Płyty CD, SACD, DVD z muzyką klasyczną, jazzową, bluesową, popową, rockową oraz folkową.
Sklep Dalga.pl

Kontakt

tel. 618 474 049
Poznań

Popularne produkty

Rozrywka, Klasyka, Filmy, Jazz, Muzyka Filmowa i Teatralna, Muzyka świata, Dla dzieci, Specjalne, Blues

Popularne marki

Universal music, Warner music, Galapagos, Deutsche grammophon, Emi, Ecm, Decca, Disney, Warner classics, Polskie nagrania muza, Parlophone, Rhino, Erato, Roadrunner records

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 90
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Dalga.pl > Opinie klientów

Sklep Dalga.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 90 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomek rekomenduje Dalga.pl opinia nr 414686 z 20.06.2017

duży wybór płyt z jazzem w przyzwoitych cenach.

zakupy: Krzysztof Komeda Sophias Tune; czerwiec 2017

plusy: ciekawy asoryment w dobrych cenach

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

R.P. rekomenduje Dalga.pl opinia nr 406334 z 22.02.2017

Duży wybór. Łatwe transakcje. Szybka realizacja

zakupy: Muzyka poważna; luty 2017

plusy: Duży wybór

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbyszek rekomenduje Dalga.pl opinia nr 402578 z 05.01.2017

polecam sklep , zakupy w tym sklepie to duża satysfakcja

zakupy: płyty CD; styczeń 2017

plusy: pomoc sprzedającego , bardzo szybka dostawa

minusy: mie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Borut rekomenduje Dalga.pl opinia nr 400834 z 15.12.2016

Niskie ceny i szybka wysyłka

zakupy: Sztywny Pal Azji Box 1986-2011; grudzień 2016

plusy: Niskie Ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy Malota rekomenduje Dalga.pl opinia nr 345293 z 10.06.2015

Nigdzie nie mogłem wyszukać płyt Jana Danka

zakupy: 2 Cd Jana Danka; czerwiec 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawela rekomenduje Dalga.pl opinia nr 341385 z 06.05.2015

Kompetentnie i mają to, czego nie mają inni :)

zakupy: Vivaldi - Farnace i Baroque Spirit; maj 2015

plusy: znajomość tematu

minusy: mmie parzą kawy przy odbiorze :) (żart)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Dalga.pl opinia nr 326145 z 06.01.2015

Duży asortyment. Profesjonalna obsługa.

zakupy: Płyty CD; grudzień 2014

plusy: Duży wybór muzyki i profesjonalizm obsługi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tangerine rekomenduje Dalga.pl opinia nr 320013 z 25.11.2014

Podobnie, jak b. wiele wcześniejszych wypowiedzi: ponieważ tam dostępna była płyta skądinąd niedostępna. Ponadto długoletnie, b. korzystne doświadczenie osobiste przede wszystkim kompetencji, znajomości rynku muzycznego, kultury i poważnego traktowania klienta/melomana. Gorąco polecam.

zakupy: Komeda by Możdżer; listopad 2014

plusy: pełny profesjonalizm i ludzka życzliwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Dalga.pl opinia nr 307389 z 22.08.2014

Dostępność płyty niedostępnej w innych miejscach mieniących się doskonale zaopatrzonymi.Pozostaje życzyć innym sklepom dostosowania sie do wiedzy i fachowości personelu sklepu Dalga.pl

zakupy: Plyta CD związana z rokiem Kolberga; sierpień 2014

plusy: Rzetelność i szybkość obslugi i uslugi sprzedazy

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Dalga.pl opinia nr 298317 z 26.06.2014

Tak, spełnił i to zdecydowanie. Nigdzie nie mogłam znaleźć nagrań muzyki klasycznej w tak doskonałym topowym wykonaniu. Informacje o przesyłce wzorowe. Inni sprzedawcy powinni pobierać dodatkowe "korepetycje" u tej firmy jak profesjonalnie zapakować towar.

zakupy: Liszt, Chopin- koncerty fortepianowe; czerwiec 2014

plusy: możliwość sprowadzenia tego, co u innych niemożliwe

minusy: wyszukiwarka powinna bardziej zawężać tematycznie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

awmarcz rekomenduje Dalga.pl opinia nr 285921 z 04.04.2014

Zdecydowałem się na zakup, gdyż znalazłem szukane płyty, których nie było w innych sklepach (kompletna seria Made in PRL, piosenki dla dzieci, np. Pan Kleks, muzyka poważna dla dzieci itd.). Sklep po moim zapytaniu sprowadził płytę, której nie było w ofercie. Kupowałem 2-krotnie (w sumie za ok. 1000zł). Wygodne płatności i przesyłka (paczkomaty). Wszystko w terminie.

zakupy: płyty CD, muzyka poważna i dla dzieci; kwiecień 2014

plusy: szeroki wybór, łatwość płatności i wybór przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariano rekomenduje Dalga.pl opinia nr 278533 z 19.02.2014

Wybrałem sklep ze względu na dostępność płyt oraz ofertę cenową

zakupy: CD - muzyka poważna; luty 2014

plusy: szeroka oferta muzyki klasycznej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martagcz rekomenduje Dalga.pl opinia nr 271485 z 13.01.2014

Wybrałam ten sklep bo płyta, którą chciałam kupić była 3 razy tańsza niż w empiku

zakupy: płyta CD dla dzieci; grudzień 2013

plusy: dobre ceny, szybka dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hanka rekomenduje Dalga.pl opinia nr 261309 z 27.11.2013

Sklep, w którym można kupić płyty niedostępne w innych miejscach

zakupy: płyty CD; listopad 2013

plusy: dostępność towaru, szybkość, staranność zapakowania

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Dalga.pl opinia nr 247597 z 27.09.2013

tylko w nim znalazłam płytę którą szukałam

zakupy: płyta z muzyką klasyczną; wrzesień 2013

plusy: wszystko w najlepszym porządku

minusy: nie ma dla mnie wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Dalga.pl opinia nr 238717 z 22.08.2013

W tym sklepie znalazłam płytę, którą bardzo długo szukałam. Cena również mnie ucieszyła. Dziękuję i polecam.

zakupy: In And Out Of Consciousness: The Greatest Hits 1990-2010; sierpień 2013

plusy: cena, oferta i kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marg rekomenduje Dalga.pl opinia nr 238529 z 21.08.2013

Mieli na półce płytę, na której mi zależało w dobrej cenie i z możliwością odbioru osobistego. Potwierdzenie możliwości odbioru dostałem po 15 minutach! :)

zakupy: Django OST; sierpień 2013

plusy: szybkość reakcji na zamówienie, cena i dostępnośc płyty

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Dalga.pl opinia nr 229409 z 05.07.2013

Posiadał towar którego poszukiwałam. Szybka dostawa, bardzo miła obsługa w przypadku potrzeby wyjaśnień.

zakupy: LE ROYAUME OUBLIE - TRAGEDIA KATARÓW i ALBIGENSÓW / JORDI SAVAL; lipiec 2013

plusy: perfekcja

minusy: nie mam takich uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Dalga.pl opinia nr 224813 z 14.06.2013

Dysk z bajkami, ktorych szukalam od lat! Z oryginalnymi ilustracjami i w bardzo przystepnej cenie! Z pewnoscia bede szukac wiecej takich klejnotow! Dziekuje :)

zakupy: Bajki dla dzieci CD; maj 2013

plusy: tani i bardzo dobry towar, szybka dostawa

minusy: Nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Babiak rekomenduje Dalga.pl opinia nr 205570 z 13.03.2013

Wszystko na tak: posiadali trudno dostępne płyty, mieli najlepszą cenę, dostawę zrealizowali perfekcyjnie. Jednym słowem - my się jeszcze spotkamy :)

zakupy: CD klasyka; marzec 2013

plusy: Oferta, cena, szybkość.

minusy: Nie było.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER