Oprogramowanie oraz licencje na oprogramowanie.
Sklep Dreamsoft.com.pl

Kontakt

tel. +48 (22)7630874
Radzymin

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 46
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Dreamsoft.com.pl > Opinie klientów

Sklep Dreamsoft.com.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.09.2010r i posiada 47 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

marcin rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 440678 z 24.09.2018

Faktura VAT, cena. Tak, wszystko załatwione szybko i sprawnie.

zakupy: Roczna licencja na PYCharm; wrzesień 2018

plusy: Cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 440462 z 18.09.2018

Polecam ten sklep. Pan Grzegorz to profesjonalny fachowiec. Miła współpraca i szybka pomoc mailowa.

zakupy: CutePDF Professional; sierpień 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 438390 z 30.07.2018

Znalazłem na stronie producenta, że firma jest jego dystrybutorem.

zakupy: Camtasia+Snagit; lipiec 2018

plusy: J.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 437342 z 05.07.2018

Możliwość otrzymania faktury

zakupy: PHP STORM; lipiec 2018

plusy: Szybko i sprawnie, nie trzeba o nic się martwić

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 437170 z 02.07.2018

Jako jeden z 4 sklepów oferował oprogramowanie EaseUS Partition Master. Bardzo dobra cena, szybka realizacja zamówienia, zero problemów. To mój pierwszy zakup w tym sklepie i zapewne nie ostatni. Dziękuję.

zakupy: EaseUS Partition Master; lipiec 2018

plusy: cena, termin realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 437006 z 28.06.2018

Rok temu zakupiłem licencję PhpStorm, w tym roku odnowiłem ponownie. Dreamsoft.com.pl to pewny i szybki sklep

zakupy: Odnowienie licencji PhpStorm; czerwiec 2018

plusy: Dbanie o klienta

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

uberiron rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 434510 z 09.05.2018

wystawiaja fakture na soft zza wielkiej wody

zakupy: jetbrains pwck personal; maj 2018

plusy: faktura

minusy: opis softu nie autualny, 3 dni na realizację elektronicz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 433242 z 16.04.2018

Kontakt trochę słaby. Trzeba się wielokrotnie dopytywać o wycenę licencji. Ostatecznie sprawa załatwiona sprawnie i tanio.

zakupy: Intellij Idea Ultimate Personal; kwiecień 2018

plusy: Tanio, duży wybór licencji

minusy: kontakt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eligiusz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432454 z 30.03.2018

Polecam Dreamsoft, to 4 ty już zakup oprogramowania, bardzo miła i fachowa obsługa , szybkość i możliwość zakupu oprogramowania z całego świata - w tym również licencji w promocji innych producentów.Polecam i dziękuję za fachową współpracę.

zakupy: Portrait Professional Studio; marzec 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawmac24 rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432286 z 27.03.2018

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Możliwość śledzenia statusu zlecenia. Czytelna i jasna instrukcja postępowania i stanu zlecenia. Miły kontakt z obsługą :)

zakupy: Intellij Ultimate Edition - licencja; marzec 2018

plusy: Bogaty wybór kupna licencji do oprogramowania

minusy: na razie nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432258 z 27.03.2018

dobra cena, szybka realizacja

zakupy: Oprogramowanie do zarządzania bazami danych, edytor kodu PHP; marzec 2018

plusy: szybka realizacja

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grabo rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432190 z 26.03.2018

Polecam. Szybko i na temat.

zakupy: PhpStorm; marzec 2018

plusy: Dobry kontakt

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 431634 z 16.03.2018

Oczekiwania zostały w pełni spełnione. Sklep znalazłem w internecie.

zakupy: Math Type - program; marzec 2018

plusy: Bezproblemowy zakup

minusy: Nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darek rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 430710 z 02.03.2018

Szybko i sprawnie. Polecam.

zakupy: Intellij Idea; marzec 2018

plusy: szybko i sprawnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fioland rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 424086 z 18.11.2017

Najtaniej i szybko :)

zakupy: CCleaner Professional; listopad 2017

plusy: Tempo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hatezit nie ma zdania o Dreamsoft.com.pl opinia nr 424022 z 17.11.2017

Pierwszy raz dokonywałem zakupu w tym sklepie a to dlatego, że zainteresowała mnie cena wybranego programu. Realizacja przebiegła bardzo dobrze i podoba mi się.

zakupy: Sublime Text 3; listopad 2017

plusy: Szybkośc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Max rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 423958 z 16.11.2017

Bezproblemowa realizacja zamówionego produktu, przyjemna komunikacja z sprzedawcami chętnie odpowiadali na każde pytanie i doradzili w wyborze produktu.

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA Ultimate; listopad 2017

plusy: Profesjonalna obsługa klienta.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sliwka rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 423258 z 07.11.2017

Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: PL/SQL Developer; listopad 2017

plusy: Dobry kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 420282 z 20.09.2017

Profesjonalne podejście do klienta kupującego produkt w internecie. Pełna informacja o statusie zamówionego produktu

zakupy: WinRar; wrzesień 2017

plusy: Profesjonalna obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bernal rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 420254 z 20.09.2017

Przystępne ceny, profesjonalny kontakt i ekspresowa realizacja zamówienia.

zakupy: DevExpress DXperience Renewal; wrzesień 2017

plusy: Profesjonalizm, kontakt, obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER