Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 323
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 328 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Beata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 344593 z 04.06.2015

PRZECUDNE SERWETKI - STRONA POLECONA PRZEZ SPECJALISTĘ PROWADZĄCEGO PRACOWNIĘ RĘKODZIEŁA ARTYSTYCZNEGO TRANSAKCJA SPRAWNA DOPASOWANA DO MOICH POTRZEB PO UZGODNIENIACH TELEFONICZNYCH GORĄCO POLECAM

zakupy: serwetki SMOK NA ZAMKU CALINECZKA WRÓŻKA; maj 2015

plusy: DUŻY WYBÓR

minusy: PODOBA MI SIĘ WSZYSTKO CHOCIAŻ MOŻE CENY TROSZKĘ ZA DUŻE

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krycha33 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 344317 z 02.06.2015

Sprzedawca w pełni wiarygodny, godny polecenia. Dostarczony towar w 100% mnie zadowala. Miła, sympatyczna obsługa oraz błyskawiczna, dobrze zabezpieczona przesyłka. Szczerze polecam.

zakupy: preparaty do decoupage i serwetki; czerwiec 2015

plusy: same zalety, strona czytelna, łatwość zamawiania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 344257 z 01.06.2015

Zdecydowanie polecam ten sklep.Profesjonalna i szybka obsługa.

zakupy: Ikony i materiały; czerwiec 2015

plusy: Profesjonalizm i terminowość realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 343501 z 25.05.2015

szybka realizacja, piękna oferta . super

zakupy: papier ryzowy; maj 2015

plusy: j.w.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 343109 z 21.05.2015

Duży wybór, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: papier do decupage, preparat do spękań; maj 2015

plusy: duży wybór towaru

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 342813 z 18.05.2015

Tylko w tym sklepie kupiłam mój ukochany klej do decoupagu. Klej ten jest specjalnie produkowany do przyklejania serwtek- firmy Rico. Praca z tym klejem to czysta przyjemność. Już nie potrafię kleić serwetek innym klejem.

zakupy: klej, serwetki, papier.; maj 2015

plusy: Przyjazny dla klienta.

minusy: nie widze narazie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 342369 z 15.05.2015

choć bywam wybredny to tu znalazłem naprawdę ciekawe materiały ceny również zadowalające, zatem plusy jedna mała sugestia ... jeśli zdarzy się że zabraknie jakiegoś towaru z zamówienia to warto by było poinformować i uzgodnić coś innego w to miejsce a nie dodawać wg własnego uznania

zakupy: serwetki, pieczątki; maj 2015

plusy: bogata oferta

minusy: brak uzgodnienia towaru zastępczego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sarLena rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 342241 z 14.05.2015

Tylko tu znalazłam poszukiwany papier. Całość transakcji przebiegła sprawnie i szybko.

zakupy: Papiery do decou; maj 2015

plusy: W moim przypadku szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 341549 z 07.05.2015

Bardzo różnorodny i duży wybór towarów w jednym sklepie. jest w czym wybierać. Szybka dostawa To jest to o czym klient marzy. Polecam gorąco.

zakupy: papiery ryżowe, farby akrylowe; maj 2015

plusy: różnorodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 340261 z 24.04.2015

Polecam zakupy w Decor Hous. Prodykty są wysokiej jakości,szybka i profesjonalna obsługa sklepu,a koszt wysyłki w dostępnych cenach .

zakupy: papier ryżowy; kwiecień 2015

plusy: profesjonalne produkty,wysoka jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiga112 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 336313 z 24.03.2015

sklep został mi polecony przez inną zadowoloną klientkę

zakupy: papier ryżowy, serwetki, podstawki do jaj; marzec 2015

plusy: świetna oferta i opis produktu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 334617 z 11.03.2015

Duży wybór materiałów do decoupage,jeden z nielicznych,który oferuje piękne duże jaja plastikowe do ozdabiania,piękne papiery ryżowe .

zakupy: jaja plastikowe, papiery ryżowe, farby.; marzec 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 334549 z 10.03.2015

Duży wybór serwetek i papierów - szczezgólnie poszukiwałam papieru KALIT. Przyjemny kontakt, obsługa bezproblemowa, sklep dobrze zbudowany i wygodny, ładny estetycznie. Wszystko na plus:)

zakupy: Serwetki, papiery, szablon; marzec 2015

plusy: Towar, obsługa, strona sklepu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 334405 z 09.03.2015

Jest dobrze zaopatrzony, miła obsługa i możliwość uzyskania porady w zakresie decoupage

zakupy: serwetki i papier decoupage; marzec 2015

plusy: szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

swiatek67 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 333985 z 05.03.2015

sklep wiarygodny towar zgodny z oczekiwaniami możliwość monitorowania zamówienia bardzo szybka wysyłka

zakupy: folia sospeso i klej.serwetki do dequpag; marzec 2015

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grazynaeczka66 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 333597 z 03.03.2015

ponieważ spełniał moje oczekiwania

zakupy: akcesoria do decupage; marzec 2015

plusy: bardzo dobra jakość towaru i szybka realizacja zamówieni

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bee110 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 332433 z 23.02.2015

Czasami wpadam tu na zakupy, szybka dostawa i ciekawy asortyment.

zakupy: materiały do decoupage; luty 2015

plusy: b.szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

haftart rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 332429 z 23.02.2015

Kupuję w tym sklepie od 2012r. Towary są może nie najtańsze, ale za to bardzo dobre jakościowo. Poza tym można tu znaleźć ozdoby unikalne, w krótkich seriach, co gwarantuje, że ozdobione przedmioty mają szanse być jedynymi, niepowtarzalnymi.

zakupy: papier ryżowy; luty 2015

plusy: że jest

minusy: wymuszone hasło do logowania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 331061 z 11.02.2015

Ogromy asortyment i oryginalne produkty.

zakupy: Papier ryżowy do decoupage; luty 2015

plusy: Asortyment

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 329317 z 28.01.2015

Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem, bardzo szybka dostawa. Swietny kontakt.

zakupy: farba akrylowa, papiery do decoupage; styczeń 2015

plusy: bogata oferta towarowa

minusy: poczatkowy problem z wybraniem formy dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER