Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 319
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 324 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sonnia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 416266 z 18.07.2017

Wybrałam ten sklep z powodu bogatej oferty. Obsługa transakcji była więcej niż zadowalająca - Pani zadzwoniła z propozycją skorygowania zamówienia w celu obniżenia kosztu zakupów. Dotarła szybko i w stanie nienaruszonym. Polecam

zakupy: Papiery ryżowe, akcesoria do decoupage, etc.; lipiec 2017

plusy: Bogata oferta, obsługa

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 415914 z 12.07.2017

Podoba mi się oferta sklepu. Błyskawiczna wysyłka jest wielkim atutem

zakupy: kalkomania; lipiec 2017

plusy: oferta, szybkość dostawy

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 415906 z 12.07.2017

Wybierałam określone wzory i wielkości papierów ryżowych do decoupage

zakupy: papier ryżowy; lipiec 2017

plusy: duży wybór wzorów i wielkości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 415894 z 11.07.2017

znalazłem interesujące mnie produkty. Jestem zadowolony z nich i sklep spełnił moje ozekiwania

zakupy: papier ryżowy; lipiec 2017

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 414018 z 09.06.2017

Zdecydowałam się na ten sklep i nie żałuję. Towar odbierałam odobiście i dzięki tenu mogłsm porozmawiać z właścicielką, która jest profesjonalistką w swojej dziedzinie. Dzięki niej uniknęłam błędów. W sklepie bardzo duży wybór towarów, można godzinami oglądać, przebierać i nikt nie krzyczy ;) Na pewno wrócę jeszcze do Dekorhouse.

zakupy: Papier ryżowy, serwetki, klej i farba.; czerwiec 2017

plusy: Mnogość towaru, kompetentna i miła obsługa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 408638 z 29.03.2017

Duży wybór towaru, szybka dostawa. Sprzedawca wiarygodny. Czytelna strona sklepu internetowego.

zakupy: Papier ryżowy, serwetki, szablony; marzec 2017

plusy: ciekawy asortyment

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 407634 z 13.03.2017

duży wybór towaru, szybka dostawa

zakupy: papiery ryżowe; marzec 2017

plusy: dokładny opis towaru, podane wymiary

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 405082 z 07.02.2017

sklep wybrany dla realizacji mojego zamówienia z listy sklepów internetowych, ponieważ chciałam kupić konkretne papiery do dcoupage. Wybór okazał się bardzo dobry.

zakupy: papiery do decoupage; luty 2017

plusy: miła obsługa i dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 403558 z 19.01.2017

Posiadał w dobrej cenie poszukiwane przeze mnie przedmioty.

zakupy: naklejki na porcelanę; styczeń 2017

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 403038 z 11.01.2017

dostępne ceny (nie zawyżone), bardzo duży wybór wszelkich aksesorii do robótek,bardzo szybka dostawa,gorąco polecam.Są również inspiracje,szkolenia i filmy.

zakupy: zestaw do sospeso+serwetki+ klej+folia; styczeń 2017

plusy: dostępne ceny,bardzo duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brera rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 389426 z 25.07.2016

Szeroki wybór produktów często innych od reszty sklepów, przejrzysty układ strony, łatwy dostęp do szukanej kategorii.

zakupy: mozaika kamienna; lipiec 2016

plusy: Jakość towaru, rzetelność opisu, znakomity kontakt.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 380462 z 21.04.2016

Ponieważ poszukiwałam konkretnego wzoru, a tylko ten sklep go oferował.

zakupy: serwetki decupage groszki; kwiecień 2016

plusy: szybka realizacja zamówień

minusy: brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 379770 z 15.04.2016

Współpracuję z tym sklepem od wielu lat. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Kompetentni, otwarci na potrzeby klienta. Szybka i zdecydowana obsługa. Bardzo dobry kontakt.Towary wysokiej jakości, 100% zgodności ze zdjęciem i opisem.

zakupy: Papiery do decoupage; kwiecień 2016

plusy: Strona przejrzysta, łatwy dostęp do tego czego szukamy.

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 379566 z 14.04.2016

Wybrałam ten sklep ponieważ oferował towar którego szukałam. Szybka realizacja zamówienia , także polecam sklep innym.

zakupy: Folie do decupage; kwiecień 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewela rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 374970 z 02.03.2016

Poleciła mi go koleżanka z pracy. Szczerze polecam, towar zgodny z zamówieniem i szybka realizacja zamówienia.

zakupy: folia do sospeso; luty 2016

plusy: szybka transakcja

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kajasl rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 374066 z 23.02.2016

Rewelacyjny sklep,bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka za granice.

zakupy: papier sospeso, papier ryżowy; luty 2016

plusy: szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 370406 z 22.01.2016

Bardzo duży wybór produktów wysokiej jakości.

zakupy: Blending gel, bitum, wosk- inka, crakle dwuskładnikowe.; styczeń 2016

plusy: duży wybór produktów i wysoka jakość.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Silva rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 368954 z 12.01.2016

Wybrałam ten sklep ze względu na szeroką ofertę, znalazłam to, czego szukałam. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: papiery i serwetki do decoupage'u; styczeń 2016

plusy: szeroki asortyment, szybka realizacja, staranne opakowan

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m nie ma zdania o DEKOR HOUSE opinia nr 367386 z 25.12.2015

Wybrałam ten sklep, ponieważ w żadnym innym sklepie nie było możliwości szybkiej wysyłki. Niestety, mimo dwóch rozmów telefonicznych na ten temat, towar zamiast następnego dnia rano, został wysłany następnego dnia wieczorem i nie dotarł na czas

zakupy: maska papierowa; grudzień 2015

plusy: stosunek jakości do ceny towarów

minusy: nieprzestrzeganie ustalonych telefonicznie ustaleń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danusia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 365358 z 11.12.2015

Wybrałam sklep DH, bo miał taki papier ryzowy do DECO, jaki chciałam i chyba w najniższej cenie, dostawa następnego dnia od zapłaty-BŁYSKAWICZNA, świetnie zapakowane, wszystko zgodne z opisem. Gorąco polecam i z pewnością będę tu robić zakupy.

zakupy: Papier ryżowy KALIT, cyfry do zegara; grudzień 2015

plusy: Niskie ceny, szybka dostawa, info mailowe na plus

minusy: Koszty dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER