Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 315
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 320 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

gochakk rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 173281 z 07.11.2012

Sklep.dekorhouse.pl opinia nr 172585 z 06.11.2012 Szybka i profesjonalna obsługa, zawsze pełny asortyment zakupy: artykuły do decoupage; listopad 2012 plusy: profesjonalizm

zakupy: serwetki, klej; listopad 2012

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 172985 z 07.11.2012

Sklep jest znakomicie zaopatrzony. spełnił moje oczekiwania i na pewno do niego wrócę.

zakupy: przedmioty do decoupage; listopad 2012

plusy: szeroki wybór towarów, miła obsługa i dobry kontakt

minusy: wszystko było bardzo dobrze, żadnych minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rena rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 172585 z 06.11.2012

Szybka i profesjonalna obsługa, zawsze pełny asortyment

zakupy: artykuły do decoupage; listopad 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annan rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 172409 z 05.11.2012

Sklep posiada duży wybór papierów o ciekawych wzorach. Dobrze zaprojektowana strona internetowa - łatwo się po niej poruszać. Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Jestem zadowolona, zarówno z zakupów jak i obsługi.

zakupy: papier do decoupage, lakiery; listopad 2012

plusy: duży wybór towarów, szybka realizacja zakupów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 172329 z 05.11.2012

Sklep jest bogato zaopatrzony, oferuje produkty z różnych przedziałów cenowych, obsługa służy też poradą przy wyborze.

zakupy: preparaty decoupage, pędzle, papiery; listopad 2012

plusy: profesjonalizm, wiedza o produktach, duzy wybór

minusy: nie znajduję wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danak56 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 171765 z 01.11.2012

Bardzo gorąco polecam tego sprzdawcę sklep super zaopatrzony przemiły kontakt bardzo szybka przesyłka towar zgodny z oczekiwaniem jeszcze raz batdzo gorąco polecam ,a tak na marginesie brak tylko maleńkiego gratysiku który,tak bardzo cieszy /żart/wszystko jest wspaniałe jestem bardzo zadowolona napewno jeszcze będę korzystała innym też,polecam Pozdrawiam.

zakupy: Artykuł do decoupage; listopad 2012

plusy: przemił kontakt

minusy: takich brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 170601 z 28.10.2012

Sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony,produkty takie jak oczekiwałam, realizacja szybka.

zakupy: produkty do decoupage; październik 2012

plusy: b. dobre produkty, świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 170185 z 25.10.2012

zainteresowała mnie oferta i ceny

zakupy: materiały do deqoupage; październik 2012

plusy: szeroka oferta i bardzo profesjonalna i miła obsługa

minusy: nic nie wiem o wadach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rena rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 169753 z 24.10.2012

Szybki proces realizacji zamówienia i perfekcja

zakupy: towary do decoupage; październik 2012

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria Biniaszews rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 169469 z 23.10.2012

Wybrałam ten sklep ponieważ jest duża oferta produktów,miła i pomocna obługa.Przesyłka dociera na czas.

zakupy: kupione produkty są dobrej jakości.; październik 2012

plusy: duży wybór

minusy: szybciej uzupełniać brkujące pozycje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 167013 z 12.10.2012

Jak dotąd zrobiłam zakupy w Dekor House raz, więc tylko ten raz oceniam - nie mam żadnych zastrzeżeń. Zamówienie przysłano mi szybko, dobrze zapakowane, bez błędów. Jedyne, czego mogłabym sobie życzyć, to możliwość dostawy przez system e-przesyłki albo paczkomatów, póki co takiej opcji dostawy sklep nie przewiduje.

zakupy: Papiery i serwetki do decoupage.; październik 2012

plusy: Szybka dostawa, dobry asortyment

minusy: Brak opcji dostawy przez e-przesyłkę lub paczkomat

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 165529 z 08.10.2012

Trafiłam na sklep w internecie , bo szukałam serwetek, wybór jest duży i zadawalający. polecam gorąco. Szybka dostawa i bez żadnych problemów , towar taki jak zamówiony dotarł do mnie w 2 dni.

zakupy: serwetki; październik 2012

plusy: duży wybór, przystępne ceny

minusy: nie zauwazyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 165501 z 08.10.2012

Wybrałam ten sklep , bo ma najlepszą ofertę i najwięcej produktów jakie poszukuję.

zakupy: serwetki; październik 2012

plusy: Duży wybór produktów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 158189 z 10.09.2012

Zawsze szybko ,sprawnie i mam to co szukam.

zakupy: serwetki; wrzesień 2012

plusy: duży wybór

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doria1976 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 157317 z 06.09.2012

wybrałam ten sklep ze względu na bardzo szeroki asortyment. wcześniej kupowałam w kilku firmach - teraz mam wszystko w jednej.

zakupy: papiery ryżowe, chusteczki, konturówki; wrzesień 2012

plusy: szeroki asortyment ,szybka realizacja

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rybka rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 156573 z 04.09.2012

Kupowałam w sklepie dekorhouse.pl po raz pierwszy i na pewno będę powtarzać zakupy, cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Mile zaskoczyła mnie wręcz błyskawiczna wysyłka zamówionego towaru :)

zakupy: farby, lakier i klej do decoupage; wrzesień 2012

plusy: sprawna realizacja transakcji, błyskawiczna wysyłka

minusy: jak na razie brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 155745 z 31.08.2012

Sklep jest dobrze zaopatrzony, kompetentna obsługa i szybka wysyłka:)

zakupy: produkty do decoupage; sierpień 2012

plusy: dobre produkty,konkretna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 150717 z 12.08.2012

Poszukiwałam w internecie złota innego niż w książeczkach do złocenia ikon, znalazłam ofertę w Dekorhouse. Zastanawiałam się dosyć długo (2-3 miesiące) nad zakupem. Zaryzykowałam, ale nie żałuję. Złoto wspaniale się rozprowadza, efekt zupełnie inny od dotychczasowego złocenia. Można bez problemu wyzłocić wszystkie załamania, kąciki itp. Wygląda to pięknie. Poza tym bardzo sprawna obsługa, towar zapakowany był bdb.

zakupy: złoto, srebro w płatkach w płynie, płyn; sierpień 2012

plusy: Szybka realizacja zlecenia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joasiaklon22 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 147637 z 02.08.2012

Dostałam dokładnie to, czego szukałam na allegro.

zakupy: toaletka drewniana, torba bawełniana; lipiec 2012

plusy: miły kontakt, szybka realizacja

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BARBARA rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 142205 z 18.07.2012

WYBRALAM SKLEP Z UWAGI NA BARDZO SZEROKI ASORTYMENT OFEROWANYCH MATERIALOW DO DECUPAGE.KUPOWALAM PAPIERY RYZOWE.MOJE ZAMOWIENIE ZOSTALO SZYBKO ZREALIZOWANE,A TOWAR BYL ODPOWIEDNIO ZAPAKOWANY.W SKLEPIE JEST PANI ANIA KTORA ZAWSZE SLUZY RADA I FACHOWA POMOCA.PANUJE TAM TWORCZA I ARTYSTYCZNA ATMOSFERA.POZDRAWIAM WLASCICIELI SKLEPU.

zakupy: PAPIERY DO DECUPAGE; lipiec 2012

plusy: FACHOWA OBSLUGA .

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER