Produkty lecznicze i suplementy diety oraz sprzęt medyczny i dermokosmetyki.
Sklep e-Lek.pl

Kontakt

tel. 801 011 163
Chrzanów

Popularne produkty

Zdrowie > Apteka

Popularne marki

Brak, Pierre fabre dermo-cosmetic, Ziaja ltd. z.p.l., Vichy, Oceanic gda?sk, La roche-posay, Nepentes s.a., Lab.bioderma, Olimp, Solgar vitamin and herb, Aflofarm farmacja polska sp. z o.o.

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 654
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

e-Lek.pl > Opinie klientów

Sklep e-Lek.pl - monitorowana jakość obsługi

  89% - kontakt i obsługa

  87% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.06.2006r i posiada 658 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Józef rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 400574 z 13.12.2016

To nie pierwsze moje zakupy w tej aptece. Wszystko odbywa się sprawnie. Cieszy znaczący rabat na produkty.

zakupy: Walmark Na prostatę 50+, Kasetka na leki; grudzień 2016

plusy: Rzeczowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hoteell rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 399802 z 06.12.2016

bo to sprawdzona apteka

zakupy: diklofenak; grudzień 2016

plusy: szybkosc

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazik rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 398566 z 23.11.2016

Wszystkie oczekiwania zostaly spelnione w 100%. Szybka wysylka towaru, dobra komunikacja, szybkie uzupelnienie towaru, ktorego zabraklo na polkach (pasta curaprox enzycal zero), dobre ceny, towar doskonale opakowany. Bede korzystac z tej apteki w przyszlosci.

zakupy: rozne (pasta do zebow, lekarstwa); listopad 2016

plusy: duzy wybor i swietne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J. nie poleca e-Lek.pl opinia nr 398190 z 18.11.2016

Kiedyś to była naprawdę super apteka. Od lat korzystałem z jej usług. Zostawiłem w niej kilka tysięcy złotych. Niestety od kilku zamówień zawsze ten sam problem. Na dostawę czeka się kilka dni. Trzeba monitować telefonicznie. Oczywiście dodzwonienie się graniczy z cudem. Tłumaczą się, że nie ma leków i czekają na nie. To dlaczego są w ofercie? Nikt nie raczy nawet zadzwonić, wytłumaczyć zwłokę. Tragedia.

zakupy: Zgodnie z zamówieniem; listopad 2016

plusy: Towar zgodny z opisem.

minusy: Długie terminy realizacji. Brak kontaktu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 397566 z 13.11.2016

Ceny niższe jak w innych aptekach nawet tych internetowych szybka dostawa informacja o wysyłkę i kontakt ze sprzedawca do tego gratisie i próbki jestem zadowolona apteka warta polecenia

zakupy: Pielegnacja skory i problemy kobiece; listopad 2016

plusy: Dobra cena szybka dostawa poinformowanie o wysylce

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 396002 z 23.10.2016

Bardzo duża różnica cenowa w porównaniu z tradycyjnymi aptekami bez szkody dla jakości produktu.

zakupy: Rowachol kapsułki 30 kaps.Szafraceum 30 tabl.No-Spa 20 tabl. Zat; październik 2016

plusy: dostępność i ceny

minusy: obecnie bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 385038 z 07.06.2016

wszystkie leki zawsze terminowo dostarczane.

zakupy: metafen; czerwiec 2016

plusy: terminowosc, sumiennosc, bardzo dobry kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławomir rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 381554 z 02.05.2016

Bardzo polecam ze względu na atrakcyjne ceny a przede wszystkim za sprawne zamawianie i ekspresową wysyłkę. W ciągu ponad trzech lat - 7 zamówień za 1700 zł: nigdy się nie zawiodłem.

zakupy: Leki do domowej apteczki; kwiecień 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irena rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 370554 z 24.01.2016

kupuję tu od lat - kompetentnie, w razie niejasności - telefon od apteki

zakupy: leki i kosmetyki; styczeń 2016

plusy: solidny

minusy: czasem opóźnienie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy N. rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 365666 z 13.12.2015

NIskie ceny , krótkie terminy.

zakupy: Ecomer; grudzień 2015

plusy: łatwy dojazd i parking

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 360145 z 31.10.2015

Sklep zapomniał o moim zamówieniu, opóznienie wynagrodzono mi jednak w bardzo licznych gratisach i próbkach. Polecam .

zakupy: Leki; październik 2015

plusy: Ceny

minusy: Opóznienie w wysyłce

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 359981 z 30.10.2015

bo były produkty potrzebne dla mnie

zakupy: artro protect A-Z Medica; październik 2015

plusy: godny polecenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

emtonik rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 349821 z 21.07.2015

Same zalety:dobre ceny, obsługa,gratisy-polecam

zakupy: przeciwbolowe, nasercowe, odchudzajace; lipiec 2015

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 343505 z 25.05.2015

Znalazłam tam interesujące mnie produkty.

zakupy: krople do uszu; maj 2015

plusy: szybka obsługa z pełną informacją

minusy: nie mam takich uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 342737 z 18.05.2015

Przystepne ceny. Szybka wysylka

zakupy: Rozne: leki oraz srodki opatrunkowe; maj 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teresa rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 331853 z 18.02.2015

Tak fachowa obsługa i przystępne ceny

zakupy: Leki i syropy; luty 2015

plusy: fachowość i w miarę szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryka rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 326881 z 11.01.2015

przystępne ceny,szybki czas realizacji wysyłki

zakupy: doppelherz dla mózgu i wit.d; styczeń 2015

plusy: szybko,sprawnie,zgodnie z oczekiwaniami

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 318357 z 12.11.2014

ceny, wygodna strona internetowa

zakupy: kosmetyki, leki; listopad 2014

plusy: wygodna strona internetowa, dobre ceny,szybka realizacja

minusy: nie doświadczyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 316585 z 28.10.2014

korzystałam kilkakrotnie i byłam zadowolona, jednak ostatnia przesyłka bardzo rozczarowała - opakowanie i zabezpieczenie było fatalne, dostałam przesyłkę w zużytym, pomiętym i podartym kartonie z wielkimi napisami "Pojemniki na mocz"!!!, przesyłka dotarła w takim stanie, że każdy mógł zajrzeć do środka, opakowania kosmetyków i leków w środku były pogniecione i porozrywane

zakupy: kometyki i leki; październik 2014

plusy: szybkość realizacji

minusy: niedbałość i niedyskrecja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje e-Lek.pl opinia nr 294101 z 30.05.2014

jak najbardziej. Wybrałam go ponieważ mam blisko do apteki i odbiór leków nie stanowi zadnego problemu!

zakupy: ZIAJA ULGA płyn micelarny 200 ml; maj 2014

plusy: rzetelny, szybki, zaufany

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER