Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 323
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 328 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Teresa rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 52611 z 22.04.2010

Bogata oferta sklepu zawsze kusi mnie swą atrakcyjnością, dlatego bardzo chętnie powracam do tego sklepu. Ponadto profesjonalizm sprzedawcy jest najważniejszym atutem - jak zawsze szybka dostawa, dobry kontakt. O tym sklepie mogę mówić w samych superlatywach.

zakupy: artykuły do decupage; kwiecień 2010

plusy: duży asortyment, przejrzystość strony internetowej

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 52142 z 15.04.2010

Kupuje w tym sklepie po raz kolejny i i jestem pełna podziwu za profesjonalizm , błyskawiczną wysyłkę i super asortyment.To zdecydowanie najlepszy sklep internetowy w Polsce.Dziękuję.Danka

zakupy: serwetki, papier ryżowy; kwiecień 2010

plusy: duży asortyment, expresowa wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 51289 z 31.03.2010

Sklep jest super. ma duży wybór produktów , przesympatyczną obsługę i szybka realizację zamówienia.Ma stały kontakt z kupującym , co jest bardzo ważne. Spełnia wszystkie moje oczekiwania.Dziękuję.

zakupy: serwetki, media do decoupage; marzec 2010

plusy: jest w 100 procentach profesjonalny

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 51022 z 27.03.2010

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka z gratisami, bardzo fachowa obsługa. Gorąco polecam ten sklep!!!!

zakupy: serwetki, papier ryżowy; marzec 2010

plusy: szybka i fachowa obsługa,doskonała jakość towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 50908 z 25.03.2010

Oryginalne wzory, dużo nowości, zaskakująco szybka realizacja zamówienia. Polecam.

zakupy: papier, serwetki; marzec 2010

plusy: łyskawiczna realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 49896 z 09.03.2010

Bardzo ciekawa oferta, duży wybór różnych towarów i bardzo miła i sprawna obsługa, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym :)

zakupy: serwetki i brokat; marzec 2010

plusy: szeroki asortment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gagawi rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 49665 z 05.03.2010

Wybrałam ten sklep z uwagi na piękny papier ryżowy, którego w żadnym innym sklepie nie widziałam. Jestem zadowolona również z szybkiej przesyłki.

zakupy: papier ryżowy, serwetki, papier renkali; luty 2010

plusy: unikalny papier

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Trol-51 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 45480 z 19.12.2009

Sklep posiada bogatą ofertę i produkty, których nie ma u innych sprzedawców. Polecam Kupującym ten sklep. Szybka dostawa, a produkty jeszcze ładniejsze niż na stronie internetowej. Dziękuję.

zakupy: serwetki, pudełko; grudzień 2009

plusy: sumienność, raksolidność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER