Baseny ogrodowe i akcesoria basenowe.
Sklep Dmuchane.pl

Kontakt

tel. 801000610
Gdynia

Popularne produkty

Artykuły plażowe, Baseny ogrodowe, Akcesoria basenowe, Materace dmuchane welurowe, Dla dzieci, Baseny dmuchane, Pontony, Trampoliny ogrodowe, Do nurkowania, Dmuchane place zabaw

Popularne marki

Bestway, Intex, Neo-sport, Jilong, Chemoform, Hero trampolines

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Dmuchane.pl > Opinie klientów

Sklep Dmuchane.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.05.2008r i posiada 5 opinii klientów w tym 20% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kamil nie poleca Dmuchane.pl opinia nr 276805 z 10.02.2014

Stanowczo nie polecam. Materac kupiony w Lipcu 2013 po niecałym pół roku materac ulega uszkodzeniu (wewnętrzny stelaż rozkleja się i powstają wypukłości). Po zgłoszeniu reklamacji sklep ją odrzuca zrzucając winę na klienta (rzekome zbyt mocne napompowanie materaca). Jakimś cudem nie ma żadnego wskaźnika prawidłowego napełnienia (dodam że do pompowania była używana oryginalna pompa). Przy takim samym uszkodzeniu powstałym na materacu tej samej firmy kupionym za zachodnią granicą materac był wymieniony na nowy w ramach gwarancji a tutaj sklep spycha winę na klienta. Jeszcze raz absolutnie odradzam sklep. Proponuje aby zrzeszyć oszukane osoby i grupowo dochodzić swoich praw

zakupy: Materac welurowy sofa INTEX 68916; lipiec 2013

plusy: Poza dostępem towarów to nic

minusy: Kompletne ignorowanie klijenta po zakończeniu transakcji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kmozejko rekomenduje Dmuchane.pl opinia nr 83535 z 31.08.2011

Do zakupu podchodziłem początkowo z dystansem, ze względu na znajdujące się na tym serwisie niepozytywne opinie. Ocenę wystawiam max pozytywną, z małą sugestią dla sklepu. Ale od początku: 1. materac zamówiłem 29.08 wieczorem, 30.08 rano był już przekazany do pakowania (jakkolwiek to rozumieć:) ) 2. 31.08 rano dało się już śledzić paczkę za pomocą trackingu na schenker.pl 3. 31.08 po południu materac był u mnie w domu. Rozpakowałem, napełniłem powietrzem, po chwili spuściłem - wygląda na to że wszystko w porządku. Natomiast ze strony kuriera było mniej ciekawie: 1. Nie zadzwonił rano umówić się na godzinę odbioru (co prawda to jego problem jeśli pocałuje klamkę, ale uważam ze zachowanie nieprofesjonalne) 2. Nie miał wydać 10zł (rzekomo) 3. Opakowanie miało niewielkie wgniecenie i dziurę, szczęśliwie materac wygląda na nieuszkodzony, więc paczkę przyjąłem. Podsumowując - sklep ok, ale za 22zł kosztu przesyłki spodziewam się profesjonalizmu. Zdecydowanie sugeruję zmienić spedytora.

zakupy: Materac welurowy z pompką elektryczną; sierpień 2011

plusy: szybka wysyłka

minusy: firma kurierska (obecnie db shenker)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nike nie poleca Dmuchane.pl opinia nr 56763 z 30.06.2010

zamówiłem basen ,dostałem maila że wysłano go po 24h byłem w szoku dziś mija 5 dzień a basen nie opuścił nawet sklepu w Gdyni,nikt nie odpowiada na maile ani nie odbiera telefonu.NIE POLECAM TEGO SKLEPU JEST NIE RZETELNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: BASEN; czerwiec 2010

plusy: brak

minusy: nie rzetelność

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk nie ma zdania o Dmuchane.pl opinia nr 34074 z 11.05.2009

dokonałem zakupu materaca Intex przesyłka przyszła szybko ale bez rachunku.Po 3 e-mailach i 2 rozmowach telefonicznych Pani zrozumiała wysłane e-maile i obiecała wysłac rachunek poczta.Nikt nawet nie powiedział przepraszam za moj czas poswiecąny i poniesione koszty .

zakupy: Materac dmuchany Intex; maj 2009

plusy: szybkosc dostawy

minusy: zła komunikatywnosc personelu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rmaruszewski nie poleca Dmuchane.pl opinia nr 23187 z 20.11.2008

W sierpniu 2007 roku zamówiłem od firmy dmuchane.pl materac INTEX na Allegro. Materac dotarł do mnie dziurawy. Odesłałem materac, prosząc o wymianę na nowy egzemplarz. Po dwóch tygodniach otrzymałem odpowiedź, że materac został uszodzony przeze mnie (!!!), dlatego reklamacja nie zostanie uwzględniona. W dodatku kazano mi zapłacić za odesłanie mi uszkodzonego materaca. Absolutnie i zdecydowanie nie polecam.

zakupy: Materac INTEX; grudzień 2007

plusy: szybka wysyłka... uszkodzonych produktów

minusy: nieuwzględniania reklamacji,fatalne podejście do klienta

Odpowiedź sklepu 23.11.2008

Pragniemy poinformawać iż sklep www.dmuchane.pl prowadzi sprzedaż od lutego 2008, tak że niema możliwości aby klient zakupił materac u nas w sierpniu 2007. Nieładnie jest tak kłamac !!! oj nieładnie. Zawsze dokładamy wszelkich starań aby nasi klienci byli zadowoleni. Szybkość i bezpieczeństwo zakupów to nasze największe atuty. Pozdrawiamy naszych klientów.

Odpowiedź rmaruszewski 23.11.2008

Firma dmuchane.pl (czyli Global Income) prowadzi działalność na Allegro od 15 stycznia 2007 roku (http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=6539418). Proszę zwrócić uwagę na punkty "Regulamin zwrotów" oraz "Reklamacja" - firma Global Income praktycznie rezerwuje sobie prawo odrzucenia wszelkich reklamacji (zawsze można powiedzieć, że uszkodzenie powstało z winy klienta). Osobom zainteresowanym chętnie udostępnię korespondencję z przedstawicielką tej firmy, wraz z komentarzem prawnika Stowarzyszenia Konsumentów Polskich, do którego zwróciłem się z prośbą o pomoc w tej sprawie.

Odpowiedź sklepu 24.11.2008

Dmuchane.pl to nie jest firma tylko sklep który dizała od lutego 2008. Firma Global income s.c. prowadzi sprzedaż produktów INTEX od 2005 roku. To są fakty. Odnosząc sie do Pańskiego reklamacji to niema takiej możliwości aby uszkodzenie materaca które nastąpiło na wskutek wady fabrycznej produktu było nieuznane. Nie są uznawane natomiast przedziurawienia będące winą użytkownika (dziura po igle, szywaczu , spince na podłodze, przetarty róg, przepalona powłoka,). Proszę mi wierzyć że mniej kosztowne dla naszej firmy jest wydanie nowego produktu bez czekania na opinię serwisu, aniżeli wdawać się w polemikę z klientem. Polityka firmy jest jednak taka że uszkodzenie fabryczne jest uznawane i klient otrzymuje nowy towar,a uszkodzenie będące winą użytkownika nie jest uznawane, a kupujący ponosi koszt przesyłki do niego. pozdrawiam i udanego dnia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER