Odżywki i suplementy.
Sklep Dso.pl

Kontakt

tel. 606 122 444
Ciechanów

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Dso.pl > Opinie klientów

Sklep Dso.pl - monitorowana jakość obsługi

  20% - kontakt i obsługa

  40% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 9 opinii klientów w tym 89% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dr Chemik nie poleca Dso.pl opinia nr 293593 z 28.05.2014

Nie polecam sklepu. W moim przypadku przysłano mi inne spodenki niż zamówiłem. Wprawdzie sklep zwrócił pieniądze ale było przy tym sporo kłopotów i nieprzyjemności. W mojej ocenie sklep jest niekompetentny i sprzedaje produkty, których nie ma na stanie i stąd wynikają PROBLEMY.

zakupy: SPODENKI MMA BAD BOY; maj 2014

plusy: brak

minusy: niesolidność, sprzedaż produktów których nie mają

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

misza rekomenduje Dso.pl opinia nr 29228 z 23.02.2009

dostarczone, zadowolony

zakupy: kreatyna, bcca aminokwasy i wiele wiele.; kwiecień 2008

plusy: jakosc cena wybor...

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adi rekomenduje Dso.pl opinia nr 23801 z 29.11.2008

Najlepszy kontakt z klientem z pośród wszytkich sklepów z jakich korzystałem i nie mówię tylko o sklepach z suplami. Trzymać tak dalej.

zakupy: Olimp, Multipower, HITEC; listopad 2008

plusy: Kontakt z klientem

minusy: brak infolini 0800

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robciok rekomenduje Dso.pl opinia nr 20171 z 11.09.2008

Najlepszy sklep z odżywkami, gwarancja najnizszej ceny, błyskawiczna obsługa, wyśmienity kontakt

zakupy: Trec, Olimp, Activita; wrzesień 2008

plusy: doskonały kontakt gg, szybka wysyłka, niskie ceny,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wwwrobel rekomenduje Dso.pl opinia nr 19533 z 02.09.2008

Profesjonalny sklep z suplementami i nie tylko , duży wybór towaru , zawsze dobra cena , szybka realizacja zamówień i oczywiście miła obsługa . POLECAM SKLEP DSO.PL

zakupy: OLIMP, TREK, MEGABOL; wrzesień 2008

plusy: doskonała obsługa

minusy: cieżko się zdecydować co wybrać taki wybór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris rekomenduje Dso.pl opinia nr 19478 z 02.09.2008

Dostałem to co chciałem i to nawet szybko.

zakupy: Hitec HMB, Hi Tec HTP i Weider 7kg; wrzesień 2008

plusy: to moje 3 zamówienie i jak na razie widzę same zalety.

minusy: przy 2 zamówieniu dodstałem takie same gratisy.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piła rekomenduje Dso.pl opinia nr 19473 z 02.09.2008

Zawsze rewelacja współpracujemy już długich kilka lat zawsze miło zawsze konkretnie zawsze szybko

zakupy: suplementy; wrzesień 2008

plusy: Stały kontak zwłaszcza na gg,

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nijoo rekomenduje Dso.pl opinia nr 19471 z 02.09.2008

Profesjonalne wsparcie podczas zakupów. Szybka i niezawodna dostawa. Bardzo dobre ceny, niższych nigdzie w żadnym internetowym sklepie nie znalazłem. Gorąco polecam wszystkim którym zależy na wysokiej jakości produktów i kulturze zakupów. Jeszcze raz polecam.

zakupy: Odżywki dla sportowców; wrzesień 2008

plusy: Super ceny, ogromyny wybór towaru

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eryk rekomenduje Dso.pl opinia nr 3886 z 12.02.2007

Gorąco polecam - jestem stałym klientem. Paczki dochodzą szybko szybko a obsługa chętnie doradza w doborze suplementów

zakupy: kreatyny, białka, aminokwasy; styczeń 2007

plusy: Niskie ceny, płatność kartą kredytową, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER