Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 315
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 320 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorota rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 203206 z 02.03.2013

Bardzo duży wybór papierów, błyskawiczna wysyłka,

zakupy: papiery decoupage; luty 2013

plusy: wybór papierów decoupage i szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma, może dodać papiery itd?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alicja rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 202582 z 27.02.2013

Dokladna wysylka w/g zamowienia, szybko bez problemow

zakupy: filc sewrwetki sznurki filcowe; luty 2013

plusy: terminowosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żanetta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 202218 z 26.02.2013

Najważniejszy powód - Papier Soft w pięknym wzornictwie. Szybka obsługa i bardzo duży wybór pozostałego asortymentu. Na stałe wpisuję sklep do "listy zakupów " . Gratuluję Właścicielom i życzę powodzenia.

zakupy: Papier soft, papier ryżowy, serwetki; luty 2013

plusy: dobrze posortowany towar , łatwo znaleźć się w menu

minusy: mały asortyment przedmiotów do zdobienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 201006 z 20.02.2013

Szybko i solidnie .Wybrane artykuły spełniają moje oczekiwania - jestem z nich bardzo zadowolona. BARDZO POLECAM !!!

zakupy: Folia sospreso, Home Acrylic - Lawendowy, ; luty 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 200998 z 20.02.2013

poszukiwałam papieru ryżowego z konkretnym motywem i nie mogłam go znaleźć w innym sklepie

zakupy: papier ryżowy, serwetki, klej/lakier; luty 2013

plusy: szeroki asortyment

minusy: trochę za długi czas wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 200910 z 20.02.2013

Szeroki wybór materiałów, niepowtarzalne wzory. Prawie wszystko można kupić w jednym sklepie.

zakupy: mozaika, kleje, serwetki; luty 2013

plusy: Duży wybór, przejrzystość kontaktu

minusy: Po rejestracji, nie można się powtórnie zalogować

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Azula rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 199882 z 15.02.2013

Sklep jak najbardziej godny polecenia! Duży wybór produktów, nawet takich o które ciężko na polskim rynku :) rewelacyjny kontakt ze sprzedającym i błyskawiczna wysyłka... Jak dla mnie 100% pozytywnie

zakupy: płytki mozaikowe; luty 2013

plusy: przejrzysta strona internetowa, duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 199226 z 13.02.2013

Szeroki wybór materiałów, niepowtarzalne wzory. Prawie wszystko można kupić w jednym sklepie.

zakupy: Papier do decoupag'u, serwteki; luty 2013

plusy: Wybór, przejrzystość kontaktu, szybka przesyłka

minusy: Po rejestracji, nie można się powtórnie zalogować

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 195397 z 24.01.2013

Sklep spełnił moje oczekiwania, wybrałam go poniewaz oferował poszukiwany przeze mnie produkt

zakupy: produkty do decoupage-papiery, serwetki; styczeń 2013

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moniquee rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 195309 z 24.01.2013

wybrałam ten sklep,ponieważ ma w ofercie piękne i niepowtarzalne wzory do decoupage'u. jestem zadowolona z transakcji.

zakupy: papier ryżowy; styczeń 2013

plusy: solidność,rzetelność,szeroki wybór towarów

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tea0 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 195097 z 24.01.2013

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Dekorhouse. Szeroki wybór asortymentu gwarantuje, że każdy znajdzie dla siebie coś ciekawego do dekupażu. Duży plus za szybką przesyłkę. Pozdrawiam i polecam.

zakupy: Papiery; styczeń 2013

plusy: duży wybór papierów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 194989 z 23.01.2013

Duży wybór materiałów, ciekawa oferta

zakupy: papier do decoupage; styczeń 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienia, towar zgodny z ofertą

minusy: nie widzę żadnych wad :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 194333 z 21.01.2013

Szeroki asortyment

zakupy: serwetki, papier do decupage; styczeń 2013

plusy: Ciekawa witryna,przejrzyste przedstawienie towaru

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stenia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 194197 z 21.01.2013

Duży wybór serwetek,dostępne ceny , szybka obsługa ,pełny profesjonalizm, gorąco polecam

zakupy: serwetki; styczeń 2013

plusy: pełny profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 193709 z 18.01.2013

Duży wybór, uprzejma obsługa, dobry kontakt. Rzetelny sklep, godzien polecenia.

zakupy: papiery do decoupge; styczeń 2013

plusy: dobry kontakt

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Violetta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 193393 z 17.01.2013

Pełny profesjonalizm. Przesyłka dotarła szybko, należycie zabezpieczona. Zamówione produkty spełniają wymagania. Do tego dodają jeszcze gratisy! Polecam

zakupy: serwetki ryżowe, papier do decoupage, ; styczeń 2013

plusy: obsługa, terminowość, zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sprezynka7 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 193281 z 16.01.2013

Pełny profesjonalizm polecam ten sklep.

zakupy: Serwetki, papier ryzowy.; styczeń 2013

plusy: Szybka i profesjonalna obsługa.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annikiweb rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 193121 z 16.01.2013

Sklep ma ciekawy i różnorodny asortyment. Kupowałam już kilkakrotnie różne towary i zawsze jestem zadowolona.

zakupy: crakle, serwetki, kleje; styczeń 2013

plusy: szybka przesyłka, ciekawy asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 192805 z 15.01.2013

To nie był mój pierwszy zakup w tym sklepie. Polecam ten sklep, bardzo duży wybór towarów łatwy kontakt, miła obsługa i wysyłka w iście ekspresowym tempie. Gorąco polecam.

zakupy: serwetki i papiery do decoupage; styczeń 2013

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 192561 z 14.01.2013

W "Dekorhouse"robiłam zakupy po raz pierwszy,po "przejrzeniu" różnych ofert internetowych propozycje tego sklepu na produkty, których poszukiwałam okazały się najkorzystniejsze.Zaryzykowałm i opłaciło się!Towar super, ceny bAAArdzo dobre, szybka wysyłka.ZDECYDOWANIE POLECAM

zakupy: Przedmioty do pracy w technice sospeso; styczeń 2013

plusy: Świetny towar, dobre ceny, szybka dostawa

minusy: po pierwszych zakupach nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER