Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 315
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 320 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jerkob nie ma zdania o DEKOR HOUSE opinia nr 361494 z 13.11.2015

Wybrałem nie sklep tylko towary, które oferuje. Nie jestem zadowolony z ustawienia minimalnej kwoty zamówienia na poziomie 20 zł. Przecież koszty wysyłki są zawyżone na tyle, że odbijacie sobie mniejsze kwoty zamówień.

zakupy: serwetki i wymuszone minimalną kwotą zamówienia medaliony.; listopad 2015

plusy: Jest i ma trochę ciekawego towaru.

minusy: Ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joewma rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 360425 z 03.11.2015

duży wybór produktów, dobra cena, szybka wysyłka :)

zakupy: folia sospeso; listopad 2015

plusy: różnorodność produktów

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANGELLUM rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 359517 z 27.10.2015

Uwielbiam ten sklep!

zakupy: papiery ryzowe; październik 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jasmina rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 356605 z 28.09.2015

Towar zgodny z ofertą przedstawioną na zdjęciu , bardzo szybka realizacja, polecam

zakupy: papier ryżowy, serwetka; wrzesień 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 352237 z 17.08.2015

Sklep jest mi znany od kilku lat i zawsze spełniał moje oczekiwania ..Szybka wysyłka i duży asortyment produktów to jego wielkie plusy ...Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: papiery i serwetki do dekupażu; sierpień 2015

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 350377 z 27.07.2015

Poszukując akcesoria do dekorowania techniką decoupage znalazłąm Państwa sklep internetowy. Zamawiane artykuły są dobrej jakości o ciekawej kompozycji.

zakupy: szablony; lipiec 2015

plusy: informacja o realizacji zamówienia

minusy: płatność przedpłatą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Brygida rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 350045 z 22.07.2015

Ze względu na szeroki asortyment i stosunkowo niskie ceny.

zakupy: folie sospeso; lipiec 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa L. rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 349765 z 20.07.2015

Polecam! Towar bardzo dobrej jakości!

zakupy: papier, pisak; lipiec 2015

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 349085 z 15.07.2015

Szeroki asortyment i tanie ceny

zakupy: drewniane pudełka; lipiec 2015

plusy: Szeroki wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hkatarzy rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 347737 z 02.07.2015

Przesyłka błyskawiczna, towar bardzo dobrze zabezpieczony, duży wybór w sklepie

zakupy: folia sospeso; lipiec 2015

plusy: duży wybór towaru

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 347281 z 28.06.2015

duzy wybór produktów, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: papiery ryzowe; czerwiec 2015

plusy: doskonale usystematyzowane produkty. dobrze się szuka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KasiaM rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 346077 z 17.06.2015

Towar i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam.

zakupy: Klej do serwetek Rico oraz konturówki 3D; czerwiec 2015

plusy: doskonała jakość towaru, świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 344593 z 04.06.2015

PRZECUDNE SERWETKI - STRONA POLECONA PRZEZ SPECJALISTĘ PROWADZĄCEGO PRACOWNIĘ RĘKODZIEŁA ARTYSTYCZNEGO TRANSAKCJA SPRAWNA DOPASOWANA DO MOICH POTRZEB PO UZGODNIENIACH TELEFONICZNYCH GORĄCO POLECAM

zakupy: serwetki SMOK NA ZAMKU CALINECZKA WRÓŻKA; maj 2015

plusy: DUŻY WYBÓR

minusy: PODOBA MI SIĘ WSZYSTKO CHOCIAŻ MOŻE CENY TROSZKĘ ZA DUŻE

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krycha33 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 344317 z 02.06.2015

Sprzedawca w pełni wiarygodny, godny polecenia. Dostarczony towar w 100% mnie zadowala. Miła, sympatyczna obsługa oraz błyskawiczna, dobrze zabezpieczona przesyłka. Szczerze polecam.

zakupy: preparaty do decoupage i serwetki; czerwiec 2015

plusy: same zalety, strona czytelna, łatwość zamawiania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 344257 z 01.06.2015

Zdecydowanie polecam ten sklep.Profesjonalna i szybka obsługa.

zakupy: Ikony i materiały; czerwiec 2015

plusy: Profesjonalizm i terminowość realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 343501 z 25.05.2015

szybka realizacja, piękna oferta . super

zakupy: papier ryzowy; maj 2015

plusy: j.w.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 343109 z 21.05.2015

Duży wybór, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: papier do decupage, preparat do spękań; maj 2015

plusy: duży wybór towaru

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 342813 z 18.05.2015

Tylko w tym sklepie kupiłam mój ukochany klej do decoupagu. Klej ten jest specjalnie produkowany do przyklejania serwtek- firmy Rico. Praca z tym klejem to czysta przyjemność. Już nie potrafię kleić serwetek innym klejem.

zakupy: klej, serwetki, papier.; maj 2015

plusy: Przyjazny dla klienta.

minusy: nie widze narazie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 342369 z 15.05.2015

choć bywam wybredny to tu znalazłem naprawdę ciekawe materiały ceny również zadowalające, zatem plusy jedna mała sugestia ... jeśli zdarzy się że zabraknie jakiegoś towaru z zamówienia to warto by było poinformować i uzgodnić coś innego w to miejsce a nie dodawać wg własnego uznania

zakupy: serwetki, pieczątki; maj 2015

plusy: bogata oferta

minusy: brak uzgodnienia towaru zastępczego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sarLena rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 342241 z 14.05.2015

Tylko tu znalazłam poszukiwany papier. Całość transakcji przebiegła sprawnie i szybko.

zakupy: Papiery do decou; maj 2015

plusy: W moim przypadku szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER