Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 319
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 324 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marysia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 177041 z 21.11.2012

Ciekawy asortyment, wyróżniający się wśród innych sklepów. Przystępne ceny.

zakupy: papiery do decoupage i inne akcesoria; listopad 2012

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pipigd rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 175373 z 15.11.2012

nie mam zastrzerzeń do obsługi sklepu internetowego ,ale powinni mieć więcej towaru i nie tak drogo

zakupy: papiery, reszta droga pani Aniu; listopad 2012

plusy: duży wybór papierów no i ceny

minusy: reszta bardzo droga

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 175125 z 14.11.2012

Wybrałam ten sklep, ponieważ był tu asortyment , którego nigdzie indziej nie znalazłam.

zakupy: papiery do decoupage; listopad 2012

plusy: Ciekawy asortyment.

minusy: Ustalona kwota zakupu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 174557 z 12.11.2012

Sklep spełnił moje oczekiwania pod względem asortymentu, jakości obsługi i czasu oczekiwania na przesyłkę

zakupy: soseso; listopad 2012

plusy: świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gochakk rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 173281 z 07.11.2012

Sklep.dekorhouse.pl opinia nr 172585 z 06.11.2012 Szybka i profesjonalna obsługa, zawsze pełny asortyment zakupy: artykuły do decoupage; listopad 2012 plusy: profesjonalizm

zakupy: serwetki, klej; listopad 2012

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 172985 z 07.11.2012

Sklep jest znakomicie zaopatrzony. spełnił moje oczekiwania i na pewno do niego wrócę.

zakupy: przedmioty do decoupage; listopad 2012

plusy: szeroki wybór towarów, miła obsługa i dobry kontakt

minusy: wszystko było bardzo dobrze, żadnych minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rena rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 172585 z 06.11.2012

Szybka i profesjonalna obsługa, zawsze pełny asortyment

zakupy: artykuły do decoupage; listopad 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annan rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 172409 z 05.11.2012

Sklep posiada duży wybór papierów o ciekawych wzorach. Dobrze zaprojektowana strona internetowa - łatwo się po niej poruszać. Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Jestem zadowolona, zarówno z zakupów jak i obsługi.

zakupy: papier do decoupage, lakiery; listopad 2012

plusy: duży wybór towarów, szybka realizacja zakupów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 172329 z 05.11.2012

Sklep jest bogato zaopatrzony, oferuje produkty z różnych przedziałów cenowych, obsługa służy też poradą przy wyborze.

zakupy: preparaty decoupage, pędzle, papiery; listopad 2012

plusy: profesjonalizm, wiedza o produktach, duzy wybór

minusy: nie znajduję wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danak56 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 171765 z 01.11.2012

Bardzo gorąco polecam tego sprzdawcę sklep super zaopatrzony przemiły kontakt bardzo szybka przesyłka towar zgodny z oczekiwaniem jeszcze raz batdzo gorąco polecam ,a tak na marginesie brak tylko maleńkiego gratysiku który,tak bardzo cieszy /żart/wszystko jest wspaniałe jestem bardzo zadowolona napewno jeszcze będę korzystała innym też,polecam Pozdrawiam.

zakupy: Artykuł do decoupage; listopad 2012

plusy: przemił kontakt

minusy: takich brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 170601 z 28.10.2012

Sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony,produkty takie jak oczekiwałam, realizacja szybka.

zakupy: produkty do decoupage; październik 2012

plusy: b. dobre produkty, świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 170185 z 25.10.2012

zainteresowała mnie oferta i ceny

zakupy: materiały do deqoupage; październik 2012

plusy: szeroka oferta i bardzo profesjonalna i miła obsługa

minusy: nic nie wiem o wadach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rena rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 169753 z 24.10.2012

Szybki proces realizacji zamówienia i perfekcja

zakupy: towary do decoupage; październik 2012

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria Biniaszews rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 169469 z 23.10.2012

Wybrałam ten sklep ponieważ jest duża oferta produktów,miła i pomocna obługa.Przesyłka dociera na czas.

zakupy: kupione produkty są dobrej jakości.; październik 2012

plusy: duży wybór

minusy: szybciej uzupełniać brkujące pozycje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 167013 z 12.10.2012

Jak dotąd zrobiłam zakupy w Dekor House raz, więc tylko ten raz oceniam - nie mam żadnych zastrzeżeń. Zamówienie przysłano mi szybko, dobrze zapakowane, bez błędów. Jedyne, czego mogłabym sobie życzyć, to możliwość dostawy przez system e-przesyłki albo paczkomatów, póki co takiej opcji dostawy sklep nie przewiduje.

zakupy: Papiery i serwetki do decoupage.; październik 2012

plusy: Szybka dostawa, dobry asortyment

minusy: Brak opcji dostawy przez e-przesyłkę lub paczkomat

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 165529 z 08.10.2012

Trafiłam na sklep w internecie , bo szukałam serwetek, wybór jest duży i zadawalający. polecam gorąco. Szybka dostawa i bez żadnych problemów , towar taki jak zamówiony dotarł do mnie w 2 dni.

zakupy: serwetki; październik 2012

plusy: duży wybór, przystępne ceny

minusy: nie zauwazyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 165501 z 08.10.2012

Wybrałam ten sklep , bo ma najlepszą ofertę i najwięcej produktów jakie poszukuję.

zakupy: serwetki; październik 2012

plusy: Duży wybór produktów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 158189 z 10.09.2012

Zawsze szybko ,sprawnie i mam to co szukam.

zakupy: serwetki; wrzesień 2012

plusy: duży wybór

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doria1976 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 157317 z 06.09.2012

wybrałam ten sklep ze względu na bardzo szeroki asortyment. wcześniej kupowałam w kilku firmach - teraz mam wszystko w jednej.

zakupy: papiery ryżowe, chusteczki, konturówki; wrzesień 2012

plusy: szeroki asortyment ,szybka realizacja

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rybka rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 156573 z 04.09.2012

Kupowałam w sklepie dekorhouse.pl po raz pierwszy i na pewno będę powtarzać zakupy, cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Mile zaskoczyła mnie wręcz błyskawiczna wysyłka zamówionego towaru :)

zakupy: farby, lakier i klej do decoupage; wrzesień 2012

plusy: sprawna realizacja transakcji, błyskawiczna wysyłka

minusy: jak na razie brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER