Oprogramowanie oraz licencje na oprogramowanie.
Sklep Dreamsoft.com.pl

Kontakt

tel. +48 (22)7630874
Radzymin

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 41
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Dreamsoft.com.pl > Opinie klientów

Sklep Dreamsoft.com.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.09.2010r i posiada 42 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

uberiron rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 434510 z 09.05.2018

wystawiaja fakture na soft zza wielkiej wody

zakupy: jetbrains pwck personal; maj 2018

plusy: faktura

minusy: opis softu nie autualny, 3 dni na realizację elektronicz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 433242 z 16.04.2018

Kontakt trochę słaby. Trzeba się wielokrotnie dopytywać o wycenę licencji. Ostatecznie sprawa załatwiona sprawnie i tanio.

zakupy: Intellij Idea Ultimate Personal; kwiecień 2018

plusy: Tanio, duży wybór licencji

minusy: kontakt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432934 z 09.04.2018

Szybka realizacja zamowienia, polecam!

zakupy: Jetbrains All Products Pack Personal; kwiecień 2018

plusy: Szybkosc realizacji

minusy: Nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eligiusz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432454 z 30.03.2018

Polecam Dreamsoft, to 4 ty już zakup oprogramowania, bardzo miła i fachowa obsługa , szybkość i możliwość zakupu oprogramowania z całego świata - w tym również licencji w promocji innych producentów.Polecam i dziękuję za fachową współpracę.

zakupy: Portrait Professional Studio; marzec 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawmac24 rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432286 z 27.03.2018

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Możliwość śledzenia statusu zlecenia. Czytelna i jasna instrukcja postępowania i stanu zlecenia. Miły kontakt z obsługą :)

zakupy: Intellij Ultimate Edition - licencja; marzec 2018

plusy: Bogaty wybór kupna licencji do oprogramowania

minusy: na razie nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432258 z 27.03.2018

dobra cena, szybka realizacja

zakupy: Oprogramowanie do zarządzania bazami danych, edytor kodu PHP; marzec 2018

plusy: szybka realizacja

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grabo rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432190 z 26.03.2018

Polecam. Szybko i na temat.

zakupy: PhpStorm; marzec 2018

plusy: Dobry kontakt

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 431634 z 16.03.2018

Oczekiwania zostały w pełni spełnione. Sklep znalazłem w internecie.

zakupy: Math Type - program; marzec 2018

plusy: Bezproblemowy zakup

minusy: Nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darek rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 430710 z 02.03.2018

Szybko i sprawnie. Polecam.

zakupy: Intellij Idea; marzec 2018

plusy: szybko i sprawnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fioland rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 424086 z 18.11.2017

Najtaniej i szybko :)

zakupy: CCleaner Professional; listopad 2017

plusy: Tempo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hatezit nie ma zdania o Dreamsoft.com.pl opinia nr 424022 z 17.11.2017

Pierwszy raz dokonywałem zakupu w tym sklepie a to dlatego, że zainteresowała mnie cena wybranego programu. Realizacja przebiegła bardzo dobrze i podoba mi się.

zakupy: Sublime Text 3; listopad 2017

plusy: Szybkośc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Max rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 423958 z 16.11.2017

Bezproblemowa realizacja zamówionego produktu, przyjemna komunikacja z sprzedawcami chętnie odpowiadali na każde pytanie i doradzili w wyborze produktu.

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA Ultimate; listopad 2017

plusy: Profesjonalna obsługa klienta.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sliwka rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 423258 z 07.11.2017

Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: PL/SQL Developer; listopad 2017

plusy: Dobry kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 420282 z 20.09.2017

Profesjonalne podejście do klienta kupującego produkt w internecie. Pełna informacja o statusie zamówionego produktu

zakupy: WinRar; wrzesień 2017

plusy: Profesjonalna obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bernal rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 420254 z 20.09.2017

Przystępne ceny, profesjonalny kontakt i ekspresowa realizacja zamówienia.

zakupy: DevExpress DXperience Renewal; wrzesień 2017

plusy: Profesjonalizm, kontakt, obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witek rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 418378 z 19.08.2017

Błyskawiczne i bezproblemowe przedłużenie licencji JetBrains, doskonały kontakt mailowy. Serdecznie polecam.

zakupy: JetBrains PyCharm; sierpień 2017

plusy: czas realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KL rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 418258 z 17.08.2017

Licencja dotarła bez problemów. Dobry kontakt telefoniczny. Mogę polecić.

zakupy: PhpStorm Personal License; sierpień 2017

plusy: Szybka wysyłka, dobry kontakt telefoniczny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

b rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 417746 z 09.08.2017

Szybko i sprawnie, w 100% polecam, kontakt telefoniczny i bez zarzutu.

zakupy: PhpStorm Personal; sierpień 2017

plusy: Faktura VAT, doskonała obsługa, różne formy zapłaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaklina rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 410138 z 19.04.2017

Kupowałam już wcześniej w tym sklepie. W 100% spełnia moje oczekiwania. Czas realizacji zamówienia jest bardzo szybki.

zakupy: PHPStorm Personal; kwiecień 2017

plusy: szybkość realizacji, szeroka gama dostępnych produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 409906 z 14.04.2017

Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie, jestem po raz kolejny bardzo zadowolony ze współpracy.

zakupy: IntelliJ IDEA Ultimate Personal annual subscription; kwiecień 2017

plusy: terminowość, rzetelność, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER