Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 319
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 324 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 326149 z 06.01.2015

Sklep posiada bardzo szeroką i ciekawą ilość towaru . Zamawiając przez internet już widać jego przepiękny asortyment ale będąc tam w środku osobiście (co miałam ku temu okazję) czujesz się jak w raju -coś pięknego !Warto, naprawdę warto odwiedzić sklep i jego bardzo miłą obsługę osobiście . :)

zakupy: papier ryżowy, farby akrylowe, spękacz itd; styczeń 2015

plusy: w realizacji zakupów jest wręcz expresowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 326113 z 05.01.2015

Oferta super! Z całą odpowiedzialnością polecam.

zakupy: Serwetki; grudzień 2014

plusy: Terminowość. Kontakt. 31 12 mail.Odpowiedz 31 12

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 325997 z 05.01.2015

Szeroki asortyment, konkurencyjne ceny

zakupy: Bombki, serwetki, preparaty decoupage; grudzień 2014

plusy: Szeroki asortyment, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grazyna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 325133 z 26.12.2014

Posiada duży asortyment

zakupy: serwetki decoupage; grudzień 2014

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dana rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 324657 z 22.12.2014

Szeroki asortyment,szybka dostawa.

zakupy: Klej RICO; grudzień 2014

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 319533 z 21.11.2014

bardzo sprawnie ,szybko i zgodnie z zamówieniem! Dziekuje

zakupy: papiery ryż. - koronka, serwetki, kontur; listopad 2014

plusy: szybkość

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 319513 z 21.11.2014

opcja Paczkomaty to duży plus, duzy wybór interesujących mnie artykułów- ogólnie sklep na 5 + :)

zakupy: serwetki i papiery do decoupage; listopad 2014

plusy: duży wybór towarów

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artica rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 318737 z 14.11.2014

Towar bardzo dobrej jakości, wysyłki ekspresowe. Polecam

zakupy: pasty strukkuralne, konturówki; listopad 2014

plusy: Przejrzysta i profesjonalna strona

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 317405 z 03.11.2014

Wybrałam ten sklep bo ciężko mi było znaleźć gdzie indziej to co chciałam, a jak znalazłam to nie było tylu sztuk co potrzebowałam :( a tu znalazłam :) Polecam :)

zakupy: medaliony plexi, papier do deku; listopad 2014

plusy: szybkość

minusy: na razie nie ma wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 314765 z 14.10.2014

Szybka i sprawna wysyłka. Polecam sklep innym uzytkownikom

zakupy: Materiały do decoupage; sierpień 2014

plusy: Duży wybór i przejzystość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 310573 z 12.09.2014

Kolejny raz zamawiałam produkty w tym sklepie bo:posiada szeroki i ciekawy wybór produktów/serwetki i papiery ryżowe/,czytelnie przedstawiona oferta,bardzo szybka realizacja zamówienia i bieżąca informacja e-mail o etapie realizacji zamówienia

zakupy: serwetki, papier ryżowy, pasta pękaj., pieczątki akryl.; wrzesień 2014

plusy: profesjonalizm obsługi i urocze dodatki/gratisy/

minusy: jeszcze nie odkryłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nina rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 309249 z 04.09.2014

Super- bogata oferta sklepu, szybka obsługa i dostawa. polecam.

zakupy: papiery ryżowe; wrzesień 2014

plusy: bogata oferta

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mkk rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 309089 z 03.09.2014

Bogata oferta, pięknie zaprezentowana, czytelny i nie kłopotliwy sposób zakupów. Bardzo szybka wysyłka. Serdecznie polecam.

zakupy: kleje od decoupagu i serwetki; wrzesień 2014

plusy: Przejrzystość

minusy: Nie zanotowano

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 307717 z 26.08.2014

Wybrałam sklep z uwagi na różnorodność asortymentu. Bardzo profesjonalna obsługa, na serdeczną prośbę towar wysłany został natychmiastowo. Szybki kontakt mailowy. Serdecznie polecam !!!!!

zakupy: materiały decoupage; sierpień 2014

plusy: szybka wysyłka, zgodność towaru z opisem

minusy: brak kontaktu telefonicznego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Migoshia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 307697 z 25.08.2014

Posiadał poszukiwane produkty

zakupy: papiery ryzowe do decoupage'u; sierpień 2014

plusy: szybkość, jakość produktów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

angellum rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 307637 z 25.08.2014

Kupowałam tu kolejny raz, jak zawsze jestem bardzo zadowolona

zakupy: papiery, serwetki; sierpień 2014

plusy: świetny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 301113 z 15.07.2014

Całkiem fajne produkty, zobaczymy jak sprawdzą się w praktyce. Wysyłka bez zarzutu.

zakupy: Produkty do decoupage'u; lipiec 2014

plusy: Oferta

minusy: Cena?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 300025 z 08.07.2014

zamówione produkty wysokiej jakości, wszystko zgodnie z zamówieniem, w przypadku brakującego produktu był ze mną uzgadniany inny mi odpowiadający, a nade wszystko bardzo fachowa i życzliwa obsługa

zakupy: papiery ryżowe, klej, farby, pędzle; lipiec 2014

plusy: duży wybór

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariola rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 298401 z 27.06.2014

duży wybór,dobra jakość, szybka wysyłka

zakupy: papiery, serwetlki, media; czerwiec 2014

plusy: profesjonalna oferta

minusy: brak instrukcji użycia preparatów, np płatków złota

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewar rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 297137 z 19.06.2014

Bardzo duży wybór różnych materiałów do różnego rodzaju robótek. Sklep spełnił moje oczekiwania - jakość produktów jest bardzo dobra. Kontakt świetny, przesyłka szybko dotarła.

zakupy: papier ryżowy, folie sospeso; czerwiec 2014

plusy: wysoka jakość towaru,b.dobry kontakt

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER