 903; grudzień 2010

plusy: ludzkie podejście

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jakubkrzy rekomenduje Czytio.pl opinia nr 68385 z 28.12.2010

Przedsprzedaż, opóźnienie w dostawie ale dobra informacja.

zakupy: PockdetBook Pro 903; grudzień 2010

plusy: kontakt z klientem, maile

minusy: brak książek, czasopism do sprzedawanych czytników

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcel rekomenduje Czytio.pl opinia nr 65048 z 18.11.2010

Sklep czytio.pl to synonim profesjonalnego podejścia do klienta. Ma bardzo bogaty asortyment, a wszystkie artykuły są dobrze i przejrzyście opisane. W razie dodatkowych pytań wystarczy telefon i uzyskamy wszystkie potrzebne informacje. Po złożeniu zamówieniu czytnik był u mnie już na drugi dzień. Bardzo polecam tego sprzedawcę!

zakupy: BeBook Plus; listopad 2010

plusy: Podejście do klienta, kontakt, czas realizacji zamówieni

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Czytio.pl opinia nr 64946 z 17.11.2010

Sklep posiadał artykuł, którego szukałam. Przesympatyczny sprzedawca udzielił mi wyczerpujących informacji na ten temat, a sam produkt otrzymałam następnego dnia. Bardzo polecam.

zakupy: Onyx Boox 60; listopad 2010

plusy: kompetencja i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tylmur rekomenduje Czytio.pl opinia nr 60507 z 07.09.2010

Zamówienie w niedzielę, e-mail o przyjęciu zamówienia w poniedziałek, dostawa we wtorek. Na razie wszystko idzie dobrze. Bebook się właśnie ładuje...Na oko wszystko wygląda porządku.... na razie polecam :-)

zakupy: Bebook Mini; wrzesień 2010

plusy: szybka obsługa, czytelna strona internetowa

minusy: na razie nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta_C rekomenduje Czytio.pl opinia nr 59358 z 18.08.2010

Szeroka oferta i dobre ceny

zakupy: iRex Dr800; czerwiec 2010

plusy: Bogaty wybór czytników

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MichG rekomenduje Czytio.pl opinia nr 56002 z 17.06.2010

Ze względu na oferowany towar i jego cenę. Sklep jak najbardziej profesjonalny, towar też. Dostawa mogłaby być tańsza, przedmiot był lekki.

zakupy: Etui na czytnik; czerwiec 2010

plusy: Szybka realizacja

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER