Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 315
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 320 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

angellum rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 286473 z 09.04.2014

Świetny wybór materiałów.

zakupy: papiery, serwetki; kwiecień 2014

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 285817 z 03.04.2014

Każde zamówienie realizowane bardzo szybko, towar zgodny z opisem-szczerze polecam

zakupy: papier ryżowy; marzec 2014

plusy: natychmiastowy termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela R. rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 283817 z 23.03.2014

Przy pierwszych zakupach w tym sklepie ujęła mnie obsługa i bezpośredni kontakt z klientem. Zachęciło mnie to do kolejnych zakupów i nie wiem ile ich było. Teraz założyłam konto. Polecam !

zakupy: papier ryżowy; marzec 2014

plusy: kontakt z klientem

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mjw rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 281541 z 10.03.2014

Bardzo duży wybór papieru i serwetek, sympatyczna i pomocna obsługa!

zakupy: papier ryżowy, serwetki, filc; marzec 2014

plusy: szeroki wybór artykułów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 281261 z 07.03.2014

Sklep zwrócił moją uwagę podczas przeglądania stron. Duży wybór różnych technik. Pozdrawiam ;)

zakupy: artykuły do decoupage; luty 2014

plusy: Duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 278165 z 18.02.2014

Kupuję w tym sklepie regularnie, jestem bardzo zadowolona.

zakupy: materiały do decoupage; luty 2014

plusy: same plusy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 277713 z 14.02.2014

Szukałam produktów sospeso i znalazłam w przyzwoitej cenie. Dodatkowo przykuła moja uwagę Akademia Decoupage.

zakupy: folia i akcesoria sospeso; luty 2014

plusy: Lokalizacja - Gdańsk

minusy: wysyłka tylko do godziny 10.00

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

angellum rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 276877 z 11.02.2014

Oryginalne papiery ryzowe, ktorych nigdzie indziej nie znalazlam.

zakupy: papiery, serwetki; luty 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

angellum rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 272821 z 20.01.2014

Tylko w tym sklepie znalazłam wzory papierów ryżowych, których poszukiwałam w necie.

zakupy: papiery Kalit; styczeń 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 271309 z 11.01.2014

Poraz kolejny z mila checia wystawiam opinie. Produkt swietnej jakosci, sposob zapakowania uniemozliwia uszkodzenie, czas wysylki bardzo krotki biorac pod uwage odleglosc. Polecam wszystkim

zakupy: papier, media i folia sospeso; styczeń 2014

plusy: swietny kontakt z pracownikami, b.d jakosc produktow

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ELŻBIETA rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 269785 z 02.01.2014

Kupuję już kolejny raz i jestem bardzo,bardzo zadowolona oczywiście z obsługi jak i z zakupionego towaru.Polecam z całą odpowiedzialnością.DZIĘKUJE!

zakupy: PAPIER I FOLIA DO SOSPESSO; styczeń 2014

plusy: Super szybka obsługa

minusy: bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 269017 z 27.12.2013

Wybrałam sklep z powodu konkurencyjnych cen oraz bogatego zaopatrzenia. Zamówione przeze mnie towary były zgodne z opisem i zdjęciami, a obsługa bardzo miła. Ponadto szybko dostarczono mi przesyłkę. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.

zakupy: filc, mozaika, chusteczki decoupage; grudzień 2013

plusy: przystępne ceny, miła obsługa, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 267309 z 19.12.2013

W tym sklepie znalazłam papiery ryżowe, których szukałam oraz inne, które są autorskie i na pewno w przyszłości skorzystam z oferty.

zakupy: papiery, serwetki; grudzień 2013

plusy: duży wybór papierów ryżowych

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 265385 z 12.12.2013

Jestem bardzo zadowola. Zamowiony towar zostal pieknie spakowany wiec nie bylo szansy na uszkodzenia.Zamowiony towar. czyli papier sospeso jest wysokiej jakosci (maly przyklad: kiedys zamowilam papier z motywami swiatecznymi wysokiej jak wg sprzedawcy, a okazal sie zwykla karta do drukarek i druk wykonany na zwyklej drukarce) Jestem bardzo zadowolona,polecam "dekor house"wszystkim przyszlym klientom.

zakupy: sospeso; grudzień 2013

plusy: kontakt ze sklepem jest swietny.Na meile odpowiadaja nar

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gienia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 264765 z 10.12.2013

Znalazłam interesujący mnie produkt którego nie było w innych sklepach

zakupy: Papier ryżowy; grudzień 2013

plusy: Oferta super

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 264397 z 09.12.2013

Sklep na najwyższym poziomie, towar znakomitej jakości, świetny kontrakt, szybka realizacja zmówienia. POLECAM!!!!!

zakupy: folie i inne produkty do sospeso; grudzień 2013

plusy: spory asortyment, fajna obsługa, fachowość

minusy: nie dopatrzyłam się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żanetta Kusz rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 264341 z 09.12.2013

jak zawsze szybka realizacja i mega ogromny wybór :) - super kalkomania - więcej wzorów proszę bo dają bardzo ciekawy efekt na pracach.... ... POLECAM !!!!!!!

zakupy: papier ryzowy, serwetki, kalkomania; grudzień 2013

plusy: ogromny wybór i ciekawe wzory

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 264109 z 07.12.2013

Zakupione materiały w pełni spełniają moje oczekiwania a obsługa godna polecenia od początku do końca.

zakupy: papier ryżowy, serwetki.farby, grunt; grudzień 2013

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 263265 z 05.12.2013

Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Papier ryżowy; grudzień 2013

plusy: Elastyczność w działaniu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolantap rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 261841 z 29.11.2013

Bardzo dobry sklep, natychmiastowa wysyłka, towar bardzo wysokiej jakości i w przystępnej cenie. POLECAM

zakupy: papier ryzowy, klej do świec, trkstylia; listopad 2013

plusy: dobre ceny, szeroki asortyment, natychmiastowa wysyłka,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER