Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 315
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 320 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mariola rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 261497 z 28.11.2013

Jestem zadowolona z zakupów w sklepie.Towar zapakowany własciwie i szybka dostawa

zakupy: bombki, snieg, klej itp; listopad 2013

plusy: pakowanie towarów do wysyłki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 261253 z 27.11.2013

zakupy w sklepie dokonałam 21 listopada 2013 r późnym popołudniem. Bardzo zależało mi aby paczka doszła w sobotę więc wysłałam potwierdzenie wpłaty jeszcze tego samego dnia. Ku mojemu zdziwieniu przesyłka była już na drugi dzień rano! Bardzo miłe zaskoczenie! Pełny profesjonalizm, miła obsługa, bardzo dobry kontakt telefoniczny. POLECAM

zakupy: masa śniegowa, bombki plexi, masa grunt; listopad 2013

plusy: ekspresowa wysyłka, bardzo dobry kontakt telefoniczny

minusy: na dzień dzisiejszy brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 260965 z 25.11.2013

duży wybór produktów

zakupy: papier ryżowy; listopad 2013

plusy: szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 257909 z 14.11.2013

Polecony przez znajomą, byłam, odwiedziłam, wybór ogromny, przemiła obsługa, babeczki doradzą, nie wciskają towar

zakupy: kleje, farby, chusteczki, pędzle; listopad 2013

plusy: świetne zaopatrzenie i możliwość zakupu przez internet

minusy: czynny do 18.00

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 254025 z 24.10.2013

korzystałam juz z jego usług, miał w ofercie poszukiwany towar

zakupy: szablony, taśmy, konturówki; październik 2013

plusy: świetna i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 251005 z 11.10.2013

Bardzo fajny sklep, błyskawiczne przesyłki, wygodne formy płatności, polecam:-)

zakupy: materiały do decoupage; październik 2013

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek nie ma zdania o DEKOR HOUSE opinia nr 249945 z 05.10.2013

kontakt telefoniczny fachowy i uprzejmy.Polecam

zakupy: Do złocenia; październik 2013

plusy: Rzeczowy i uprzejmy kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 249717 z 04.10.2013

Potrzebowałem do zdobienia zabytkowej ramki niewielkiej ilości złota i tu znalazłem coś co spełni moje oczekiwania. Przy czym strona sklepu jest pasjonująca i z przyjemnością po niej się buszuje.

zakupy: Liquid Gold Leaf; październik 2013

plusy: Duży wybór towarów.

minusy: Nie zauważyłem wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julita rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 244781 z 17.09.2013

duży wybór papierów w dobrych cenach ,dużo nowości .

zakupy: papier ryżowy; wrzesień 2013

plusy: dużo nowości do decupagu

minusy: koszyk zamówień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 244585 z 16.09.2013

duży wybór papierów do decoupage, rozsądne ceny. Towar dotarł w dwa dni, dobrze zapakowany, papiery zwinięte na rolce ,a nie poskładane jak gdzie indziej. Polecam

zakupy: papier do decoupage; wrzesień 2013

plusy: terminowość, dobre przygotowanie towaru do wysyłki

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 243217 z 09.09.2013

Szeroka gama produktów, wszystkie ok.

zakupy: różne do decoupage; wrzesień 2013

plusy: duzy wybór

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martao8@op.pl rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 242285 z 04.09.2013

Wybór padł na ten sklep ze względu na dostępność interesujących mnie materiałów, wszystkie produkty spełniły moje oczekiwanie:)

zakupy: materiały do decoupagu; wrzesień 2013

plusy: róznorodność produktów, bez nadmiaru firm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 237073 z 14.08.2013

Obsługa solidna .Towary zamówione dostarczono bardzo szybko.Transakcja bez żadnych zakłóceń.

zakupy: srebro, złoto, miedż w płatkach, patyny; sierpień 2013

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 235373 z 07.08.2013

ponieważ znalazłam oryginalny papier

zakupy: serwetki i papier; sierpień 2013

plusy: szeroki asortymant

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 232621 z 23.07.2013

Sklep wybrałam ponieważ znalazłam w nim wszystkie potrzebne mi materiały,spełnił moje oczekiwania.

zakupy: folie sospeso, papiery soft; lipiec 2013

plusy: dobra jakość materiałów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

codik rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 230069 z 10.07.2013

Bardzo szybko otrzymałam informacje, o które prosiłam przed zakupem. Bardzo szybka i sprawna transakcja. Polecam

zakupy: Papiery do decoupage; czerwiec 2013

plusy: szybka odpowiedź na pytania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludmiła rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 228477 z 01.07.2013

Wszystko jak w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam i pozdrwiam.

zakupy: PŁATKI Złota w PŁYNIE; czerwiec 2013

plusy: Wszystko super.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Erinia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 227421 z 26.06.2013

Wybrałam ten sklep ze względu na kilka papierów do deku, gdzie indziej niedostępnych w takim wyborze. Plusem była też promocyjna cena. Ze względu na wysokie koszty przesyłki zdecydowałam się kupić kilka innych produktów. W sumie jestem zadowolona, chociaż jeden z przecenionych papierów był nieco sfatygowany i była jedna pomyłka w serwetkach. Plus dla sklepu za miły telefon z przeprosinami za ten błąd.

zakupy: papier do deku, serwetki, wełna; czerwiec 2013

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: zbyt wysokie koszty przesyłki dla małych zamówień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aelf nie ma zdania o DEKOR HOUSE opinia nr 225389 z 17.06.2013

Sklep posiadał kilka produktów. którymi byłam zainteresowana. W innych sklepach nie było tak szerokiej oferty. Szkoda, że nie posiadają towarów różnych marek.

zakupy: Zgodne z opisem.; czerwiec 2013

plusy: W ofercie rzeczy jeszcze rzadkie na polskim runku

minusy: Mała różnorodność marek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 224245 z 11.06.2013

Wybrałam ten sklep ponieważ ma dobrą ofertę jakościową i cenową.Szybka obsługa i szybka pomoc w rozwiązywaniem problemów z zamówieniami.:)

zakupy: klej, serwetki, materiały do decoupagu; czerwiec 2013

plusy: jakość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER