Filmy na płytach DVD.
Sklep DVDmania.pl

Kontakt

tel. 607 356 525
Warszawa

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 4
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

DVDmania.pl > Opinie klientów

Sklep DVDmania.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.09.2005r i posiada 7 opinii klientów w tym 58% pozytywnych.

Wystaw opinię

justinrobert rekomenduje DVDmania.pl opinia nr 205874 z 15.03.2013

REWELACYJNA FIRMA!!! PRZESYŁKA ŚWIETNIE ZABEZPIECZONA!!! BŁYSKAWICZNA DOSTAWA!!! SPRZEDAJĄCY NIEZWYKLE PRZYJAZNY KUPUJĄCEMU!!!!! BARDZO SYMPATYCZNY KONTAKT!!!!ZDECYDOWANIE WSZYSTKIM POLECAM KUPOWANIE TO FILMÓW BLU-RAY!

zakupy: Czas patriotów, Stan zagrożenia Blu-ray; marzec 2013

plusy: wszystko świetnie

minusy: brak negatywów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje DVDmania.pl opinia nr 92303 z 30.12.2011

Wszystko na najwyższym poziomie - zamówiełem w ostatnij chwili, poprosiłem o szybkie przesłanie i zdążyli jeszcze przed świątami - uratowli mnie w kłopocie.

zakupy: dvd; grudzień 2011

plusy: bogata oferta i sztybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek nie poleca DVDmania.pl opinia nr 90500 z 12.12.2011

Sklep wybrałem ze względu na cenę.Zamówienie złożyłem 29.11.2011 na dwa filmy dla dziecka.Licząc ,że zdążą przyjść na Św.Mikołaja.Zwłaszcza ,że były dostępne oba tytuły.Nie mogąc się doczekać na filmy ani informację jakakolwiek napisałem 10.12.2011 e-mail.Ponieważ odpowiedzi tez nie było ,zatelefonowałem i..dowiedziałem się ,ze jednego filmu nie ma ,a drugi jest nie wysłany.nie ma a był opisany jako dostępny.Pracownik powiedział,że dystrybutor go jednak juz nie miał.To po co pisać ,że dostępny?Dostepny to rozumiem jest na stanie magazynowym,pod ręka.A nie ,że może gdzieś jest.Co sobie można pomyśleć o takiej obsłudze?

zakupy: filmy dla dzieci; listopad 2011

plusy: może ceny

minusy: nie prawdziwe informacje,nierzetelność

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elżbieta nie poleca DVDmania.pl opinia nr 72334 z 25.02.2011

Nie polecam, w ofercie towar którego nie ma. Stwierdzenie, że towar jest niedostępny trwa za długo. Po zalogowaniu nie ma możliwości sprawdzenia stanu realizacji zamówienia. Z tego serwisu można korzystać tylko jak nam niezbyt zależy na czasie i zamówionym towarze.

zakupy: filmy; luty 2011

plusy: brak

minusy: dostępność towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mateo35 nie poleca DVDmania.pl opinia nr 70432 z 29.01.2011

Kiedyś zamawiałem w tym sklepie bardzo dużo filmów. Ostatnio jednak znacznie mniej i i tak te które zamówiłem przychodzą niezgodne z zamówieniem. Zamawiam film, który w opisie ma formułkę: "polski lektor", po czym przysyłają mi film ze ścieżką dźwiękową angielską i francuską. Film miał być dla dziecka, więc chyba wyślę go najpierw na kurs języków obcych. Odsyłam film jako niezgodny z zamówieniem i już czwarty tydzień czekam na właściwą pozycję.Tak więc zostałem bez filmu i bez pieniędzy. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu zwłaszcza, że namnożyło się ostatnio w internecie wiele nowych, prężnych sklepów z obsługą na odpowiednim poziomie. Jeżeli chcecie tracić czas i pieniądze - to zamawiajcie w DVDmanii. Ja mam dosyć tym bardziej, że to nie pierwszy film, który otrzymałem, a który okazał się niezgodny z zamówieniem.

zakupy: Filmy dvd; styczeń 2011

plusy: brak

minusy: Lekceważenie klienta i jego czasu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maniaczka rekomenduje DVDmania.pl opinia nr 41401 z 06.10.2009

Jestem zdecydowanie na tak!!! Załoga dvdmanii wykazała się rzetelnością i pełnym profesjonalizmem. Sprowadzili dla mnie pozycję, która na rynku była już niedostępna. Co prawda, trwało to nieco dłużej, niż według adnotacji przy ofercie, ale po skonsultowaniu się z działem obsługi klienta, sprawa została wyjaśniona, a nowy termin uzgodniony.. Przesyłka dotarła o ustalonym czasie, w nienaruszonym stanie. Przemiła obsługa klienta, ceny w miarę atrakcyjne, a terminy zrealizowania zamówienia bardzo dogodne. Jedynym mankamentem jest brak możliwości śledzenia statusu zamówienia; ale to zalicza się do technicznych wad strony Internetowej. Z czystym sercem mogę polecić dvdmanię!

zakupy: dwa filmy na DVD; październik 2009

plusy: duży wybór, możliwość zdobycia trudnodostępnych pozycji

minusy: brak możliwości śledzenia statusu zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kiedra rekomenduje DVDmania.pl opinia nr 815 z 09.02.2006

Niektóre filmy w bardzo dobrej cenie, bardzo bogada oferta

zakupy: sporo tego było...; ostatnio grudzie...

plusy: bogactwo oferty, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER