Maty, wycieraczki oraz akcesoria.
Sklep E-maty

Kontakt

tel. + 48 412020354
Kielce

Popularne produkty

Wycieraczki, Maty, Wykładziny, Polecane, Zabezpieczenia antypoślizgowe, Ochrona ścian, Akcesoria

Popularne marki

Vimar, Krystynka, Ricco, Ferroplast, Produkty polmar, E-maty, Notrax, Gumagoleniów, , Geo product, Gh, Alumatex, Ko, Stalgast, Kleen tex, Ewmet

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 13
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

E-maty > Opinie klientów

Sklep E-maty - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.07.2015r i posiada 13 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Rojek rekomenduje E-maty opinia nr 413322 z 31.05.2017

Maty są zgodne z naszym zamówieniem. Całkowicie sklep polecam!

zakupy: maty; maj 2017

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgośka rekomenduje E-maty opinia nr 413170 z 29.05.2017

Znakomite podejście do klienta. Cena była satysfakcjonująca.

zakupy: maty; maj 2017

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje E-maty opinia nr 413058 z 27.05.2017

super wycieraczki

zakupy: wycieraczki; maj 2017

plusy: cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje E-maty opinia nr 412990 z 26.05.2017

Świetne wycieraczki, spełniają nasze oczekiwania. Cena atrakcyjna. Wszystko w porządku.

zakupy: wycieraczki; maj 2017

plusy: dobry towar

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje E-maty opinia nr 412862 z 25.05.2017

Jako jedyni posiadają takie maty na stanie, wcześniej dzwoniłam do kilku punktów i wszędzie trzeba było czekać do kilku tygodni. Oni mieli to od ręki.

zakupy: maty; maj 2017

plusy: stan faktyczzny towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirka rekomenduje E-maty opinia nr 412538 z 22.05.2017

W pełni podzielam zdanie przedmówców, towar wysłany błyskawicznie, korzystna oferta cenowa.

zakupy: maty; maj 2017

plusy: wysokiej jakości towar

minusy: hmm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje E-maty opinia nr 412310 z 19.05.2017

Mimo że to tylko wycieraczka muszę opinię wystawić. Tak dobrych jeszcze nigdzie nie widziałem. Dzięki!

zakupy: wycieraczk; maj 2017

plusy: jakosć

minusy: ..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje E-maty opinia nr 412034 z 16.05.2017

Wybrałam ten sklep z polecenia. Szybka obsluga klienta w połączeniu z niskimi cenami jest ułatwieniem. Jeśli będę potrzebowała jeszcze czegokolwiek z pewnością skorzystam.

zakupy: mata; maj 2017

plusy: cena, obsługa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje E-maty opinia nr 411510 z 09.05.2017

Kontakt ze strony sklepu na bardzo dobrym poziomie. Aktualne informacje dotyczące mojego zamówienia był przekazywane drogą mailową.

zakupy: mata; maj 2017

plusy: cena i kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje E-maty opinia nr 411166 z 04.05.2017

Sklep polecił mi sąsiad który miał wycieraczkę z tego sklepu. Spełnili moje oczekiwania w 100%

zakupy: wycieraczka; kwiecień 2017

plusy: cena

minusy: ..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joasia rekomenduje E-maty opinia nr 410774 z 27.04.2017

Sklep z dużym potencjałem, szybka realizacja mojego zamówienia. Towar wysokiej klasy.

zakupy: maty; kwiecień 2017

plusy: cena, jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje E-maty opinia nr 409818 z 13.04.2017

Sklep, który profesjonalnie podchodzi do klienta. Miła, a co najważniejsze kompetentna i sprawna obsługa. Dobre ceny. Z przyjemnością będę korzystać z usług tego sklepu, zdecydowanie polecam. Pozdrawiam.

zakupy: wycieraczka; kwiecień 2017

plusy: cena, obsługa

minusy: nie mam

Odpowiedź sklepu 04.05.2017

dziekujemy i polecamy nasze nowe modele.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz K rekomenduje E-maty opinia nr 409654 z 11.04.2017

Z względu na duży wybór mat i cenę.

zakupy: mata uniwersalna 90x150; luty 2017

plusy: cena

minusy: termin

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER