Rolety okienne, zasłony sznurkowe oraz flock.
Sklep Lotari.pl

Kontakt

tel. 74 858 21 83
Świdnica

Popularne produkty

Dom i wnętrze, Dla dziecka, Budowa i remont

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 33
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lotari.pl > Opinie klientów

Sklep Lotari.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.02.2010r i posiada 34 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

damian_xxi rekomenduje Lotari.pl opinia nr 285637 z 02.04.2014

Znalazłem w sieci i parę osób poleciło na jakimś forum. Jak najbardziej jestem zadowolony z rolet. Kupiłem wersję ze srebrną powierzchnią od strony zewnętrznej. Rolety są jakościowo dużo lepsze od poprzednich odrobinę tańszych kupionych w praktikerze i mają parę dodatkowych drobiazgów jak magnesy. Polecam

zakupy: Rolety zaciemniające silver; kwiecień 2014

plusy: szybko i zgodnie z zamówieniem

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lotari.pl opinia nr 275893 z 05.02.2014

Sklep spełnił w pełni moje oczekiwania. Super podejście do klienta.

zakupy: rolety dzień/noc; luty 2014

plusy: Na bieżąco kontakt z klientem

minusy: mało czytelna strona z zamówieniem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda nie poleca Lotari.pl opinia nr 236581 z 12.08.2013

Sklep wybrałam przypadkowo, niestety nie spełnił moich oczekiwań. Jedna z zamówionych rolet była krzywo uszyta, odesłałam więc do reklamacji samą roletę a mechanizm mocujący zostawiłam w domu (druga też nie była idealnie prosta, ale stwierdziłam, że nie będę wybrzydzała). Niestety, gostałam nową roletę, też krzywo uszytą z innym mechanizmem do mocowania niż ten co został w domu, z inną długością koralików i przyklejoną na innej rurce.Mechanizmu, który zostawiłam nie dało się już niestety zamontować do tej nowej rolety z inną rurką. Roleta zwija się krzywo, koraliki chodzą jak czołg:( Jestem zdegustowana tym sklepem, zastanawiam się czy ktoś uczy się szyć te rolety? Bo rolety, które miałam do tej pory ze zwykłego marketu były tańsze, prosto uszyte, nie ma żadnych nitek zakończenia szycia rolety na zewnętrznej stronie i działające tak jak trzeba. Jak mam zwijać tą roletę to się wkurzam, że tyle pieniędzy wydałam i jest nie tak jak trzeba. Poza tym nie dostałam żadnej informacji, że nowa roleta jest wysłana, tylko że do końca tygodnia przyjdzie. Mało profesjonalna obsługa. A chciałam kupić rolety do całego mieszkania.

zakupy: roleta; sierpień 2013

plusy: jak dla mnie brak

minusy: brak profesjonalnego wykonania produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ive rekomenduje Lotari.pl opinia nr 200502 z 18.02.2013

Firma rzetelna, szybka dostawa, towar zgodny z opisem, gorąco polecam! Dziękuję pozdrawiam.

zakupy: akcesoria do rolet; luty 2013

plusy: rzetelność, terminowość, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Lotari.pl opinia nr 198298 z 08.02.2013

Ofertę otrzymałam meilem, właśnie od dłuższego czasu szukałam karniszy ale nic mi sie nie podobało. Oferta jest ciekawa produkty spełniają moje oczekiwania, polecam.

zakupy: karnisze; luty 2013

plusy: ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Lotari.pl opinia nr 173921 z 09.11.2012

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi, wszystko w jak najlepszym porządku.

zakupy: Rolety bambusowe; listopad 2012

plusy: atrakcyjne ceny, szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Lotari.pl opinia nr 173357 z 08.11.2012

Zakupy w e-lotari przebiegły bez jakichkolwiek problemów. Szybko i profesjonalnie. Towar wysokiej jakości. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Rolety klasyczne na wymiar.; listopad 2012

plusy: Szybka i profesjonalna obsługa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Lotari.pl opinia nr 149797 z 08.08.2012

Zakupiłem mocowanie do żaluzji. Towar zgodny z opisem, dostarczony w 4 dni od maila informującego o wysyłce, także nie mam zastrzeżeń.

zakupy: Mocowanie do żaluzji; sierpień 2012

plusy: Jak w opisie

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Lotari.pl opinia nr 147997 z 02.08.2012

Po raz drugi zrobiłam zakupy w e-lotari i ponownie jestem b. zadowolona. Szybka realizacja zamówienia mimo nietypowego rozmiaru rolety.

zakupy: roleta na wymiar; sierpień 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia,dobry kontakt i informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Lotari.pl opinia nr 135785 z 28.06.2012

Szukałam tanich rolet zaciemniających i takie znalazłam właśnie w tym sklepie. Towar jest b. dobrze opisany i jasno przedstawione możliwości montażu. Dostawa była błyskawiczna, rolety już wiszą i są bardzo funkcjonalne. Zamontowałam je w 15 minut (3 sztuki) na okna uchylne przy pomocy dodatkowych uchwytów (zakupionych razem z roletami). Polecam ten sklep.

zakupy: Rolety KLASYCZNE na ścianę + uchwyty; czerwiec 2012

plusy: bezproblemowa realizacja zamówienia

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lotari.pl opinia nr 125749 z 22.05.2012

Bardzo dobry sklep - profesjonalna obsługa (miła i pomocna), szybka realizacja zamówienia (rolety zamawiałam w czwartek wieczorem,a sobotę po południu miałam je w domu), dobrze zabezpieczona paczka. Rolety są bardzo ładne, wysokiej jakości, proste w montażu i w atrakcyjnej cenie :)

zakupy: rolety: DAISY LEAF 2, Premium - KAWA, ; maj 2012

plusy: kontakt, jakość towaru, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cariri rekomenduje Lotari.pl opinia nr 116981 z 17.04.2012

super sklep, to moje drugie zakupy w E-lotari.pl i jestem w pełni zadowolony, rolety jakościowo I klasa (u konkurencji znacznie droższe), przesyłka błyskawiczna.POLECAM!

zakupy: rolety zaciemniające; kwiecień 2012

plusy: jakość towaru, cena, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosik rekomenduje Lotari.pl opinia nr 77208 z 19.05.2011

kupiłam rolety żakardowe,są przepiękne jestem zadowolona z obsługi i szybkiej dostawy, na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ofert tego sklepu,jednym słowem-supersprzedawca!

zakupy: rolety żąkardowe, groszek, na rame okienną; maj 2011

plusy: profesjonalność,obsługa

minusy: nie ma żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Lotari.pl opinia nr 72147 z 23.02.2011

Bardzo solidna firma . Ekspresowo zrealizowanie zamówienia. Rolety są bardzo ładne. Profesjonalna obsługa za strony Pani Beaty Matuszkiewicz (pozdrawiam)

zakupy: Rolety; luty 2011

plusy: szybkość realizacji , cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Lotari.pl opinia nr 66833 z 10.12.2010

Bardzo dobra strona sklepu, czytelność i łatwość złożenia zamówienia. Rolety zgodnie z opisem w 100% zaciemniaja, dobrze wykonczone i zapakowane, ale...najistotniejsza jest szybkosc wykonania usługi i jakosc obslugi klienta! Zamowienie zlożyłam o 11 a o 14 mialam juz email z nr przesylki, a nastepnego dnia o 9 rano sliczne groszkowe rolety byly moje. Na bieżąco firma monituje o stanie zamówienia i mnie powalili swoja szybkoscia. Polecam wszystkim, bo robienie tu zakupow to wielka przyjemnosc

zakupy: Rolety zaciemniające- indywidualne zamów; grudzień 2010

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zyga rekomenduje Lotari.pl opinia nr 62531 z 09.10.2010

solidna firma wybrane roletki takie,jak wybrałem z katalogu przesyłka na czas(wszystkie informacje w poczcie e-mail) tak trzymać...

zakupy: mini rolety w kasecie - 9 szt; październik 2010

plusy: strona internetowa dobrze zrobiona laik sobie poradzi

minusy: bez uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Lotari.pl opinia nr 59415 z 19.08.2010

Rolety dobrej jakości po przystępnej cenie.Zamówienie zrealizowane szybko i dobrze opakowane.Polecam.

zakupy: rolety zaciemniające; sierpień 2010

plusy: kontakt,jakość towaru,cena

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna G. rekomenduje Lotari.pl opinia nr 59112 z 13.08.2010

Polecam ten sklep w 100%. Fachowa obsługa, szeroki wybór produktów, szybka realizacja!!! Moja roleta świetnej jakości bez żadnych zastrzeżeń.

zakupy: Roleta montowana do ściany-jednokolorowa; sierpień 2010

plusy: jakość produktu, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rytcher rekomenduje Lotari.pl opinia nr 59065 z 12.08.2010

Po prostu super kupiłem przedmiot a ten na drugi dzień był juz w moim domu. Takie interesy to po prostu bajka!! Bardzo gorąco polecam ta Firme!!

zakupy: fieranki; sierpień 2010

plusy: szybka wysyłka, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Lotari.pl opinia nr 58980 z 11.08.2010

Polecam ten sklep w 100%. Błyskawiczna przesyłka a rolety zgodne z zamówieniem.

zakupy: Czarne rolety; sierpień 2010

plusy: szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER