Płytki ceramiczne.
Sklep dekordia.pl

Kontakt

tel. 801 011 837
Lublin

Popularne produkty

Dom i wnetrze

Popularne marki

Instal-projekt, Ape ceramica, Paradyż, Villeroy, Vives, Equipe ceramicas, Geotiles, Opoczno, Tubądzin, Peronda, Mainzu ceramica, Realonda, New trendy, Tres, Baldocer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 260
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

dekordia.pl > Opinie klientów

Sklep dekordia.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.07.2012r i posiada 270 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorota rekomenduje dekordia.pl opinia nr 299657 z 04.07.2014

Super sklep!!! Zamawiane płytki dotarły niespodziewanie szybko.Super kontakt ze sprzedawcą,zawsze chętnie pomoże w razie jakichkolwiek pytań nie tracąc cierpliwości dla nadgorliwego klienta.A w sklepie internetowym kontakt z klientem jest najważniejszy. Super ceny naprawde konkurencyjne.Super towar taki jak w opisie czyli gatunek pierwszy.SUPERSUPERPOLECAM

zakupy: paradyż RINO; czerwiec 2014

plusy: super kontakt,terminowość dostawy

minusy: wszystko jak dla mnie dobrze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Moniko rekomenduje dekordia.pl opinia nr 298741 z 30.06.2014

Dostępność płytek w cenie niższej o 50% niż w sklepie stacjonarnym

zakupy: Plytki firmy Polcolorit Art Bianco i Art; czerwiec 2014

plusy: Szybka i profesjonalna obsługa.

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje dekordia.pl opinia nr 298705 z 30.06.2014

Zaoferował przystępne ceny i koszty przesyłki. Bardzo sprawne uzgodnienia i szybka realizacja zamówienia. Sklep spełnił moje oczekiwania. Jestem usatysfakcjonowany. Polecam ten sklep.

zakupy: Płytki ceramiczne cersanit.; czerwiec 2014

plusy: profesjonalizm i przychylność dla klienta.

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje dekordia.pl opinia nr 298697 z 30.06.2014

Świetna obsługa - doradztwo telefoniczne, pomoc w zamówieniu, dobra cena towaru, w końcu szybko dostarczona i dobrze zapakowana przesyłka - polecam:)

zakupy: płytki Tubądzin; czerwiec 2014

plusy: dobre ceny, świetna obsługa

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje dekordia.pl opinia nr 298517 z 27.06.2014

Super obsługa i towar z atrakcyjnymi cenami.

zakupy: F-2855/FD/2014 Kafelki hiszpańskie; czerwiec 2014

plusy: Super asortyment, świetny kontakt.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje dekordia.pl opinia nr 298049 z 25.06.2014

Tylko w tym sklepie znalazłem ... a właściwie moja żona znalazła :) swoje wymarzone hiszpańskie płytki do kuchni ;-) Bezproblemowe zamówienie i szybka dostawa kurierem wprost do drzwi! POLECAM!!!

zakupy: Płytki ścienne; czerwiec 2014

plusy: Duży wybór towarów

minusy: Brak aktualizowanej informacji o statusie towaru/wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janka rekomenduje dekordia.pl opinia nr 297613 z 22.06.2014

sklep znalazłam w internecie, miał bardzo dobrą cenę gresu takiego jak szukałam

zakupy: gres; czerwiec 2014

plusy: profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje dekordia.pl opinia nr 297609 z 22.06.2014

Drugi raz robiłem zakupy i chyba będzie trudno zaufać komuś innemu. Widać, że paniom z obsługi się chce. Łatwy kontakt. Klient traktowany jakby jego indywidualne zamówienie było najważniejsze. Tak trzymać.

zakupy: glazura i terakota; czerwiec 2014

plusy: rewelacyjna obsługa i kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga-ta rekomenduje dekordia.pl opinia nr 297497 z 21.06.2014

Świetny asortyment hiszpańskich płytek w stylu retro.

zakupy: Terakota; czerwiec 2014

plusy: Świetny kontakt, cudny asortyment

minusy: brak filii w innych miastach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margo rekomenduje dekordia.pl opinia nr 297461 z 21.06.2014

Polecam !Pomimo,iż w zamówieniu były uszkodzone płytki, reklamacja została szybko rozpatrzona i pozytywnie załatwiona. Profesopnaliści.

zakupy: gres paradyż (doblo bianco); czerwiec 2014

plusy: szybkie rozpatrzenie reklamacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

urszulanka.urz rekomenduje dekordia.pl opinia nr 296941 z 18.06.2014

ponieważ ceny były bardzo przystępne (duze promocje w porownaniu z cenami producentow) oraz po wysłaniu e-mail natychmiast dostałam odpowiedz co znaczylo ze dbaja o klienta

zakupy: F-409/FV/2014; maj 2014

plusy: cena, promocje, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje dekordia.pl opinia nr 296765 z 17.06.2014

Bardzo dobra jakość, odpowiednia cena!

zakupy: Płytki cementowe; czerwiec 2014

plusy: dobry kontakt, duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje dekordia.pl opinia nr 296549 z 16.06.2014

Sklep oferowal towar , którego szukałam w atrakcyjnej cenie i bezproblemowej dostawie. Tranzakcja przebiegła szybko , profesjonalnie i bezproblemowo.

zakupy: Płytki ceramiczne Tamoe; czerwiec 2014

plusy: profesjonalizm i szybkość realizacji zam., miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorotkapab rekomenduje dekordia.pl opinia nr 296445 z 14.06.2014

Sklep miał interesujący mnie towar w bardzo korzystnej cenie

zakupy: płytki ścienne; czerwiec 2014

plusy: precyzja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bacha rekomenduje dekordia.pl opinia nr 295621 z 10.06.2014

dekordię wybrałam, ponieważ ma bardzo duży wybór płytek - a właśnie szukałam glazury ściśle określonego wzoru - i korzystne ceny

zakupy: płytki na ścianę do łazienki i do kuchni; czerwiec 2014

plusy: duży wybór towaru i korzystne ceny

minusy: z mojego punktu widzenia - nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje dekordia.pl opinia nr 294981 z 06.06.2014

Ogromna oferta unikatowych kafli, dla każdego coś miłego - duży plus. Komunikacja ze sklepem wzorowa! Dostawa szybka i bezproblemowa! Można by pomyśleć nad usprawnieniem systemu płatności, żeby nie przerzucać na klienta dodatkowych płatności za paypal, a także wynegocjować konkurencyjne stawki z kurierami. Podsumowując całość zakupu jednak duży pozytyw!

zakupy: Płytki Peronda FS; czerwiec 2014

plusy: terminowość, stały kontakt, opis zgodny z rzeczywistości

minusy: płatność prowizji za paypal przerzucona na klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbyszek rekomenduje dekordia.pl opinia nr 294917 z 05.06.2014

Profesjonalizm sprzedających, szybkość transakcji

zakupy: F-2553/FD/2014; czerwiec 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje dekordia.pl opinia nr 294561 z 03.06.2014

duży wybór płytek w b.dobrych cenach jestem bardzo zadowolona z zakupu jak i z obsługi sklepu

zakupy: płytki paradyż; maj 2014

plusy: rzetelność,dobry kontakt z personelem obsługi klienta

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MaciejK rekomenduje dekordia.pl opinia nr 294169 z 31.05.2014

Wszystko w jak najlepszym porzadku. Troche czekalem na towar, ale to zrozumiale - byl na zamowienie. bardzo dobry kontakt i doradztwo techniczne. Bardzo duzy wybor i dobre ceny!

zakupy: Plytki + Dekory Gesso krem; maj 2014

plusy: Fachowosc, terminowosc

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Noctiluca rekomenduje dekordia.pl opinia nr 293957 z 30.05.2014

Sklep posiada wszystkie nowości, których nie mają jeszcze inne sklepy, jeśli szuka sie nowych kolekcji płytek itp. warto tu zajrzeć bo na pewno znajdzie się to czego się szuka.

zakupy: Ceramstic Opp płytka biała 30x60; maj 2014

plusy: Szybka realizacja zamówień, sprawna obsługa, nowości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER