Sprzęt do nurkowania oraz literatura i akcesoria pomiarowe.
Sklep Divezone.pl

Kontakt

tel. 56 654 61 70
Toruń

Popularne produkty

Akcesoria i Węże, SKRZYDŁA, Płyty, Uprzęże, Instrumenty pomiarowe, Skafandry MOKRE (Pianki), Bojki i kołowrotki, Książki nurkowe, Skafandry SUCHE, Noże, Butle nurkowe i zawory

Popularne marki

Scubatech, Tecline, Wydawnictwa nurkowe, Halcyon, Xdeep, Miflex, Scubapro, Apeks, Sub gear, Bare, Divezone, Santi, Si-tech, Suunto, Tusa, Oms, , Mares, Termo, Faber

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 320
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Divezone.pl > Opinie klientów

Sklep Divezone.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.11.2007r i posiada 320 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr rekomenduje Divezone.pl opinia nr 358005 z 12.10.2015

Sklep jest prowadzony przez profesjonalistów, którzy potrafią doradzić i pomóc wybrać optymalny sprzęt (tutaj szczególne podziękowania dla p. Bartka). Design i funkcjonalności samego sklepu nie są powalające - na przykład brak wskaźnika stanu magazynu, ale chyba nie muszą tego mieć bo prawie wszystko jest u nich dostępne od ręki pomimo szerokiej oferty.

zakupy: APEKS Tungsten, ShearWater Petrel i inne; październik 2015

plusy: profesjonalizm, dostępność towaru

minusy: design sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rutrax rekomenduje Divezone.pl opinia nr 248553 z 01.10.2013

To jes to, "co my tygrysy lubimy najbardziej":-) Perfekcja w działaniu, dbałość o klienta, doskonały kontakt telefoniczny i mailowy, zgodność opisu z zakupionym towarem, szybkość wysyłki i..elastyczność cenowa. Słowem: pełny profesjonalizm.

zakupy: Noże, kołowrotki, pianki /żyleta/; lipiec 2013

plusy: profesjonalizm w obsłudze,

minusy: nie odnotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Divezone.pl opinia nr 240505 z 28.08.2013

to był kolejny zakup w tym sklepie, a że miła i fachowa obsługa, to wróciłam do nich ponownie. Sklep spełnił moje oczekiwania, było szybko, sprawnie, fachowo i miło. A jeszcze dorzucili gratisowo (choć nie musieli) gadżet,bo napisałam, że to prezent na urodziny - bardzo miły akcent. Polecam zdecydowanie.

zakupy: książka ", Medycyna nurkowa", ; lipiec 2013

plusy: fachowa i miła obsługa, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Divezone.pl opinia nr 239697 z 26.08.2013

Sklep posiadał w ofercie towar rzadko dostępny w innych sklepach i był w stanie sprawnie go dostarczyć. Bardzo dobry i szybki jest też bezpośredni kontakt ze sklepem

zakupy: Maska Subgear Pro Ear 2000; sierpień 2013

plusy: Szybki i bezpośredni kontakt

minusy: n/a

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafiks5180 rekomenduje Divezone.pl opinia nr 239673 z 26.08.2013

Powiem krótko w tym sklepie to pracują demony prędkości . Bardzo szybka obsługa oraz realizacja . Jestem zadowolony w 100 procentach.polecam.

zakupy: aqualung titan; sierpień 2013

plusy: da się z nimi ponegocjować ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Divezone.pl opinia nr 239221 z 23.08.2013

bardzo dobry kontakt, bardzo szybka realizacja - towar był niby na zamówienie, ale po złożeniu zamówienia zadzwonili, że będzie za 3 dni, potem, że już jest, a potem znowu telefon, ze już wysłali. Po prostu rewelacja - nie spodziewałem się tak dobrego kontaktu ze sklepu.

zakupy: Maska Tusa ze szkłami korekcyjnymi; lipiec 2013

plusy: bardzo dobry kontakt i informowanie o zamówieniu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mario rekomenduje Divezone.pl opinia nr 239217 z 23.08.2013

Obsługa błyskawiczna, pomoc w doborze sprzętu - wszystko w miłej atmosferze REWELACJA

zakupy: zawór upustowy; czerwiec 2013

plusy: ceny, szybkość dostawy, miła obsługa

minusy: nie ma :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nekrox rekomenduje Divezone.pl opinia nr 228965 z 03.07.2013

Natychmiastowa dostępność towaru, dobry kontakt, korzystna cena, przejściowe trudności w realizacji zostały wynagrdzone ciekawym gratisem.

zakupy: Płetwy Jet, Kaptur Bare; czerwiec 2013

plusy: towar od ręki, sypmatyczna obsługa

minusy: dostępność potwierdzana telefonicznie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafął rekomenduje Divezone.pl opinia nr 228521 z 01.07.2013

Sklep świetny, miła i konkretna obsługa, zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo. Śmiało polecam divezone.pl

zakupy: nóż nurkowy FIN II; maj 2013

plusy: szybko sprawnie bezproblemowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aquantor rekomenduje Divezone.pl opinia nr 228325 z 30.06.2013

Mają dobre ceny i duży wybór. Szybko wysyłają towar. Jestem zadowolony z zakupów.

zakupy: Akcesoria Suunto; maj 2013

plusy: duży wybór, dobre ceny, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek Czekała rekomenduje Divezone.pl opinia nr 228113 z 28.06.2013

Bardzo mocno polecam, towar bez zastrzeżeń, szybka przesyłka aż byłem zdziwiony, bardzo fajny i konkretny kontakt z sprzedawcą,a w dodatku dostałem słodki upominek. Polecam.

zakupy: komputer suunto + koszulka santi; czerwiec 2013

plusy: Ideał,za mało miejsca aby to opisać.

minusy: jak ktoś znajdzie to niech dzwoni bo ja nie znalazłem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Divezone.pl opinia nr 227501 z 26.06.2013

Bardzo dobry kontakt ze sprzedajacym.Fachowe doradctwo,blyskawiczna wysylka. Polecam.

zakupy: Sub Gear Definition+buty Bare; czerwiec 2013

plusy: Kontakt,termin,porady

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Divezone.pl opinia nr 227381 z 25.06.2013

Wszystko w jak najlepszym porządku - polecam. :) Szybko, sprawnie i solidnie. :)

zakupy: Trochę szpeju było. :); maj 2013

plusy: Terminowość, jakość obsługi

minusy: W sumie to nie zauważyłem. :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Divezone.pl opinia nr 226421 z 21.06.2013

Super podejście do klienta i błyskawiczna realizacja zamówienia. Pełen profesjonalizm.

zakupy: Ocieplacz do suchego.; maj 2013

plusy: Szeroki asortyment oferowanych produktów.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin W W-wa rekomenduje Divezone.pl opinia nr 226369 z 20.06.2013

Korzystam z Divezone ponad 4 lata i jestem mega zadowolony - bardzo dobry wybór, ceny "internetowe" (a wsrod sklepow internetowych zdecydowanie jedne z najnizszych), super fachowa pomoc kazdego z pracownikow i dobry sprzet w dobrych cenach. Polecam rowniez serwis automatow Apeks (szybko, oryginalne kity, dobrze zrobione)

zakupy: 2xjacket, 7xapeks, skrzydlo, 2xpianka...; czerwiec 2013

plusy: wybór, ceny, obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Divezone.pl opinia nr 226337 z 20.06.2013

fachowa pomoc przy doborze sprzętu, wzorowe podejście do klienta - same plusy! :)

zakupy: GralMarine KX Max; czerwiec 2013

plusy: cena, obsługa, przesyłka, kontakt

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Divezone.pl opinia nr 226137 z 19.06.2013

duzy wybor, profesjonalna i mila obsluga, blyskawiczna odpowiedz na zadawane mailowo pytania

zakupy: buty neoprenowe, fajka; kwiecień 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Divezone.pl opinia nr 217433 z 08.05.2013

Super profesjonalne podejście i naprawdę rozsądne ceny. Możliwość negocjacji cen.

zakupy: Automat oddechowy APEKS; kwiecień 2013

plusy: Szybka dostawa i profesonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Divezone.pl opinia nr 216313 z 01.05.2013

świetna obsługa, całkowita zgodność produktu z opisem na stronie internetowej, błyskawiczna dostawa, fajne promocje.

zakupy: pianka, ocieplacz, buty, rękawiczki BARE; marzec 2013

plusy: elastyczność, obsługa, produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gliner rekomenduje Divezone.pl opinia nr 216261 z 30.04.2013

Polecam fachowość i obsługa na najwyższym poziomie

zakupy: Komputer SUNTO; kwiecień 2013

plusy: szybko, sprawnie, z przyjemnością

minusy: nie zauważyłem, według mnie absolutny brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER