Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 323
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 328 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Maja rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 78369 z 07.06.2011

Kolejne zakupy i kolejne udane. Towar świetnej jakości, przemiły kontakt i szybka wysyłka. Dziękuje i polecam!

zakupy: Papier, farba; czerwiec 2011

plusy: wybór, obsługa, jakośc, terminowość

minusy: Przy poprzednim zamówieniu brak info o niedostepnosci je

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teofano rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 78239 z 06.06.2011

Szukałam akcesoriów do sospeso. Wszędzie są tylko wybrane elementy. W tym sklepie jest największy wybór: zestaw do sospeso,folie z nadrukiem, papiery do sospeso, folie czyste, narzędzia. Do tego szybki kontakt ze sprzedającym ,który udziela krótkich, ale konkretnych odpowiedzi. Złożyłam zamówienie w piątek. Sprzedający wysłali przesyłkę w sobotę. Co rzadko się zdarza u innych. A poczta postarała się i dziś (poniedziałek) jest już u mnie. :) Naprawdę polecam ten sklep.

zakupy: zestaw do sospeso, folia z nadrukiem, fo; czerwiec 2011

plusy: duży wybór, szybka wysyłka

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dora rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 77850 z 31.05.2011

Do sklepu trafiłam przypadkiem szukając w necie wszystkiego o decoupage (dopiero "początkuję") i już po pierwszych zakupach polubiłam ten sklep i pomocną obsługę. Po drugich zakupach, gdy okazało się, że mogę zapłacić gotówką przy odbiorze UWIELBIŁAM ich jeszcze bardziej:). Serdecznie polecam w szczególności przepiękne papiery i wyjątkowe serwetki.

zakupy: serwetki, papiery, bitum; maj 2011

plusy: przecudne papiery i serwetki, oraz wspaniała obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 77835 z 31.05.2011

Szukałam serwetek,które znalazłam tylko tu. Pełna informacja o etapie realizacji zamówienia.towar dobrze zapakowany, expresowa dostawa.Polecam wszystkim i napewno tu wrócę. Pozdrawiam.Renia.

zakupy: serwetki; maj 2011

plusy: szybka dostawa,zgodna z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 77577 z 26.05.2011

Dwa razy korzystałam z usług tego sklepu,wszystkie zakupione towary spełniły moje oczekiwania.Krótki czas realizacji zamówienia-przesyłki dobrze pakowane.Duży wybór serwetek.Polecam wszystkim ten sklep.Pozdrawiam Jolanta

zakupy: serwetki, papiery ryżowe; maj 2011

plusy: duży wybór towarów

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 76696 z 10.05.2011

korzystam zniego po raz kolejny. Jestem bardzo zadowolona. Szybka obsługa i przesyłka.

zakupy: papiery ryżowe, serwetki; kwiecień 2011

plusy: duży wybór, szybka przesyłka

minusy: Wszystko mi się podoba

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elcia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 76039 z 27.04.2011

szybka i miła obsługa, informowanie o nowościach

zakupy: papiery do decoupage; kwiecień 2011

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 75771 z 21.04.2011

super sklep,duży wybór towarów ,szybka wysyłka ,na pewno tu wrócę

zakupy: materiały do decoupage; luty 2011

plusy: super sklep

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 75744 z 21.04.2011

Sklep oferuje atrakcyjny asortyment w korzystej cenie

zakupy: akcesoria do rekodzieła; marzec 2011

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SALOMEA rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 75724 z 21.04.2011

Kupiony towar elegancko zapakowany,nie pomięty,spełniający oczekiwania zgodny z ofertą przedstawioną w sklepie,w,razie niejasności sprzedawca szybko kontaktuje się telefonicznie

zakupy: PAPIER RYŻOWY, SERWETKI; marzec 2011

plusy: PROSTE ZAKUPY

minusy: szkoda ze nie blizej mojego miejsca zamieszkania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 75708 z 20.04.2011

Jest to jedne z moich ulubionych sklepów ze względu na bogaty asortyment zwłaszcza papierów ryżowych. Przepiękne wzory w dużym wyborze - nie tak, ze każdy upatrzony trzeba kupować w innym sklepie (tu mam wszystko za jednym zamachem). Ponadto sklep ma u mnie wielki plus za to, że właśnie tu udało mi się kupić papier, którego szukałam prawie pół roku po całym internecie :) No a na dodatek mam go "pod nosem" i mogę osobiście odebrać towar i na miejscu pooglądać wiele rzeczy. Czyż mogłoby być lepiej ? Mogłoby ... gdyby Decor House otworzył sklep w Gdyni lub choćby Sopocie - miałabym bliżej ;)

zakupy: papiery ryżowe firmy KALIT; kwiecień 2011

plusy: duży wybór artykułów i miła obsługa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JoAnn77PL rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 75703 z 20.04.2011

Sklep jest super miejscem do zakupu produktów do decoupage. Jestem bardzo zadowolona z kontaktu, szybkości wysyłek oraz tak szerokiego asortymentu. Polecam każdemu i chętnie wrócę po kolejne zapasy :)

zakupy: serwetki, klej, papier ryżowy; kwiecień 2011

plusy: Szeroki asortyment, miła obsługa, szybka wysyłka

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucyna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 74712 z 04.04.2011

ciekawe produkty, różnorodna gama papierów o ciekawym wzornictwie i kolorystyce, szybka obsługa

zakupy: papiery, patyny, lakiery; kwiecień 2011

plusy: duży wybór papierów, szybka i sprawna obsługa,

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dmp21 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 74476 z 31.03.2011

To już moje trzecie zakupy w tym sklepie. Osobiście uważam, że jest to kopalnia ciekawych papierów do decoupage. Poza tym wszystko zawsze przebiega szybko. sprawnie i profesjonalnie!

zakupy: papiery, serwetki; marzec 2011

plusy: oferta, sprawność realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 73857 z 22.03.2011

Bardzo miła obsługa, duży wybór artykułów. Szybka dostawa. Polecam robienie zakupów w tym sklepie.

zakupy: Kleje, farby, złocenia, art.do decupage; marzec 2011

plusy: Miła obsługa , doradztwo telefoniczne,

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 73650 z 17.03.2011

Duży wybór, przystępne ceny, szybka dostawa Jak najbardziej spełnił moje oczekiwania

zakupy: półfabrykanty, korale; luty 2011

plusy: zgodność towaru, ekspresowa dostawa, wzorowy kontakt

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 73600 z 16.03.2011

Atrakcyjne ceny, duży wybór, doskonała organizacja, bardzo szybka przesyłka. Jak najbardziej polecam. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam z oferty DEKOR HOUSE.

zakupy: Crackle Dwuskładnikowe, papier ryżowy; luty 2011

plusy: Duży wybór produktów, szybka dostawa, dobre ceny

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yplocka rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 73599 z 16.03.2011

Ponieważ tylko tu dostałam to czego szukałam.

zakupy: papier ryżowy; marzec 2011

plusy: terminowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 73590 z 16.03.2011

Przez przypadek natrafiłam na ten sklep internetowy szukajac serwetek.W tym sklepie znalazłam duzo fajnych wzorów.Moje zamówienie było szybko zrealizowane.jestem zadowolona z zakupów w waszym sklepie.Pozdrowionka.

zakupy: Serwetki; luty 2011

plusy: szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabella rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 73587 z 16.03.2011

Wybrałam sklep ze względu na bogatą i różnorodną ofertę. Jestem usatysfakcjonowana poziomem usługi oraz zakupionymi towarami.

zakupy: Serwetki do decoupageu; luty 2011

plusy: terminowość i wiarygodność

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER