Dekoracje tekstylne do wnętrz oraz internetowa szwalnia.
Sklep Dekoria.pl

Kontakt

tel. 74 64 997 29
Żarów

Popularne produkty

Rolety rzymskie i zwijane, Poduszka z pikiem 2-pack, Inne, Siedziska na krzesła, Siedziska 2-pack, Ingolf, Börje, Obrusy i serwety, Świeczniki, Rolety rzymskie

Popularne marki

Dekoria

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 908
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Dekoria.pl > Opinie klientów

Sklep Dekoria.pl - monitorowana jakość obsługi

  20% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  20% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.05.2007r i posiada 923 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

A N D R Z E J nie poleca Dekoria.pl opinia nr 394338 z 02.10.2016

Dzisiaj w Sklepie Dekoria okazja na darmową przesyłkę.Największy szczyt podłości jaki widzę od kilkunastu lat. Ponieważ dokonuję zakupów w Sklepach internetowych od dawna i z czymś takim jeszcze się nie spotkałem. Zamówienie dokonane, powyżej 199zł., i pieniądze płacone przelewem bankowym. Kilka razy dokonywałem u nich zamówień, ale nigdy więcej ich u nich nie będzie. Chciałem dzisiaj skorzystać z okazji 11 urodzin w Sklepie i niestety zamówienia nie będzie. Niech szukają sobie jeleni bliżej lasu.Ja się do nich nie zaliczam... Nigdy nie dokonuję przelewów.Zamówienia są dokonywane za pobraniem!.

zakupy: komplety pościeli, poduszki itp.; listopad 2015

plusy: brak

minusy: prezent w postaci podłości...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daria rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 322945 z 13.12.2014

Ogromny wybór materiałów i kolorów, możliwość zamówienia darmowych próbek materiałów, które pomogły w wyborze. Konkurencyjne ceny w stosunku do sklepów stacjonarnych. Roleta rzymska Padva prezentuje się elegancko, a bieżnik pięknie ozdabia stół. To moje pierwsze i nie ostatnie zakupy w sklepie. POLECAM!

zakupy: roleta, poduszki, bieżnik; grudzień 2014

plusy: szybka realizacja zamówienia, dobra jakość towaru,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 320613 z 29.11.2014

zakupiłam w sklepie dekoria dwie białe drewniane komody,jestem bardzo zadowolona,w rzeczywistości są równie piękne jak na zdjęciach w sklepie. towar otrzymałam w ciągu 7 dni, z czego również bardzo się cieszę. Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry.Polecam

zakupy: komoda biała drewniana brighton; listopad 2014

plusy: terminowosć i jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciejka rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 319573 z 21.11.2014

Duży wybór produktów i plus za szycie na miare. Towar zgodny z zamowieniem. Super :)

zakupy: Zasłony, roleta ROMA, obrus na wymiar; listopad 2014

plusy: Śliczne tkaniny, wysokiej jakosci - szycie na miare

minusy: Problem z wyborem kolorów przez Internet

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qwerty rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 317957 z 07.11.2014

Szybki termin realizacji zamówienia i wysyłki. Bardzo duży wybór wzorów i kolorów.

zakupy: rolety; listopad 2014

plusy: duży wybór produktów

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

filifiona rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 314761 z 13.10.2014

Sklep oferuje szeroki asortyment w bardzo przystępnych i konkurencyjnych cenach. Zakupione przeze mnie produkty odpowiadają opisowi i naprawdę cieszą oko. Gorąco polecam

zakupy: rolety i zasłony; wrzesień 2014

plusy: Szeroki asortyment

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusław rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 312773 z 28.09.2014

Wybrałem ten sklep ponieważ szukałem dobrej jakości w niskiej cenie i to była dobra decyzja. Miłym zaskoczeniem był prezent, który otrzymałem wraz z moim zamówieniem. Widać, że sprzedający się stara co jest rzadkością u innych. Wszystkim serdecznie polecam, na pewno jeszcze tu zajrzę.

zakupy: Ręczniki 50X90; wrzesień 2014

plusy: oferta, ceny, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra nie ma zdania o Dekoria.pl opinia nr 312489 z 25.09.2014

Wybrałam ten sklep ponieważ nie miałam czasu na szukaniu po sklepach rolety w odpowiednim rozmiarze.

zakupy: roleta; wrzesień 2014

plusy: duży wybór produktów

minusy: trudno powiedzieć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 312098 z 23.09.2014

Ciekawe wzornictwo, duża różnorodność towaru. Spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: poduszki na krzesła, rolety rzymskie, ; lipiec 2014

plusy: Ciekawa forma przestawianego towaru

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 311790 z 20.09.2014

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Dekorii. Bardzo szybkie i doskonale wykonane zamówienie. Bardzo dobry kontakt z miłą i uprzejmą obsługą. Pod każdym względem profesjonalizm i dbałość o klienta.

zakupy: sukienki na krzesła; wrzesień 2014

plusy: wykonanie i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kli rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 311557 z 18.09.2014

Dekoria ciekawą ofertę, fajne promaocje. Jestem bardzo zadowolona z zakupów

zakupy: Roleta, ręcznik; wrzesień 2014

plusy: bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 310605 z 12.09.2014

Bogaty asortyment tekstyliów.Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Siedzisko Bartek z linii Miranda.; wrzesień 2014

plusy: Bogaty asortyment tekstyliów.

minusy: -------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 309917 z 09.09.2014

atrakcyjna oferta modne wzornictwo

zakupy: roleta rzymska; wrzesień 2014

plusy: profesjonalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 309657 z 08.09.2014

Ten sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: rolety rzymskie; wrzesień 2014

plusy: sumienność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ahoy rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 309597 z 08.09.2014

Szukałem oryginalnej poszewki na poduszkę i znalazłem ją w dekoria.pl

zakupy: Poszewka na poduszkę; wrzesień 2014

plusy: Bogata oferta

minusy: Koszty przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gość rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 308937 z 03.09.2014

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, towar spełnił moje oczekiwania, przesyłka dostarczona została w krótkim okresie czasu. Z pewnością zrobię u Państwa kolejne zakupy i będę polecała Dekorię znajomym.

zakupy: firany szyte na miarę, poszewki; wrzesień 2014

plusy: zgodność towaru z opisem, świetna jakość wykonania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 307701 z 25.08.2014

Nie poraz pierwszy korzystam ze sklepu internetowego, tym razem kupno kapy na łóżko dla syna, do tego dołączony został miły prezent w postaci poduszki, towar dostarczony na czas, duży wybór kolorów, jestem zadowolona z całą pewnością polecam ten sklep.

zakupy: kapa na łóżko; sierpień 2014

plusy: jakosć materiałów, czas realizacji

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 307345 z 22.08.2014

wybralam sklep szukajac poduszki na fotel w internecie. Kupilam siedzisko Marcin w kolorze bordo. Kolor, wykonanie, material: wszystko lepsze niz spodziewalam sie.

zakupy: Siedzisko Marcin; sierpień 2014

plusy: bardzo szybko dostalam towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 306597 z 20.08.2014

To nie pierwszy mój zakup w tym sklepie.Tym razem wybrałam szycie firan:bardzo ładny materiał,dokładne szycie a do tego porządnie opakowanei dostarczone na czas z małą niespodzianką w środku(dwie serwety śniadaniowe). Gorąco polecam ten sklep. g

zakupy: uszycie firan; sierpień 2014

plusy: dobra jakość,okresowe obniżki cen

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Dekoria.pl opinia nr 306161 z 18.08.2014

wybrałam ze względu na przepiękną ofertę tkanin.

zakupy: szycie firanek; sierpień 2014

plusy: szeroka oferta plus darmowe próbki tkanin

minusy: bardzo drogie usługi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER