Oprogramowanie oraz licencje na oprogramowanie.
Sklep Dreamsoft.com.pl

Kontakt

tel. +48 (22)7630874
Radzymin

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 35
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Dreamsoft.com.pl > Opinie klientów

Sklep Dreamsoft.com.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.09.2010r i posiada 36 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Michał rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 426270 z 21.12.2017

Bardzo dobry kontakt. Zależało mi na czasie otrzymania klucza licencji do zakupionego programu i moja prośba o szybką realizację została spełniona. Pracownik Dreamsoft w rozmowie przez telefon bardzo kompetentny i rzeczowy. Na pewno to nie jest mój ostatni zakup w tym sklepie. Polecam!

zakupy: EaseUS Data Recovery Wizard Professional 11.8; grudzień 2017

plusy: Przejrzysty i prosty sposób prezentaci oferty, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m227 rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 424838 z 29.11.2017

Szybko, bezproblemowo, mały narzut cenowy.

zakupy: DevExpress Subscription Renewal; listopad 2017

plusy: Ceny, terminy, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fioland rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 424086 z 18.11.2017

Najtaniej i szybko :)

zakupy: CCleaner Professional; listopad 2017

plusy: Tempo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hatezit nie ma zdania o Dreamsoft.com.pl opinia nr 424022 z 17.11.2017

Pierwszy raz dokonywałem zakupu w tym sklepie a to dlatego, że zainteresowała mnie cena wybranego programu. Realizacja przebiegła bardzo dobrze i podoba mi się.

zakupy: Sublime Text 3; listopad 2017

plusy: Szybkośc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Max rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 423958 z 16.11.2017

Bezproblemowa realizacja zamówionego produktu, przyjemna komunikacja z sprzedawcami chętnie odpowiadali na każde pytanie i doradzili w wyborze produktu.

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA Ultimate; listopad 2017

plusy: Profesjonalna obsługa klienta.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M.R. rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 423486 z 10.11.2017

Po raz kolejny realizacja zamówienia bez zastrzeżeń

zakupy: Oprogramowanie Altova; listopad 2017

plusy: Bezproblemowy zakup

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sliwka rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 423258 z 07.11.2017

Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: PL/SQL Developer; listopad 2017

plusy: Dobry kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 420282 z 20.09.2017

Profesjonalne podejście do klienta kupującego produkt w internecie. Pełna informacja o statusie zamówionego produktu

zakupy: WinRar; wrzesień 2017

plusy: Profesjonalna obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bernal rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 420254 z 20.09.2017

Przystępne ceny, profesjonalny kontakt i ekspresowa realizacja zamówienia.

zakupy: DevExpress DXperience Renewal; wrzesień 2017

plusy: Profesjonalizm, kontakt, obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witek rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 418378 z 19.08.2017

Błyskawiczne i bezproblemowe przedłużenie licencji JetBrains, doskonały kontakt mailowy. Serdecznie polecam.

zakupy: JetBrains PyCharm; sierpień 2017

plusy: czas realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KL rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 418258 z 17.08.2017

Licencja dotarła bez problemów. Dobry kontakt telefoniczny. Mogę polecić.

zakupy: PhpStorm Personal License; sierpień 2017

plusy: Szybka wysyłka, dobry kontakt telefoniczny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

b rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 417746 z 09.08.2017

Szybko i sprawnie, w 100% polecam, kontakt telefoniczny i bez zarzutu.

zakupy: PhpStorm Personal; sierpień 2017

plusy: Faktura VAT, doskonała obsługa, różne formy zapłaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaklina rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 410138 z 19.04.2017

Kupowałam już wcześniej w tym sklepie. W 100% spełnia moje oczekiwania. Czas realizacji zamówienia jest bardzo szybki.

zakupy: PHPStorm Personal; kwiecień 2017

plusy: szybkość realizacji, szeroka gama dostępnych produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 409906 z 14.04.2017

Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie, jestem po raz kolejny bardzo zadowolony ze współpracy.

zakupy: IntelliJ IDEA Ultimate Personal annual subscription; kwiecień 2017

plusy: terminowość, rzetelność, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 409298 z 07.04.2017

Jedyna firma która zajęła się moim problemem.

zakupy: Soft Stardock; kwiecień 2017

plusy: Najlepsza firma w Polsce

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 408546 z 27.03.2017

Zagraniczne produkty można kupić za PLN. Sprzedawca wystawia fakturę VAT. Jestem bardzo zadowolonyu z bardzo szybkiej realizacji oraz jakości dostarczonego rozwiązania z dokładnymi opisami oraz certyfikacją.

zakupy: Intelij Idea; marzec 2017

plusy: Zakup towarów za polskie złotówki

minusy: Droga obsługa płatności PAYU (wyszukane na siłę)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daniel rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 407702 z 14.03.2017

Bardzo wysoki poziom obsługi!

zakupy: Intellij IDEA; marzec 2017

plusy: bardzo szybka obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kg rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 314697 z 13.10.2014

Przejrzysty sklep, bogata oferta, dobre ceny. Transakcja błyskawiczna i bezproblemowa.

zakupy: IntelliJ IDEA; październik 2014

plusy: sprawność, cena

minusy: brak jakichkolwiek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halobajt rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 312549 z 26.09.2014

Tradycyjnie tu kupuję część oprogramowania dla swojej firmy i na odsprzedaż od 2005 roku.

zakupy: the Bat PRO - upgrade; wrzesień 2014

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Jeszcze nie znalazłem od 2005 roku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 312353 z 24.09.2014

kupuję regularnie oprogramowanie i mam tylko kilku dostawców - wśród nich jest dreamsoft. mają dobry kontakt z klientem, szybko realizują zamówienie. W przypadku niejasności można negocjować cenę więc koszty w ofercie na www nie są ostateczne.

zakupy: O&O Defrag 18; wrzesień 2014

plusy: cena, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak negatywnych skojarzeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER