Artykuły dla hodowców drobiu ozdobnego.
Sklep Darewit.pl

Kontakt

tel. 22 673 56 69
Warszawa

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 45
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Darewit.pl > Opinie klientów

Sklep Darewit.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.07.2008r i posiada 47 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zygmunt Perła rekomenduje Darewit.pl opinia nr 439374 z 24.08.2018

Zakupiłem w czerwcu 2018 inkubator PULSOR 103 wraz z prześwietlarką jaj i akcesoriami. Wybrałem zakup w firmie Darewit.pl ponieważ polecił mi ich szfagier który dokonał u nich zakupu inkubatora na wiosnę 2018. Paczka dotarła do mnie w ciągu dwóch dni, bardzo dobrze zapakowana i oznakowana ostrożnie szkło! Bardzo polecam firmę Darewit.pl za super profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Dziękuję serdecznie za dobre rady, kurczaki wyszły z inkubatora zdrowe i już śmigają po całym podwórku !

zakupy: inkubator pulsor 103; czerwiec 2018

plusy: PROFESJONALNA I SZYBKA OBSŁUGA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vit63 rekomenduje Darewit.pl opinia nr 430566 z 01.03.2018

SUPER - to najlepsze określenie !!! Wspaniały kontakt (telefoniczny i mailowy) - Szczerze polecam tego sprzedawcę - wszelkie niejasności - wyjaśniają w kilka chwil !! Chyba po raz pierwszy spotkałem się z tak miłym i szczerym podejściem do "sprawy". Produkt, który kupiłem, został mi szczegółowo opisany i w najdrobniejszych szczegółach wyjaśniony. LUDZISKA - KUPUJCIE WŁAŚNIE TU !!!

zakupy: Przewód grzewczy + sterownik temperatury.; marzec 2018

plusy: Wspaniała tzw "obsługa klienta".

minusy: Jakoś nie zauważyłem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anaksandridas rekomenduje Darewit.pl opinia nr 403306 z 15.01.2017

Wybór sprzedawcy był przypadkowy - szukałem na Allegro termostatu do terrarium, a oferowany przez Darewit wydał się mieć dobra parametry i akceptowalną cenę. Nie zawiodłem się - jakość usługi odpowiadała ilości dobrych komentarzy wystawionych przez Allegrowiczów. Transakcja przebiegła sprawnie, w warunkach dobrego kontaktu (choć chyba z botem) i moje terrarium ma już wymagane ogrzewanie. Jestem zadowolony.

zakupy: termostat; styczeń 2017

plusy: sprawna obsługa, dobry kontakt, niskie ceny

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Darewit.pl opinia nr 397714 z 14.11.2016

100%zaangażowania z Państwa strony, super kontakt, dziękuję za udaną transakcję

zakupy: Regulator temperatury; listopad 2016

plusy: podejście do klienta

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maras rekomenduje Darewit.pl opinia nr 396370 z 27.10.2016

Bardzo szybka dostawa wszystkie produkty i jednego sprzedawcy dobre ceny paczka dobrze spakowane i oznakowana

zakupy: Kabel grzewczy regulator temperatury zarowki repti glo; październik 2016

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

polander100 rekomenduje Darewit.pl opinia nr 378746 z 07.04.2016

Wyczerpujące opisy sprzedawanych towarów, zdjęcia dobrej jakości. Sklep spełnił oczekiwania, kontakt tlf z cierpliwą osobą i znającą się na rzeczy. Przesyłka oznakowana bardzo dobrze, przedmioty zabezpieczone zgodnie z duchem recyclingu :-)

zakupy: Trixie OSŁONA klosz Z KLAMRĄ z GĘSTĄ SIATKĄ do promienników, ; kwiecień 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia,dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: Jakoś nic nie przychodzi mi do głowy...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ivor1984 rekomenduje Darewit.pl opinia nr 376174 z 12.03.2016

Sklep został polecony przez inną osobę, która jest zadowolona z świadczonych usług prze firmę DAREWIT. Przyłączam się do polecenia wymienionego sklepu.

zakupy: Żarówka Osram Ultra-Vitalux 300w; marzec 2016

plusy: Duży wybór towaru,szybkość realizacji zamówienia,kontakt

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ines1210 rekomenduje Darewit.pl opinia nr 358693 z 19.10.2015

O wyborze sklepu zdecydowała bardzo miła obsługa i fachowe doradztwo oraz dobra cena.Pzesyłka dobrze zabezpieczona,dotarła b.szybko.Polecam

zakupy: żarówka reptile 200uvb; październik 2015

plusy: miła obsługa,dobre ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Darewit.pl opinia nr 338501 z 11.04.2015

O wyborze slepu zadecydowała bogata oferta. Kupiłam wszystko co było mi potrzebne w jednym sklepie. Oferta też była konkuręcyjna :-)

zakupy: Ogrzewanie szczeniąt Zdrowy miot Rasa średnia; kwiecień 2015

plusy: Doskonała obsługa, kontakt i expresowa przesyłka

minusy: bez wad!!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MR rekomenduje Darewit.pl opinia nr 332297 z 20.02.2015

Sklep polecił mi znajomy

zakupy: Transakcja bardzo szybka Do dwóch dni Su; luty 2015

plusy: Tempo realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gorodion rekomenduje Darewit.pl opinia nr 313033 z 30.09.2014

Polecam sklep Darewit.pl. Do zakupów zachęciły mnie przyzwoite ceny towarów.

zakupy: Helios heatglo 50W, faunabox, podłoże; wrzesień 2014

plusy: Szybka dostawa, kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz nie ma zdania o Darewit.pl opinia nr 311730 z 19.09.2014

Niestety nie mogę mieć dobrej opinii, ponieważ do tej pory nie otrzymałem zamówionego towaru

zakupy: Lampa Sollux 100W (nr zamówienia 4213); wrzesień 2014

plusy: Brak zalet , zła ankieta

minusy: Nie otrzymałem towaru!

Odpowiedź sklepu 20.09.2014

Witam Szanowny Panie dziękujemy za dodanie opinii o naszym sklepie. Niestety nie zgadzamy się z nią. Parę uwag do złożonego zamówienia nr 4213. Zamówienie zostało złożone dnia 11/09/2014r. (czwartek) o godz. 14:19, wysłane 14/09/2014r. (piątek) Informację o nadaniu przesyłki przekazaliśmy Panu wiadomością mailową w dniu 12/09/2014 zatem czas realizacji i wysyłki zamówienia przez nas był szybki i terminowy oraz zgodny z regulaminem sklepu. W informacji o wysyłce informujemy " Koniecznie skontaktuj się z nami jeżeli przesyłka nie zostanie dostarczona w ciągu 3 dni (roboczych)". Przeglądając status przesyłki na stronie przewoźnika www.siodemka.com nr listu przewozowego 0330428426091 widnieją zapisy: 2 x przesyłka awizowana, 1 x odmowa przyjęcia i w końcu zwrot do nadawcy (proszę sprawdzić zapisy na stronie Siódemki). Dziwi fakt, że ani razu nie skontaktował się Pan z naszym sklepem celem zadania pytania o realizację zamówienia, a o fakcie nie otrzymania towaru dowiadujemy się z opinii o naszym sklepie. Bardzo proszę o kontakt z naszym sklepem celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji Zespół darewit.pl

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin Runo nie poleca Darewit.pl opinia nr 282505 z 15.03.2014

Byli mili do czasu małego problemu jakim było zagubienie instrukcji obsługi urządzenia. Zwróciłem się do nich z prośbą o duplikat na co usłyszałem ze nie ma takiej możliwości, że aby otrzymać następna instrukcję, bo przecież moją otrzymałem z towarem to muszę sobie kupić nowy inkubator. Trochę bezczelne co? Po tej rozmowie dopiero zwróciłem uwagę że na opakowaniu produktu dokładnie pozaklejali wszystkie dane teleadresowe do producenta. Chyba się obawiają że ktoś zacznie sprowadzać ten sam towar z Rumunii bezpośrednio od producenta i zrobi im konkurencję. Nie polecam sklepu zero dbałości o klienta, ciekawe co by było gdyby chodziło o gwarancję pewnie by się skończyło tak jak tam niżej pan opisał sytuację z lampami. Wszedłem na stronę producenta i wyszło na to ze nie jest to specjalista od produkcji inkubatorow tylko mała fabryczna robiąc różne plastikowe gadżety zwykła wtryskiwarka bez żadnych atestowane.

zakupy: inkubator jaj roku-2 w; marzec 2014

plusy: brak

minusy: mili do chwili zakupu, brak obsługi gwarancyjnej

Odpowiedź sklepu 15.03.2014

Opinia nieprawdziwa i niezgodna z przeprowadzoną rozmową telefoniczną. Na dość agresywne żądanie klienta udzieliliśmy następującej odpowiedzi, że każdy kupowany inkubator wysyłany jest z dokumentem zakupu, pisemną i w języku polskim instrukcją obsługi wraz z kartą gwarancyjną, która jest jej INTEGRALNĄ częścią (na ostatniej stronie instrukcji jest podbijana pieczątka, data zakupu, model urządzenia i numer fabryczny). NIKT nie powiedział, że trzeba kupić drugi inkubator aby mieć instrukcję obsług. Uzyskał Pan informację, że nie wysyłamy dodatkowych instrukcji obsługi np. drogą elektroniczną. Działamy zgodnie z obowiązującymi przepisami. Co do Producenta również mija się Pan bardzo z prawdą. ZAWSZE pomagamy naszym klientom, udzielamy informacji i porad odnośnie inkubacji (nawet ponad informacje z instrukcji obsługi), ale krzykiem, straszeniem i niestosownym zachowaniem nie uzyska się zamierzonego celu. Dlatego proponuję na przyszłość zweryfikować własne postępowanie i zachowywać się w sposób ogólnie przyjęty jako kulturalny.

Odpowiedź Marcin Runo 15.03.2014

Sklep przyznał w swojej odpowiedzi że odmówił wydania duplikatu. To pan ze sklepu był bardzo agresywny. Jeżeli chodzi o producenta to proszę niech sam każdy sprawdzi na jego stronie www.electroarges.ro, o zakładaniu danych producenta nawet nie wspomnieliśmy bo to fakt, który każdy klient może sprawdzić.

Odpowiedź sklepu 16.03.2014

Wyjaśniliśmy już kwestię "duplikatu" instrukcji obsługi. Nie ma w przepisach pojęcia "duplikat instrukcji" . Duplikat może być faktury, ale nie instrukcji obsługi. Proszę nie oskarżać innych za to, że z własnej winy zgubił Pan instrukcję obsługi, którą Pan przecież dostał wraz z urządzeniem... Nie rozumiemy co znaczy "zakładanie danych producenta" dlatego nie odnosimy się do tego. Sądząc po tym, że wszedł Pan stronę internetową nie jest prawdą to co Pan opisywał, że "pozaklejali wszystkie dane teleadresowe do producenta". Przed wysłaniem przedmiotów ZAWSZE oklejamy pudełka taśmami ostrzegawczymi: Ostrożnie Szkoło, Pozycjonowanie paczki góra i dól, informację o konieczności sprawdzenia przesyłki w czasie odbioru - robimy to dla bezpieczeństwa przewozu przez firmy kurierskie, ABY KLIENCI OTRZYMYWALI PRZEDMIOTY W NIENARUSZONYM STANIE. Już na zakończenie dodamy, że powołana przez Pana firma ma 58,411.42 m2, istnieje od 1971 a produkcją różnych urządzeń zajmuje się od 1973r. Zatrudniają ponad 1000 pracowników, i nie produkują "plastikowych gadżetów".... Życzymy Wszystkim posiadania takich małych fabryczek z produkcją i eksportem do wielu krajów UE i poza nią.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Darewit.pl opinia nr 245121 z 18.09.2013

Szukałam oświetlenia do terrarium-lampy grzewcze i UV i znalazłam:) tanio,fachowa obsługa i doradztwo,super kontakt,bardzo szybka wysyłka,jestem bardzo bardzo zadowolona i polecam ten sklep

zakupy: lampa grzewcza, UV, wyściółka do terrarium; wrzesień 2013

plusy: obsługa i kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Darewit.pl opinia nr 197073 z 02.02.2013

Szybka obsługa, wszystko zgodnie z zamówieniem

zakupy: lampa na podczerwień + żarówka zapasowa; luty 2013

plusy: terminowość i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yogi16 rekomenduje Darewit.pl opinia nr 195973 z 28.01.2013

Miła i rzeczowa obsługa i w miarę niskie ceny. Jestem bardzo zadowolony z dokonanej transakcji.

zakupy: promienniki podczerwieni, oprawy do prom; styczeń 2013

plusy: profesionalne podejście do klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Domagała W. rekomenduje Darewit.pl opinia nr 195225 z 24.01.2013

Ekspresowa wysyłka, profesjonalna obsługa.

zakupy: Oprawa promiennika; styczeń 2013

plusy: szybko

minusy: cena minimalnie rozna od ceny na allegro

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Darewit.pl opinia nr 193293 z 16.01.2013

Super podejscie do klienta,towar zgodny z opisem,bardzo szybka dostawa.Pozdrawiam i polecam

zakupy: OPRAWA PROMIENNIKA, promiennik Rubinowy PAR, żarówka grzejąca 1; styczeń 2013

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje Darewit.pl opinia nr 192717 z 14.01.2013

szybka realizacja ,miła obsługa,dokładna informacja jak sprawdzić przesyłkę 100% polecam

zakupy: regulator temp. kabel grzewczy; styczeń 2013

plusy: dbają o klienta, fachowe doradztwo

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje Darewit.pl opinia nr 192301 z 12.01.2013

Pełen profesjonalizm. Fachowa obsługa. Krótki termin dostawy.

zakupy: Lampa grzewcza rolnicza; styczeń 2013

plusy: terminowość, zgodność towaru z ofertą, kontakt i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER