Artykuły dekoracyjne: meble,obrazy przestrzenne,lampy,ozdoby ścienne
Sklep DekoracjaDomu.pl

Kontakt

tel. 500 300 762
Mstów

Popularne produkty

DEKORACJE, MEBLE, KUCHNIA I JADALNIA, ŁAZIENKA, OŚWIETLENIE, OGRÓD, Produkty archiwalne, OKAZJE

Popularne marki

Dekoracjadomu.pl

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 16
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DekoracjaDomu.pl > Opinie klientów

Sklep DekoracjaDomu.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.06.2010r i posiada 16 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

itka rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 225345 z 16.06.2013

Szeroki asortyment w przystępnych cenach. Kwietniki piękne. polecam

zakupy: kwietniki i termometr na balkon; czerwiec 2013

plusy: duży wybór i niskie ceny

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ELŻBIETA rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 94789 z 01.02.2012

Polecam sklep .Towar zgodny z opisem ,ładnie wykonanyy. Dostawa na drugi dzien od złożenia zamowienia (sobotA).. byłam bardzo zdziwiona gdy w sobotę rano zadzwonil kurier do drzwi..Jeszcze raz gorąco polecam.

zakupy: PARASOLNIK; luty 2012

plusy: MIŁA OBSŁUGA ,DOBRY KONTAKT

minusy: WSZYSTKO O.K.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

IRENA rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 93900 z 20.01.2012

WYROBY SĄ PIĘKNIE WYKONANE,WSPANIALE SIĘ PREZENTUJĄ JAKO DEKORACJA.WYROBY SPEŁNIŁY MOJE OCZEKIWANIA I ŚLICZNIE OZDOBIŁY MÓJ POKÓJ .POLECAM

zakupy: PATERA NA OWOCE - model:080014, ŚWIECZNIK Z RÓŻAMI-model:0668; styczeń 2012

plusy: BARDZO MIŁA OBSŁUGA,CIEKAWE WYROBY.

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 91697 z 22.12.2011

Najbardziej odpowiadający mi produkt, przystępna cena, zachęcający opis towaru.

zakupy: kwietnik rozporowy; grudzień 2011

plusy: towar wysokiej jakości, ekspresowa realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halka rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 91036 z 16.12.2011

towar zgodny z opisem, bardzo szybka realizacja zamówienia ,miła obsługa telefoniczna, polecam

zakupy: lustro i parasolnik; grudzień 2011

plusy: łatwy kontakt, szybka realizacja,miła obsługa

minusy: nie znalazłam negatywów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 78632 z 11.06.2011

towar zgodny z opisem i zdjęciem, bardzo szybka przesyłka, polecam

zakupy: kaledarz, tablica; czerwiec 2011

plusy: bogaty asortyment

minusy: zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oemmiro rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 66696 z 08.12.2010

Do sklepu trafiłem przez alegro. Gorąco polecam! Wygląd zgodny ze zdjęciami. Szybki kontakt. Profesjonalizm.

zakupy: pufa, wieszak; grudzień 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia i cena jest dobra

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anija17 rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 64360 z 08.11.2010

Bardzo dobra obsługa, towar zgodny z opisem, ładnie zapakowany i dobrze zabezpieczony! Szybka dostawa. Jak najbardziej POLECAM!

zakupy: stojak; listopad 2010

plusy: miła obsługa, możliwość sprawdzenia statusu przesyłki

minusy: nie zauważam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madzik rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 62524 z 09.10.2010

Znalazłam w tym sklepie artykuły potrzebne mi do urządzenia mieszkania; Wszytko odbyło się w jak najlepszym porządku - super kontakt, towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka. Wielki pozytyw. Polecam sklep DekoracjaDomu.pl

zakupy: kwietnik rozporowy; październik 2010

plusy: dobry kontakt i pomocni "sprzedawcy";

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

swj63@wp.pl rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 60509 z 07.09.2010

Poszukiwałem towaru solidnego, ładnego i w miarę taniego

zakupy: kosz na drewno kominkowe; wrzesień 2010

plusy: szybko i solidne załatwienie wysyłki, zgodność towaru w

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aQQ rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 60385 z 06.09.2010

Bardzo dobry kontakt, przesyłka doszła ekspresowo. Dziękuję za bardzo miłą współpracę :) Byćmoże jeszcze skorzystam nie raz, bo naprawdę warto. Pozdrawiam

zakupy: obraz; lipiec 2010

plusy: szeroka oferta

minusy: zmysłowy głos Pani Oli dekoncentruje przy rozmowie tel.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malczek1 rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 59448 z 20.08.2010

Kolejny zakup w sklepie i kolejne duże zadowolenie. Przesyłka expresowa , towar idealny i świetna obsługa klienta. Jak najbardziej polecam sklep DekoracjaDomu.pl

zakupy: pufa, wieszak; sierpień 2010

plusy: obsługa kleinta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iza s rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 58674 z 05.08.2010

Gorąco polecam! Wygląd zgodny ze zdjęciami. Bardzo dobrze działa system informowania o kolejnych etapach realizacji zamówienia. Szybki kontakt. Profesjonalizm.

zakupy: kwietnik; sierpień 2010

plusy: plus za bardzo szybką realizację

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ploc rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 58457 z 02.08.2010

Na sklep trafiłem w wyszukiwarce. Obsługa sklepu intuicyjna, zdjęcia towarów oddają rzeczywisty wygląd towarów. Dostawa szybka. Polecam zakupy w Tym sklepie.

zakupy: Kwietnik rozporowy; sierpień 2010

plusy: intuicyjność obsługi

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda, Warszawa rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 57009 z 05.07.2010

Trafiłam na sklep z polecenia. Po zamówieniu towar dostarczono szybko i bez problemów. Ładne wykonanie, nie odbiega od zdjęć na stronie. Jestem zadowolona, spokojnie polecam

zakupy: OBRAZ (Model: 10962S); czerwiec 2010

plusy: dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malczek1 rekomenduje DekoracjaDomu.pl opinia nr 56243 z 21.06.2010

duży wybór asortymentu, zadowalająca cena, przesliczne rzeczy do dekoracji calego domu, bardzo oryginalne obrazy, swietna obsługa klienta pomocna w doborze towaru oraz szybka wysylka.

zakupy: obrazy, artykuły dekoracyjne; czerwiec 2010

plusy: duży wybór asortymentu w różnym stylu , swietny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER