Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 315
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 320 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ilona rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 341549 z 07.05.2015

Bardzo różnorodny i duży wybór towarów w jednym sklepie. jest w czym wybierać. Szybka dostawa To jest to o czym klient marzy. Polecam gorąco.

zakupy: papiery ryżowe, farby akrylowe; maj 2015

plusy: różnorodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 340261 z 24.04.2015

Polecam zakupy w Decor Hous. Prodykty są wysokiej jakości,szybka i profesjonalna obsługa sklepu,a koszt wysyłki w dostępnych cenach .

zakupy: papier ryżowy; kwiecień 2015

plusy: profesjonalne produkty,wysoka jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiga112 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 336313 z 24.03.2015

sklep został mi polecony przez inną zadowoloną klientkę

zakupy: papier ryżowy, serwetki, podstawki do jaj; marzec 2015

plusy: świetna oferta i opis produktu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 334617 z 11.03.2015

Duży wybór materiałów do decoupage,jeden z nielicznych,który oferuje piękne duże jaja plastikowe do ozdabiania,piękne papiery ryżowe .

zakupy: jaja plastikowe, papiery ryżowe, farby.; marzec 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 334549 z 10.03.2015

Duży wybór serwetek i papierów - szczezgólnie poszukiwałam papieru KALIT. Przyjemny kontakt, obsługa bezproblemowa, sklep dobrze zbudowany i wygodny, ładny estetycznie. Wszystko na plus:)

zakupy: Serwetki, papiery, szablon; marzec 2015

plusy: Towar, obsługa, strona sklepu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 334405 z 09.03.2015

Jest dobrze zaopatrzony, miła obsługa i możliwość uzyskania porady w zakresie decoupage

zakupy: serwetki i papier decoupage; marzec 2015

plusy: szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

swiatek67 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 333985 z 05.03.2015

sklep wiarygodny towar zgodny z oczekiwaniami możliwość monitorowania zamówienia bardzo szybka wysyłka

zakupy: folia sospeso i klej.serwetki do dequpag; marzec 2015

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grazynaeczka66 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 333597 z 03.03.2015

ponieważ spełniał moje oczekiwania

zakupy: akcesoria do decupage; marzec 2015

plusy: bardzo dobra jakość towaru i szybka realizacja zamówieni

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bee110 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 332433 z 23.02.2015

Czasami wpadam tu na zakupy, szybka dostawa i ciekawy asortyment.

zakupy: materiały do decoupage; luty 2015

plusy: b.szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

haftart rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 332429 z 23.02.2015

Kupuję w tym sklepie od 2012r. Towary są może nie najtańsze, ale za to bardzo dobre jakościowo. Poza tym można tu znaleźć ozdoby unikalne, w krótkich seriach, co gwarantuje, że ozdobione przedmioty mają szanse być jedynymi, niepowtarzalnymi.

zakupy: papier ryżowy; luty 2015

plusy: że jest

minusy: wymuszone hasło do logowania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 331061 z 11.02.2015

Ogromy asortyment i oryginalne produkty.

zakupy: Papier ryżowy do decoupage; luty 2015

plusy: Asortyment

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 329317 z 28.01.2015

Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem, bardzo szybka dostawa. Swietny kontakt.

zakupy: farba akrylowa, papiery do decoupage; styczeń 2015

plusy: bogata oferta towarowa

minusy: poczatkowy problem z wybraniem formy dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zwo19 nie ma zdania o DEKOR HOUSE opinia nr 329161 z 27.01.2015

Kilka razy robiłam zakupy w dekor house i wszystko było ok , dlatego tym większe było moje rozczarowanie przy ostatnim zamówieniu czyli zestaw do sospeso , na zdjęciu widać folię z nadrukiem bratków a dostałam słoneczniki , które mi się nie podobały .Bratki ich kształt i koloryt przeważyły przy składaniu zamówienia . Nigdzie nie znalazłam info. o dowolności foli wystepującej w zestawie . Czuję się rozczarowana i szczerze mówiąc w tej chwili mam mieszane uczucia wobec Dekor House

zakupy: zestaw do sospeso; styczeń 2015

plusy: nie mam zdania

minusy: brak zgodności z ofertą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 329117 z 27.01.2015

Polecam wszystkim ten sklep bardzo dobra jakość produktów, super się nimi pracuje.

zakupy: klej do serwetek, lakier, pasta, złoto itp; styczeń 2015

plusy: wysoka jakość produktów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 328849 z 24.01.2015

tak,

zakupy: papier ryżowy; styczeń 2015

plusy: towar unikatowy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

albea2@op.pl rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 328277 z 20.01.2015

Szybko. Sprawnie. Jestem zadowolony z zakupionego towaru.

zakupy: Materiały do ozdabiania; styczeń 2015

plusy: Takie firmy to skarb.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 326149 z 06.01.2015

Sklep posiada bardzo szeroką i ciekawą ilość towaru . Zamawiając przez internet już widać jego przepiękny asortyment ale będąc tam w środku osobiście (co miałam ku temu okazję) czujesz się jak w raju -coś pięknego !Warto, naprawdę warto odwiedzić sklep i jego bardzo miłą obsługę osobiście . :)

zakupy: papier ryżowy, farby akrylowe, spękacz itd; styczeń 2015

plusy: w realizacji zakupów jest wręcz expresowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 326113 z 05.01.2015

Oferta super! Z całą odpowiedzialnością polecam.

zakupy: Serwetki; grudzień 2014

plusy: Terminowość. Kontakt. 31 12 mail.Odpowiedz 31 12

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 325997 z 05.01.2015

Szeroki asortyment, konkurencyjne ceny

zakupy: Bombki, serwetki, preparaty decoupage; grudzień 2014

plusy: Szeroki asortyment, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grazyna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 325133 z 26.12.2014

Posiada duży asortyment

zakupy: serwetki decoupage; grudzień 2014

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER