Materiały i preparaty do decoupage`u, papiery ryżowe, filc.
Sklep DEKOR HOUSE

Kontakt

tel. 797-597-408
Gdańsk

Popularne produkty

Serwetki, Papiery Ryżowe KALIT, Filc, Papiery RENKALIK, Autorskie Papiery Ryżowe KALIT, Decoupage Materiały, Przedmioty do Ozdabiania, Farby, Papiery BLACKBERRY

Popularne marki

, Kalit, Renkalik, Rico design, Stamperia, Blackberry design, Marabu, Finmark, Dekor house, Decomania, Ihr, Drewlandia, Marianne, Stafil, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 320
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

DEKOR HOUSE > Opinie klientów

Sklep DEKOR HOUSE świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.08.2008r i posiada 325 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Violetta rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 193393 z 17.01.2013

Pełny profesjonalizm. Przesyłka dotarła szybko, należycie zabezpieczona. Zamówione produkty spełniają wymagania. Do tego dodają jeszcze gratisy! Polecam

zakupy: serwetki ryżowe, papier do decoupage, ; styczeń 2013

plusy: obsługa, terminowość, zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sprezynka7 rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 193281 z 16.01.2013

Pełny profesjonalizm polecam ten sklep.

zakupy: Serwetki, papier ryzowy.; styczeń 2013

plusy: Szybka i profesjonalna obsługa.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annikiweb rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 193121 z 16.01.2013

Sklep ma ciekawy i różnorodny asortyment. Kupowałam już kilkakrotnie różne towary i zawsze jestem zadowolona.

zakupy: crakle, serwetki, kleje; styczeń 2013

plusy: szybka przesyłka, ciekawy asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 192805 z 15.01.2013

To nie był mój pierwszy zakup w tym sklepie. Polecam ten sklep, bardzo duży wybór towarów łatwy kontakt, miła obsługa i wysyłka w iście ekspresowym tempie. Gorąco polecam.

zakupy: serwetki i papiery do decoupage; styczeń 2013

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 192561 z 14.01.2013

W "Dekorhouse"robiłam zakupy po raz pierwszy,po "przejrzeniu" różnych ofert internetowych propozycje tego sklepu na produkty, których poszukiwałam okazały się najkorzystniejsze.Zaryzykowałm i opłaciło się!Towar super, ceny bAAArdzo dobre, szybka wysyłka.ZDECYDOWANIE POLECAM

zakupy: Przedmioty do pracy w technice sospeso; styczeń 2013

plusy: Świetny towar, dobre ceny, szybka dostawa

minusy: po pierwszych zakupach nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MNP rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 186777 z 20.12.2012

bo zawsze dostę to czego potrzebuję i najwyższej jakości!!!

zakupy: decoupage; grudzień 2012

plusy: jakośc towarów, nowości, błyskawiczna obsługa

minusy: jak zwykle brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marina rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 184449 z 14.12.2012

Большой выбор рисовой бумаги и салфеток. Хороший контакт с продавцом и быстрая доставка. Рекомендую всем.

zakupy: С, а, л, ф, е, т, к, и, , р; grudzień 2012

plusy: большой в...

minusy: нет

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elusia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 184397 z 14.12.2012

profesjonalne podejscie do klienta, rzetelność

zakupy: papiery i serwetki ryżowe; grudzień 2012

plusy: duży i ciekawy wybór, przystepne ceny

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 183001 z 11.12.2012

Towar godny polecenia. Szybka dostawa. Produkty w przystępnej cenie.

zakupy: technika sospeso; grudzień 2012

plusy: szybka przesyłka z doskonałym towarem w dobrej cenie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mar rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 182633 z 10.12.2012

Wybrałam sklep dekorhouse ponieważ miał on największy wybór zimowych papierów ryżowych. Szybka wysyłka i doskonała jakość towaru sprawiła, że z pewnością nie będą to moje ostatnie zakupy w tym sklepie.

zakupy: papier ryżowy, relief, liner efekt śnieg; grudzień 2012

plusy: wysoka jakość oferowanych produktów, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 182525 z 10.12.2012

wybrałam ten sklep ponieważ miał w swoich zasobach papier ryżowy z Audrey Hetburn, jako jedyny! jestem zadowolona z zakupionych papierów ale jeden z nich mnie rozczarował, niestety to wina braku bezpośredniego kontaktu z papierem

zakupy: paiery oraz lakier do decupage; grudzień 2012

plusy: szeroka oferta, szybka dostawa

minusy: wysoka cena niektórych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 181841 z 07.12.2012

Dobry towar i kontakt. Bardzo szybka dostawa. Serdecznie polecam.

zakupy: papiey, kule styropianowe itp.; grudzień 2012

plusy: super szybka dostawa. Żadnych problemów. Wspaniale.

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 181701 z 06.12.2012

Bardzo szeroki asortyment,duża ilość nowości których nie spotykam u innych ,ekspresowa wysyłka towaru solidnie zapakowana, bogata strona internetowa.Polecam sklep i serdecznie dziękuję za wspaniałą i szybką obsługę.

zakupy: papier ryżowy, pasty pękające, ; grudzień 2012

plusy: ekspresowa obsługa,doskonała jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 181185 z 05.12.2012

Sklep Dekorhouse spełnia moje oczekiwania. Ma bogaty wybór pięknych papierów, preparaty godne polecenia. No i działa ekspresowo. Dzisiaj zamawiam, jutro towar jest u mnie. A wszystko solidnie zapakowane i zabezpieczone. Właśnie idę robić kolejne zamówienie bombek z pleksy i innych materiałów.

zakupy: kleje, papiery, media, bombki; grudzień 2012

plusy: Solidność, wysoka jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 180733 z 04.12.2012

Znalazłam w nim materiały, które potrzebowałam

zakupy: materiały do decoupage; listopad 2012

plusy: miła, fachowa obsługa, przystępne ceny, szybka realizacj

minusy: zbyt krótkie godziny otwarcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elami rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 180593 z 04.12.2012

Przyjazna strona internetowa, duży asortyment, przystępne ceny, miła obsługa (kontakt telefoniczny). Zamówienie zrealizowane ekspresowo.

zakupy: materiały do decoupage'u; grudzień 2012

plusy: Szeroki asortyment, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annikiweb rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 180317 z 03.12.2012

Wielokrotnie robiłam zakupy w sklepie i zawsze do niego wracam. Duży asortyment i atrakcyjne ceny. Szybka wysyłka. Polecam

zakupy: papier ryżowy, kleje, farby; grudzień 2012

plusy: duży asortyment, atrakcyjne ceny, szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNIESZKA rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 180305 z 03.12.2012

SUPER TOWAR.SZYBKA DOSTAWA .SPRZEDAWCA GODNY POLECENIA.

zakupy: PREPARATY DO DECOUPAGE, PAPIER RYŻOWY; grudzień 2012

plusy: TOWAR PO KONKURENCYJNYCH CENACH

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewarut rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 178377 z 26.11.2012

Poszukiwałam papierów ryzowych ze złota nitką. Cała dostawa spełniła moje oczekiwania. Towar dostarczono dobrze zapakowany, przesyłka była bardzo szybka. Polecam

zakupy: papiery ryzowe, serwetki; listopad 2012

plusy: otrzymałam gratisy

minusy: wszystko mi się podoba

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rudolph rekomenduje DEKOR HOUSE opinia nr 177817 z 23.11.2012

Wybrałam sklep w poszukiwaniu papierów ryżowych. Zarówno sklep (jego obsługa), jak i zakupiony towar w stu procentach spełnił moje oczekiwania. Z czystym sumieniem polecam Sprzedawcę.

zakupy: papier ryżowy Renkalik; listopad 2012

plusy: korzystne ceny, duży wybór produktów do decoupage

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER