Meble, oświetlenie oraz akcesoria dekoracyjne
Sklep Designer.ski

Kontakt

tel. 512837936
Krzywda

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, Fotel, krzesła, lampy wiszące, sofa, stoły, hokery, stoliki kawowe, kinkiety, Narożniki, lampa podłogowa, biurka, komody, dywany, fotel biurowy

Popularne marki

, Nowodvorski, Invicta interior, Skandica, Miloo, Custom form, D.ski, Nextime, Azzardo, Ladelle, Ellegance home, Kokoon design, Happy barok, Dekosign, Green anatomy

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 5
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Designer.ski > Opinie klientów

Sklep Designer.ski - monitorowana jakość obsługi

  44% - kontakt i obsługa

  32% - terminowość realizacji zamówienia

  44% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.03.2016r i posiada 11 opinii klientów w tym 46% pozytywnych.

Wystaw opinię

Cezary nie poleca Designer.ski opinia nr 426962 z 04.01.2018

Niestety czytam wszystkie negatywne opinie dopiero teraz po opłaceniu zamówienia i ponad miesięcznym oczekiwaniu na realizację przy zerowym kontakcie ze strony sklepu. Zgłaszam na policję!!

zakupy: dywan; grudzień 2017

plusy: ładna strona internetowa

minusy: brak towaru, brak zwrotu pieniędzy, brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klient nie poleca Designer.ski opinia nr 424494 z 23.11.2017

Zamowienie od ponad 2 miesiecy niezrealizowane. Bardzo slaby kontakt ze sklepem. Po wspomniamym terminie, sklep poinformowal mailowo, ze towar jest niedostepny i bedzie dopiero w styczniu 2018. Brak odpowiedzi na prosbe o zwrto pieniedzy. Prosze uwazac na ten sklep. Zastanowcie sie dwa razy zanim przelejecie pieniadze.

zakupy: Lampa; wrzesień 2017

plusy: n/a

minusy: fatalna obsluga klienta oraz termin realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr nie poleca Designer.ski opinia nr 423978 z 17.11.2017

Utrudniony kontakt. Przeciąganie realizacji zamówienia. Brak od dwóch miesięcy zwroty części wpłaconych pieniedzy za niewysłany towar.

zakupy: meble, oświetleni; lipiec 2017

plusy: atrakcyjny towar który nie dotarł

minusy: brak zamówionego towaru, brak zwrotu pieniedzy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominka rekomenduje Designer.ski opinia nr 420358 z 21.09.2017

zamówienie ze sklepy 24 zrealizowane bez zarzutów, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany

zakupy: krzesło masters; wrzesień 2017

plusy: design i ceny

minusy: część produktów na zamówienie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka K nie poleca Designer.ski opinia nr 415522 z 06.07.2017

Nie polecam tego sklepu, dywan zamówiony pod koniec lutego nie dotarł do mnie do dzisiaj, brak zwrotu pieniędzy, od jakiegoś czasu brak kontaktu - mailowego i telefonicznego, przepełniona skrzynka odbiorcza. Nie kupujcie tam bo strata pieniędzy, zgłaszam sprawę na policję !

zakupy: dywan; luty 2017

plusy: brak

minusy: brak wysyłki towaru przez 4 miesiaće i brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bozena nie poleca Designer.ski opinia nr 415354 z 02.07.2017

Zawsze pierwsze zakupy w e-sklepie robie za dosc male pieniadze,zeby duzo nie stracic i sprawdzic sklep,,,dokonanie zamowienia i dokonywanie platnosci-super kontakt,,,teraz po 2 msc.zero kontaktu i brak zwrotu pieniedzy,,,najgorszy sklep w ktorym robilam zakupy

zakupy: stolik kawowy; maj 2017

plusy: calkowity brak

minusy: brak uczciwosci

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Designer.ski opinia nr 413878 z 07.06.2017

ciekawe produkty w normalnych cenach

zakupy: fotel egg; maj 2017

plusy: produkty

minusy: towary w większości na zamówienie i trzeba na nie czekać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik nie poleca Designer.ski opinia nr 411294 z 05.05.2017

Trzymajcie się z daleka od tego sklepu !!!! Krzesła zamówione 10.03.2017. Do 05.05.2017 nie dotarły. Dzisiaj info po mojej interwencji że przyjadą do nich 25lipca :) Czas realizacji podany na stronie to 32dni... Nie polecam jakichkolwiek zakupów w tym sklepie.

zakupy: 6x krzesło Flaut; marzec 2017

plusy: brak

minusy: fatalna obsługa, brak towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Designer.ski opinia nr 404990 z 06.02.2017

dobre ceny i wygląd mebli

zakupy: Fotel bujany; luty 2017

plusy: ceny i ciekawe oryginalne produkty dobre jakości

minusy: opóźnienie 4 dni terminu realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jagodaa rekomenduje Designer.ski opinia nr 400962 z 16.12.2016

Kupiłam w tym sklepie fotel. Czas oczekiwania ok 4 tygodni, ale było warto :) Tkanina i kolor zachwycające! Przyzwoita, kulturalna obsługa, pani w dużej mierze pomogła mi dobrać tkaninę na fotel - zależało mi na tym, żeby była w miarę trwała. Polecam

zakupy: Fotel soft czerwony; listopad 2016

plusy: pomoc w wyborze, bogaty asortyment

minusy: na fotel trochę się czeka, ale warto

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Designer.ski opinia nr 378738 z 07.04.2016

inne niż wszędzie designerskie fotele - zdecydowanie Polecam sklep, szybko tanio i rzeczowy kontakt z obsługą

zakupy: fotel Eklektic; marzec 2016

plusy: cena i asortyment

minusy: brak mebli ogrodowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER