Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 315
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 320 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Della rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 57998 z 23.07.2010

Polecam ten sklep! Szybko, miło i w przystępnych cenach :)

zakupy: papiery, media; lipiec 2010

plusy: atrakcyjna oferta i promocje

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szfir29 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 57461 z 13.07.2010

Bardzo szybka i sprawna obsługa towar zgodny z opisem Polecam

zakupy: pasty strukturalne, lakiery do spękań; lipiec 2010

plusy: dobre produkty

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elcia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 57131 z 07.07.2010

szybka i sprawna obsługa,towar wysokiej jakości.

zakupy: decoupage; czerwiec 2010

plusy: towar,szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolka rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 56621 z 28.06.2010

Szeroki wybór artykułów,Bardzo ładne wzory serwetek i papieru ryżowego, otrzymany towar jest identyczny ze zdjęciem w internecie.Bardzo szybka dostawa,wcześniej potwierdzona e-mailem.Dokonywania zakupów za pobraniem, co na innych stronach jest rzadkością. Miła niespodzianka to dodatkowe GRATISY. Naprawdę polecam.

zakupy: serwetki; czerwiec 2010

plusy: Szybka i kompetentna obsługa, dobre produkty

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skul1 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 55868 z 14.06.2010

Ciekawy towar,bardzo urozmaicony.Wadą jest minmalna kwota zakupów.

zakupy: serwetki, elementy drewniane, papier ryz; maj 2010

plusy: bogata oferta

minusy: minimalna cena zakupu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magdalena rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 55669 z 10.06.2010

Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów. Od niedawna bawie się biżuterią z filcu.Produkty dostepne w Waszym sklepie zaspakajaja moje potrzeby. Polecam

zakupy: Czesanka wełniana do filcowania na mokro; czerwiec 2010

plusy: możliwosć obejrzenia towaru

minusy: czsem wystepują braki w asortymencie,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgorzata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 55501 z 08.06.2010

duży wybór produktów do decoupage, produkty dobrej jakości,szybka wysyłka. Polecam ten sklep

zakupy: produkty do decoupage; czerwiec 2010

plusy: duży wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

koena8315 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 54743 z 25.05.2010

Dobrze zaopatrzony sklep, sprawnie przeprowadzona transakcja :)

zakupy: klej i lakier; maj 2010

plusy: Szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 53885 z 13.05.2010

towar dobrej jakości i szybka przesyłka. gorąco polecam:)

zakupy: country crackle, serwetki; kwiecień 2010

plusy: duży wybór towarów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 53864 z 12.05.2010

Sklep dobrze zaopatrzony,szybka wysyłka.Polecam!

zakupy: serwetki, papier; maj 2010

plusy: Duży wybór towaru

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 53797 z 12.05.2010

Jest jednym z niewielu sklepów internetowych, które udało mi się znaleźć w sieci. Towar został szybko dostarczony. Polecam

zakupy: Książka ", Zdobienie pzredmiotów...", ; maj 2010

plusy: asortyment

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 53725 z 11.05.2010

Miła i terminowa obsługa; bogaty wybór towarów Polecam!!

zakupy: serwetki, papier do decoupage; kwiecień 2010

plusy: duży wybór towarów

minusy: nie nic takiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 52611 z 22.04.2010

Bogata oferta sklepu zawsze kusi mnie swą atrakcyjnością, dlatego bardzo chętnie powracam do tego sklepu. Ponadto profesjonalizm sprzedawcy jest najważniejszym atutem - jak zawsze szybka dostawa, dobry kontakt. O tym sklepie mogę mówić w samych superlatywach.

zakupy: artykuły do decupage; kwiecień 2010

plusy: duży asortyment, przejrzystość strony internetowej

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 52142 z 15.04.2010

Kupuje w tym sklepie po raz kolejny i i jestem pełna podziwu za profesjonalizm , błyskawiczną wysyłkę i super asortyment.To zdecydowanie najlepszy sklep internetowy w Polsce.Dziękuję.Danka

zakupy: serwetki, papier ryżowy; kwiecień 2010

plusy: duży asortyment, expresowa wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 51289 z 31.03.2010

Sklep jest super. ma duży wybór produktów , przesympatyczną obsługę i szybka realizację zamówienia.Ma stały kontakt z kupującym , co jest bardzo ważne. Spełnia wszystkie moje oczekiwania.Dziękuję.

zakupy: serwetki, media do decoupage; marzec 2010

plusy: jest w 100 procentach profesjonalny

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 51022 z 27.03.2010

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka z gratisami, bardzo fachowa obsługa. Gorąco polecam ten sklep!!!!

zakupy: serwetki, papier ryżowy; marzec 2010

plusy: szybka i fachowa obsługa,doskonała jakość towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 50908 z 25.03.2010

Oryginalne wzory, dużo nowości, zaskakująco szybka realizacja zamówienia. Polecam.

zakupy: papier, serwetki; marzec 2010

plusy: łyskawiczna realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 49896 z 09.03.2010

Bardzo ciekawa oferta, duży wybór różnych towarów i bardzo miła i sprawna obsługa, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym :)

zakupy: serwetki i brokat; marzec 2010

plusy: szeroki asortment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gagawi rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 49665 z 05.03.2010

Wybrałam ten sklep z uwagi na piękny papier ryżowy, którego w żadnym innym sklepie nie widziałam. Jestem zadowolona również z szybkiej przesyłki.

zakupy: papier ryżowy, serwetki, papier renkali; luty 2010

plusy: unikalny papier

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Trol-51 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 45480 z 19.12.2009

Sklep posiada bogatą ofertę i produkty, których nie ma u innych sprzedawców. Polecam Kupującym ten sklep. Szybka dostawa, a produkty jeszcze ładniejsze niż na stronie internetowej. Dziękuję.

zakupy: serwetki, pudełko; grudzień 2009

plusy: sumienność, raksolidność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER