Bielizna damska i męska oraz szlafroki, stroje kąpielowe i domowe.
Sklep e-Bielizna.pl

Kontakt

tel. 61 879 30 90
Poznań

Popularne produkty

Biustonosze, Majtki, Na plażę, Body, Wyprzedaż, Dla Panów, Podkoszulki, Anita, Odzież, Dodatki, Promocja70%, Na noc, OKAZJA!, Bielizna Triumph, Sloggi dessous

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 28
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

e-Bielizna.pl > Opinie klientów

Sklep e-Bielizna.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.01.2007r i posiada 30 opinii klientów w tym 94% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 318177 z 10.11.2014

Szybka ,sprawna ,miła obsługa,markowe towary

zakupy: Koszulki; listopad 2014

plusy: Szybka ,miła obsluga

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 313369 z 02.10.2014

Wybrałam ten sklep ponieważ posiada bardzo duży wybór wzorów i co najważniejsze rozmiarów biustonoszy. Obsługa sklepu - bardzo sympatyczna. Realizacja zamówienia - błyskawiczna. Nie ma żadnego problemu z wymianą czy zwrotem zakupionego towaru. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.

zakupy: Biustonosze; październik 2014

plusy: Duży wybór towarów, szybka realizacja zamówień

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOANNA rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 298277 z 26.06.2014

Kolejny zakup i znowu rewelacja :)). Towar zgodny z opisem, bardzo szybka przesyłka . Polecam.

zakupy: bielizna- biustonosze; marzec 2014

plusy: PERFEKCJA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOANNA rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 226289 z 20.06.2013

Zawsze kupuje bieliznę w tym sklepie a teraz jeszcze zakupiłam strój kąpielowy i po prostu rewelacja. Przez telefon doradzono mi jaki rozmiar powinnam kupić , panie bardzo miłe , sympatyczne "znają się na rzeczy", towar bardzo wysokiej jakości . Jestem zachwycona, REWELACJA OBSŁUGA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM I BŁYSKAWICZNA PRZESYŁKA. P.S żadnych problemów z wymianą towaru.

zakupy: biustonosz i strój kąpielowy; czerwiec 2013

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: ŻADNYCH

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kassinska rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 213301 z 18.04.2013

uwielbiam ten sklep, przede wszystkim za szybkość dostawy, miłą i profesjonalną obsługę, świetny towar w przystępnej cenie.

zakupy: Bielizna; kwiecień 2013

plusy: Szybkość transakcji i szybka dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Atena rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 210333 z 05.04.2013

Zakup stroju kąpielowego nie jest łatwym zadaniem, zwłaszcza przy miseczce E.Dzięki paniom ze sklepu "Nastazja" udało mi się to znakomicie.Otrzymałam 4 stroje, miałam zamiar zakuć jeden, ale były tak dobre, że wybrałam 2.Bez problemu zwróciłam 2.Gorąco polecam sklep, wybór ponad standartowy. Kontakt ze sprzedającym profesjonalny ale też bardzo miły i naturalny.

zakupy: stroje kąpielowe Daniella 7255, Fanny 77; marzec 2013

plusy: j.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RENATA rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 207162 z 21.03.2013

ATRAKCYJNY TOWAR W DOBREJ CENIE , BŁYSKAWICZNA PRZESYŁKA

zakupy: BIELIZNA; marzec 2013

plusy: DUŻY WYBÓR , DOBRE CENY

minusy: NIE ZAUWAŻYŁAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasiek569 rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 175589 z 15.11.2012

Na stronie znalazłam szeroką ofertę markowej bielizny oraz konkurencyjne ceny.

zakupy: Bielizna damska (majtki); październik 2012

plusy: Szybka i sprawna obsługa

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ROMA rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 169965 z 24.10.2012

Zauważyłam reklamę w necie i skorzystałam z obniżki cen...już drugi raz korzystam z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona z szybkiej obsługi i dobrej jakości towaru.

zakupy: Biustonosz -triumph; październik 2012

plusy: SZYBKOŚĆ I SOLIDNOŚĆ

minusy: żałuję,ze sklep nie ma z szystkimi bankami połączenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 148145 z 03.08.2012

Sklep wybrałam ponieważ odpowiadały mi ceny. Jak najbardziej spełnia moje oczekiwania.

zakupy: strój kąpielowy; sierpień 2012

plusy: przemiła obsługa, szybkość i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

medrehab rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 146149 z 29.07.2012

Sympatyczny kontakt, błyskawiczna realizacja . Polecam !!

zakupy: belizna; lipiec 2012

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 131137 z 12.06.2012

zamawianie jest bardzo proste. płacenie za towar również. Ozdobne opakowanie to majstersztyk - jest po prostu śliczne - i za każdym razem inne:) co najważniejsza, dostawa kurierem DPD to absolutna rewelacja. można na bieżąco śledzić przesyłkę. Ogólnie zakupy tu to czysta przyjemność

zakupy: Bielizna firmy Triumph, szlafroki, bieli; maj 2012

plusy: łatwe zamawianie, błysk. realizacja,informowanie o zmian

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 130945 z 11.06.2012

Dziękuję bardzo. Jesteście najlepszym sklepem internetowym na świecie:) Robiłem już zakupy w sklepach z Hong-Kongu, USA, Wlk. Brytanii, Niemiec i Rosji i jesteście moim numerem 1. Zawsze łatwe zamawianie, błyskawiczna przesyłka i Wasze ozdobne opakowanie sprawia, że obdarowana przeze mnie osoba ma dzięki Wam niezapomniane wrażenia:) Dziękuję i pozdrawiam Szymon Kościów

zakupy: Bielizna firmy Triumph; czerwiec 2012

plusy: łatwe zamawianie, błysk. realizacja,informowanie o zmian

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 125345 z 20.05.2012

Wybrałam ten sklep, bo jest naprawdę ok. Zawsze spełnia moje oczekiwania, nigdy nie miałam kłopotów. Naprawdę polecam wszystkim e-bielizna.pl

zakupy: biustonosze; maj 2012

plusy: czytelne opisy, duży wybór asortymentu dobrej jakości

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 110861 z 26.03.2012

W sklepie e-bielizna zrobiłam zakupy po raz trzeci. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Szybko i bezproblemowo. Polecam.

zakupy: biustonosze i majtki; marzec 2012

plusy: Superszybko.

minusy: Nie ma wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 83943 z 07.09.2011

Wszystko w porządku, bardzi szybka przesyłka. Kupiłam biustonosz w promocyjnej cenie i pasuje jak ulał:)

zakupy: biustonosz; wrzesień 2011

plusy: dobra cena i szybka dostawa

minusy: ja nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klientka nie poleca e-Bielizna.pl opinia nr 80411 z 12.07.2011

Przestrzegam. Zdecydowanie nie polecam, robę zakupy przez internet i pierwszy raz muszę wystawic opinię negatywną.Ilośc towaru w intrnecie nie odpowiada rzeczywistości, dostałam inny towar w tym samym rozmiarze (dwuczęsciowy strój kapielowy, który nie był kompletem), na drugi dzien miano wyslac towar odpowiadający zamówieniu. Za dwa dni zadzwoniłam do sklepu dowiadując sie ze nie mają tego towaru.Ja na to nie mialam czasu. W związku z wyjazdem zagraniczym zdecydowałam sie zwrócić nierozpakowany nawet towar. Po długim czasie na konto wpłynęła śmiesznie niska kwota zwrotu, symboliczna. Wysłałam zapytanie mailem a odpowiedz kt. dostałam była śmieszna: ile wpłynęło na moje konto. Chyba ktoś kto dokonywał przelewu wie ile przelał, a podobno sam szef, myślał ze nie zwrócę uwagi na kwotę ;-) a osoba która wysyłała towar wcale się nie pomyliła, bo rozmiar się zgadzał,nawet od biedy kolor, tylko nie miała takiego towaru mimo że ilośc szt. była na stronie internetowej sklepu. Ta sama firma ma kilka stron internetowych o różnych adresach(www.e-bielizna, www.urbanpassion, www.nastazjai www.delikatna) z tym samym asortymentem a więc uwaga!!!

zakupy: dwuczęściowy strój kąpielowy; czerwiec 2011

plusy: brak

minusy: niekompetencja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tina74fra rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 75159 z 12.04.2011

Jest sprawnie szybko i pewnie

zakupy: staniki majtki koszulki; kwiecień 2011

plusy: nie muszę się ruszać z domu-opisy zgodne z inf.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LIDKA rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 75095 z 11.04.2011

Jestem bardzo zadowolona ze wszystkich dokonanych zakupów. Nigdy nie miałam żadnych problemów w przypadku konieczności wymiany bielizny na inną. Dostawa zamówienia bardzo szybka. Polecam .

zakupy: BIELIZNA DAMSKA I MĘSKA; kwiecień 2011

plusy: profesjonalność,żetelność, wiarygodnośc

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje e-Bielizna.pl opinia nr 73963 z 23.03.2011

czytałem opinie

zakupy: doreen; marzec 2011

plusy: dobry towar i szyka dostawa

minusy: --------------------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER