Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 320
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 325 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

codik rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 230069 z 10.07.2013

Bardzo szybko otrzymałam informacje, o które prosiłam przed zakupem. Bardzo szybka i sprawna transakcja. Polecam

zakupy: Papiery do decoupage; czerwiec 2013

plusy: szybka odpowiedź na pytania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludmiła rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 228477 z 01.07.2013

Wszystko jak w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam i pozdrwiam.

zakupy: PŁATKI Złota w PŁYNIE; czerwiec 2013

plusy: Wszystko super.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Erinia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 227421 z 26.06.2013

Wybrałam ten sklep ze względu na kilka papierów do deku, gdzie indziej niedostępnych w takim wyborze. Plusem była też promocyjna cena. Ze względu na wysokie koszty przesyłki zdecydowałam się kupić kilka innych produktów. W sumie jestem zadowolona, chociaż jeden z przecenionych papierów był nieco sfatygowany i była jedna pomyłka w serwetkach. Plus dla sklepu za miły telefon z przeprosinami za ten błąd.

zakupy: papier do deku, serwetki, wełna; czerwiec 2013

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: zbyt wysokie koszty przesyłki dla małych zamówień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aelf nie ma zdania o DEKOR HOUSE opinia nr 225389 z 17.06.2013

Sklep posiadał kilka produktów. którymi byłam zainteresowana. W innych sklepach nie było tak szerokiej oferty. Szkoda, że nie posiadają towarów różnych marek.

zakupy: Zgodne z opisem.; czerwiec 2013

plusy: W ofercie rzeczy jeszcze rzadkie na polskim runku

minusy: Mała różnorodność marek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 224245 z 11.06.2013

Wybrałam ten sklep ponieważ ma dobrą ofertę jakościową i cenową.Szybka obsługa i szybka pomoc w rozwiązywaniem problemów z zamówieniami.:)

zakupy: klej, serwetki, materiały do decoupagu; czerwiec 2013

plusy: jakość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata1971 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 223997 z 10.06.2013

Polecam ten sklep.Towar bardzo dobrej jakości, szybka wysyłka,pełen profesjonalizm.

zakupy: papier ryżowy i serwetki; maj 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bernadeta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 221489 z 28.05.2013

Polecam wszystkim niezdecydowanym wybór sklepu DEKOR HAUSE ! Profesjonalizm w kontaktach z klientem, przejrzysta i wiarygodna oferta handlowa ,uzupełniana wieloma nowościami sprawdzonych producentów .

zakupy: papiery, folie, narzędzia do sospeso; maj 2013

plusy: pełny profewsjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 221149 z 27.05.2013

lubię ten sklep,dobra jakość towaru i bardzo szybka wysyłka.Polecam wszystkim co tworzą artystyczne rzeczy.

zakupy: klej do serwetek; maj 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: nie stwierdzilam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 218369 z 14.05.2013

Bardzo miła obsługa, dobre produkty wysokiej jakości, przystępne ceny.

zakupy: papiery ryżowe, klej do serwetek, pasty; maj 2013

plusy: Bardzo duży wybór asortymentu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 215521 z 27.04.2013

Posiadają ciekawy asortyment, przesyłka została zrealizowana bardzo szybko. Jestem zadowolona :-)

zakupy: Papiery ryżowe i serwetki oraz farby; kwiecień 2013

plusy: szybka reakca

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 213017 z 17.04.2013

Obsluga na najwyzszym poziomie, swietny, ekspresowy kontakt ze sprzedawca. Blyskawiczna realizacja. Goraco polecam.

zakupy: asortyment do decoupageu i sospesso.; kwiecień 2013

plusy: rzetelnosc, formy platnosci.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baja rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 212817 z 17.04.2013

jest super,bardzo miła obsługa,realizacja zamówienia wręcz błyskawiczna,polecam ten sklep

zakupy: artykuły do sospeso; kwiecień 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia,znakomita jakość towaru

minusy: brak nowości

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 211677 z 11.04.2013

Wybrałam ten sklep, bo miał papier ryżowy z Jimem Morrisonem! A po za tym ma bardzo duży wybór artykułów do decoupagu.

zakupy: różne papiery do decoupage; kwiecień 2013

plusy: Dobry kontakt @, towar bardzo dobrze zapakowany.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

samba1 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 210021 z 04.04.2013

zakochałam się w nim,jest cudowny:)

zakupy: filc, klej; kwiecień 2013

plusy: miła i kompetentna obsługa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MNP rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 209590 z 02.04.2013

znowu mam pisać, że to NAJLEPSZY sklep na świecie? no dobra napiszę: TO NAJLEPSZY SKLEP NA ŚWIECIE

zakupy: materiały do decoupage; kwiecień 2013

plusy: znowu przysłali mi dokładnie to co zamówiłam

minusy: nie mylą się i nie mam powodu, żeby do nich dzwonić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 209550 z 02.04.2013

Sklep wybrałam w poszukiwaniu materiałów do decoupage. Oferta sklepu w zakresie interesujących mnie materiałów jak najbardziej spełniła moje oczekiwania, a miła i kompetentna obsługa wpływa na zdecydowany plus i przyjemną współpracę. Ponadto - szybka i bezproblemowa realizacja zamówień, rzetelna informacja i chęć pomocy ze strony obsługi sprawia, że z przyjemnością śledzę i korzystam z oferty sklepu nadal i mam nadzieję, że nasza współpraca będzie równie owocną w przyszłości.

zakupy: papier ryżowy i serwetki do decoupage; marzec 2013

plusy: korzystne ceny, miła obsługa, szeroka oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtek rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 208942 z 28.03.2013

poszukiwałem ikon i co nie odpaliłem to dekor house,ale się nie zawidłem.Super szybka obsługa i materiały bardzo dobrej klasy.

zakupy: ikona, serwetki, folia; marzec 2013

plusy: błyskawiczność,informacja irzetelność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosława rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 208414 z 27.03.2013

Szukałam ciekawej oferty i otrzymałam to czego szukałam,dodatkowo dostawa sprawna,towar zapakowany bezpiecznie z czystym sumieniem polecam:)

zakupy: Ikony-repliki; marzec 2013

plusy: ciekawy asortyment,zgodność towaru z ofertą

minusy: nie miałam złych doświadczeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 207862 z 25.03.2013

Duży wybór produktów, polecam!

zakupy: papiery decoupag, kleje, lakier, nożyczki; marzec 2013

plusy: duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 206658 z 19.03.2013

miła obsługa, szeroki asortyment, szybka realizacja zamówień

zakupy: wszelki asortyment do decoupagu; marzec 2013

plusy: duży wybór

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER