Buty dla dzieci, obuwie profilaktyczne, kapcie oraz kalosze.
Sklep e-butydladzieci.pl

Kontakt

tel. 508111902
Toruń

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 18
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

e-butydladzieci.pl > Opinie klientów

Sklep e-butydladzieci.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2011r i posiada 18 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

asia rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 302673 z 24.07.2014

super profilaktyczne butki jestem zadowolona

zakupy: para butków; lipiec 2014

plusy: przejzystosc towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janka rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 292845 z 23.05.2014

Polecam! Kolejne buciki spełniły nasze oczekiwania. Wysoka jakość produktów, szybka dostawa. Towar zgodny z opisem i ze zdjęciem. Doceniam konsultacje telefoniczną. Profesjonalna firma.

zakupy: Buty ortopedyczne i wkładki ortopedyczne; maj 2014

plusy: Duży wybór, świetny kontakt, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 280397 z 01.03.2014

Kupiłem już kolejne buciki dla córki w Krasnalu. Przekonała mnie jakość produktu, są bardzo solidne wykonane ze skóry. Jak w poprzednich zakupach przesyłka przyszła bardzo szybko i wszytko było tak jak na zdjęciu. Mają duży wybór. Polecam!

zakupy: wiosenne buciki Renbut; luty 2014

plusy: duży wybór, polskie produkty z atestem, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 272601 z 18.01.2014

Sklep poleciła mi koleżanka,która już wcześniej w nim kupowała. Sklep spełnił moje ocekiwania: dobra cena, łatwa obsługa, szybka przesyłka. Profesjonalna firma. Polecam.

zakupy: Kozaczki; styczeń 2014

plusy: Dobre ceny, polskie produkty z atestem, szybka dostawa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

manieńka rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 264649 z 10.12.2013

Wybrałam ten sklep, ponieważ moja znajoma bardzo go chwaliła. Kupowała dzieciakom buty, a ja sama miałam już dość sieciówek, w których często składam reklamację. Sklep Krasnal spełnił moje oczekiwania. Mimo, że zrobiłam zakupy tylko raz , to wiem, ze w razie potrzeby będę korzystała własnie z niego. Na razie buty , ktore zakupiłam trzymają się. Bardzo jestem zadowolona z tego, że zakupione buty posiadają atest zdrowej stopy. Jest to dla mnie bardzo istotna sprawa, wolę bowiem wiedzieć, co tak naprawdę kupuję i jakiej jakości jest, a przyznam, że buty nie tylko są wygodne, ale również super wyglądają. Estetyczne wykonanie, świetna kolorystyka. Bez wątpienia jestem zadowolona.

zakupy: buty zimowe; listopad 2013

plusy: cena,jakość,wygląd

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia O. rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 258673 z 15.11.2013

Rekomenduję tego sprzedawcę jak najbardziej! Razem z moim dzieckiem oglądamy często ofertę online, i to zwykle w taki sposób dokonujemy zakupów. Dla mnie to wygoda i komfort, podobnie jak dla mojej Julki, która nosi te śliczne buciki. We wrześniu kupiłam super kalosze. Nosi je do dziś , jednak niedługo będziemy musieli poszukać odpowiednich butów na zimę. Już się szykujemy na pięknie wyprofilowanie buciki Bartek. Cena jest dobra, jakość już wiadomo, bo wysoka, no i przede wszystkim niezawodna, profesjonalna obsługa. Polecam:)

zakupy: kalosze II Demar; sierpień 2013

plusy: cena, jakość, szybkość realizacji, konkretna oferta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 257377 z 12.11.2013

na stronę tego sklepu trafiłam przypadkiem, szukałam butów Bartka profilaktycznych dla córki. nigdzie nie mogłam dostać rozmiaru 24. nie zawiodłam się, ceny bardzo przystępne, bardzo szybka realizacja zamówienia, nic dodać nic ująć, 100% pozytyw, następnego zakupu też dokonam u tego sprzedawcy.

zakupy: butki profilaktyczne Bartek old pink; listopad 2013

plusy: dostępne ceny, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 238293 z 20.08.2013

sklep został mi polecony przez znajomą, w dużej mierze zaważyły pozytywne opinie na tym portalu.

zakupy: buty profilaktyczne Daniel; sierpień 2013

plusy: szybka i sprawna obsługa, przystępne ceny

minusy: ogólnie brak, może bardziej przejrzysta strona

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 203290 z 03.03.2013

Dokonałam drugi zakup i kolejny raz bardzo szybko otrzymałam przesyłkę. pierwsze buciki musiałam wymienić (nie wymierzyłam dokładnie nóżki córeczce) i nie było żadnego problemu. Wszystko zostało załatwione fachowo i z uprzejmością. Polecam Centrum Obuwia Dziecięcego Krasnal. Fachowa obsługa. Sklep naprawdę godny zaufania i polecenia. Kasia z Warszawy.

zakupy: Profilaktyczne Daniel i buciki Mrugała; marzec 2013

plusy: Szybkość realizacji, fachowość i uprzejmość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majka.one rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 141893 z 17.07.2012

BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA! BARDZO DOBRY KONTAKT! DUŻY WYBÓR OBUWIA SPRAWDZONYCH I POLECANYCH PRODUCENTÓW! ZAKUPIONE PRODUKTY ZGODNE Z OPISEM I ZDJĘCIAMI! PRZEDE WSZYSTKIM DOKŁADNIE WYMIERZONE WKŁADKI! DOGODNE FORMY PŁATNOŚCI! PROFESJONALNE PODEJŚCIE! NAPRAWDĘ SOLIDNY,UCZCIWY SPRZEDAWCA! OBY WIĘCEJ TAKICH SKLEPÓW! ZDECYDOWANIE ZASŁUŻONY MEGA POZYTYW! GORĄCO NA 1000% POLECAM! REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: sandałki RENBUT 3053 oraz MRUGAŁA 1201; lipiec 2012

plusy: błyskawiczna realizacja, duży wybór, dokładność opisu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolinaa rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 118121 z 20.04.2012

Sklep e-butydladzieci jest dobrze zaopatrzony w asortyment i ma bardzo atrakcyjne ceny. Otrzymany towar jest w 100% zgodny z opisem. Polecam ten sklep.

zakupy: DANIEL I profil.- ortoped. granat; kwiecień 2012

plusy: niskie ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 112633 z 01.04.2012

Dokonałem kolejne udane zakupy. Bardzo szybka realizacja. Wszystko OK. Gorąco polecam sklep Krasnal.

zakupy: Obuwie profilaktyczne Daniel; marzec 2012

plusy: Szybka realizacja, dobra cena, duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 89264 z 28.11.2011

Wybrałem sklep ponieważ oferuje konkurencyjne ceny i duży wybór obuwia. Są tu buty dobrych polskich firm. Zamówienie zostało zrealizowane profesjonalnie i bardzo sprawnie. Buciki zgodne z zamawianymi, dokładnie jak na zdjęciu. Nie mam uwag i na pewno dokonam tu kolejne zakupy.

zakupy: buciki Obex i kapcie Befado; listopad 2011

plusy: Produkty wysokiej jakości, rzetelność i szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 89258 z 28.11.2011

Bardzo dobry kontakt obsługi sklepu, szybka reakcja sklepu na dodatkowe pytania mailowe. Wysyłka błyskawiczna. Gorąco polecam ten sklep.

zakupy: buty profilaktyczne; listopad 2011

plusy: Dobra wiedza na temat produktu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

W rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 89164 z 27.11.2011

Duży wybór obuwia i dobre ceny. SUPER jakość oferowanych produktów. Szybka realizacja zamówienia już na następny dzień.

zakupy: kozaki OBEX; listopad 2011

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 88749 z 22.11.2011

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, przejrzystość sklepu internetowego.Gorąco polecam ten sklep.

zakupy: buty zaimowe; listopad 2011

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 88743 z 22.11.2011

Szybka realizacja zamówienia i fachowe doradztwo w wyborze rozmiaru.POLECAM!

zakupy: buty zimowe; listopad 2011

plusy: fachowe doradztwo

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HANNA rekomenduje e-butydladzieci.pl opinia nr 88654 z 21.11.2011

Zakupy w sklepie internetowym uważam za bardzo udane, idealnie dobrany rozmiar oraz bardzo szybka przesyłka.Polecam!

zakupy: obuwie zimowe; listopad 2011

plusy: Bardzo duża Chęć pomocy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER