Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 320
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 325 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Danusia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 365358 z 11.12.2015

Wybrałam sklep DH, bo miał taki papier ryzowy do DECO, jaki chciałam i chyba w najniższej cenie, dostawa następnego dnia od zapłaty-BŁYSKAWICZNA, świetnie zapakowane, wszystko zgodne z opisem. Gorąco polecam i z pewnością będę tu robić zakupy.

zakupy: Papier ryżowy KALIT, cyfry do zegara; grudzień 2015

plusy: Niskie ceny, szybka dostawa, info mailowe na plus

minusy: Koszty dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maro rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 364894 z 09.12.2015

Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka i bezproblemowy kontakt. Jestem zadowolony. Pozdrawiam!

zakupy: Photo Corners; grudzień 2015

plusy: Szybkość realizacji zamówienia!

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 364650 z 08.12.2015

Poszukiwałam filcowych aplikacji, aby upiększyć torbę dla córki. Spodobały mi się kwiatki i listki oraz arkusze filcu z oferty sklepu. Paczka dotarła następnego dnia. Polecam ten sklep

zakupy: aplikacje filcowe i arkusze filcu; grudzień 2015

plusy: duży asortyment, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 363642 z 01.12.2015

Sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony a przesyłka dotarła błyskawicznie. Zdecydowanie polecam ten sklep, zamówione produkty całkowicie spełniły moje oczekiwania. Polecam!

zakupy: szablony, stojaki pod jajka i bombki, serwetki; listopad 2015

plusy: solidność i krótki czas oczekiwania na towar

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Silvia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 362262 z 19.11.2015

"Great product at a great price and fast delivery. Will buy from again

zakupy: Rice paper, napkins; listopad 2015

plusy: Large selections of products

minusy: It's pity it's to far away

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerkob nie ma zdania o DEKOR HOUSE opinia nr 361494 z 13.11.2015

Wybrałem nie sklep tylko towary, które oferuje. Nie jestem zadowolony z ustawienia minimalnej kwoty zamówienia na poziomie 20 zł. Przecież koszty wysyłki są zawyżone na tyle, że odbijacie sobie mniejsze kwoty zamówień.

zakupy: serwetki i wymuszone minimalną kwotą zamówienia medaliony.; listopad 2015

plusy: Jest i ma trochę ciekawego towaru.

minusy: Ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joewma rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 360425 z 03.11.2015

duży wybór produktów, dobra cena, szybka wysyłka :)

zakupy: folia sospeso; listopad 2015

plusy: różnorodność produktów

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANGELLUM rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 359517 z 27.10.2015

Uwielbiam ten sklep!

zakupy: papiery ryzowe; październik 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jasmina rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 356605 z 28.09.2015

Towar zgodny z ofertą przedstawioną na zdjęciu , bardzo szybka realizacja, polecam

zakupy: papier ryżowy, serwetka; wrzesień 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 352237 z 17.08.2015

Sklep jest mi znany od kilku lat i zawsze spełniał moje oczekiwania ..Szybka wysyłka i duży asortyment produktów to jego wielkie plusy ...Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: papiery i serwetki do dekupażu; sierpień 2015

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 350377 z 27.07.2015

Poszukując akcesoria do dekorowania techniką decoupage znalazłąm Państwa sklep internetowy. Zamawiane artykuły są dobrej jakości o ciekawej kompozycji.

zakupy: szablony; lipiec 2015

plusy: informacja o realizacji zamówienia

minusy: płatność przedpłatą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Brygida rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 350045 z 22.07.2015

Ze względu na szeroki asortyment i stosunkowo niskie ceny.

zakupy: folie sospeso; lipiec 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa L. rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 349765 z 20.07.2015

Polecam! Towar bardzo dobrej jakości!

zakupy: papier, pisak; lipiec 2015

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 349085 z 15.07.2015

Szeroki asortyment i tanie ceny

zakupy: drewniane pudełka; lipiec 2015

plusy: Szeroki wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hkatarzy rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 347737 z 02.07.2015

Przesyłka błyskawiczna, towar bardzo dobrze zabezpieczony, duży wybór w sklepie

zakupy: folia sospeso; lipiec 2015

plusy: duży wybór towaru

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 347281 z 28.06.2015

duzy wybór produktów, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: papiery ryzowe; czerwiec 2015

plusy: doskonale usystematyzowane produkty. dobrze się szuka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KasiaM rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 346077 z 17.06.2015

Towar i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam.

zakupy: Klej do serwetek Rico oraz konturówki 3D; czerwiec 2015

plusy: doskonała jakość towaru, świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 344593 z 04.06.2015

PRZECUDNE SERWETKI - STRONA POLECONA PRZEZ SPECJALISTĘ PROWADZĄCEGO PRACOWNIĘ RĘKODZIEŁA ARTYSTYCZNEGO TRANSAKCJA SPRAWNA DOPASOWANA DO MOICH POTRZEB PO UZGODNIENIACH TELEFONICZNYCH GORĄCO POLECAM

zakupy: serwetki SMOK NA ZAMKU CALINECZKA WRÓŻKA; maj 2015

plusy: DUŻY WYBÓR

minusy: PODOBA MI SIĘ WSZYSTKO CHOCIAŻ MOŻE CENY TROSZKĘ ZA DUŻE

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krycha33 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 344317 z 02.06.2015

Sprzedawca w pełni wiarygodny, godny polecenia. Dostarczony towar w 100% mnie zadowala. Miła, sympatyczna obsługa oraz błyskawiczna, dobrze zabezpieczona przesyłka. Szczerze polecam.

zakupy: preparaty do decoupage i serwetki; czerwiec 2015

plusy: same zalety, strona czytelna, łatwość zamawiania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 344257 z 01.06.2015

Zdecydowanie polecam ten sklep.Profesjonalna i szybka obsługa.

zakupy: Ikony i materiały; czerwiec 2015

plusy: Profesjonalizm i terminowość realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER