Karmy oraz akcesoria dla psów i kotów.
Sklep  e-pazur.com

Kontakt

tel. 794-094-800
Korycin

Popularne produkty

Koty

Popularne marki

Gourmet, Zolux

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 428
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

e-pazur.com > Opinie klientów

Sklep e-pazur.com - monitorowana jakość obsługi

  93% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.02.2010r i posiada 433 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Darek rekomenduje e-pazur.com opinia nr 390858 z 12.08.2016

Jestem nowym klientem. Szukałem sklepu dobrze zaopatrzonego, z przyzwoitymi cenami. W wyborze pomógł mi "Ranking sklepów zoologicznych". Jak na początek- idealnie. Przesyłka zakupów błyskawiczna, naprawdę!/ na drugi koniec Polski w 24 godziny/. Ponadto ujęła mnie troska Właściciela o naszych mniejszych braci.

zakupy: Animonda; sierpień 2016

plusy: Dobre ceny. Szybka wysyłka.

minusy: Na razie nie ma:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yanki65 rekomenduje e-pazur.com opinia nr 389066 z 20.07.2016

Robię zakupy w tym sklepie po raz kolejny i jak na razie w 100% spełnia moje oczekiwania, dobre ceny, przesyłka od momentu zamówienia dociera błyskawicznie . Polecam ten sklep z pełna odpowiedzialnością.

zakupy: JOSERA KIDS KARMA JUNIOR; lipiec 2016

plusy: wygoda kupowania, dobra cena, dostawa do domu,

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mała rekomenduje e-pazur.com opinia nr 384334 z 31.05.2016

Sklep wybrałam ponieważ miał bardzo przejrzyście opisany produkt .

zakupy: karma dla yorka . acana; maj 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje e-pazur.com opinia nr 382082 z 07.05.2016

Bardzo udane zakupy.Towar w 100%spelnil moje oczekiwania.Bardzo szybko go otrzymalam.serdecznie polecam sklem musze przyznac ze trafilam na niego przypadkiem i mialam pewne obawy.ale ciesze sie z wyboru i na pewno nie raz go jeszcze odwiedze.sklep e-pazur zyskal nowego zadowolonego klienta:)

zakupy: karma royal canin.smycz; maj 2016

plusy: rzetelnosc.niskie ceny produktow dla psow.takich szukala

minusy: nie zauwazylam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

FRICA rekomenduje e-pazur.com opinia nr 376802 z 18.03.2016

Szybko, sprawnie i tanio.

zakupy: CARNILOVE; marzec 2016

plusy: Wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kociczka nie ma zdania o e-pazur.com opinia nr 376682 z 17.03.2016

Sklep wybrałam ponieważ jest najbliżej, dzięki czemu towar mam nawet w tym samym dniu, jeśli zamówię go odpowiednio wcześnie. Nie podoba mi się jednak bardzo wąska oferta np. brak karm dla kotów z wyższej półki (bezzbożowych) i w ogóle częsty brak poszczególnych rodzajów karmy np. teraz chociażby brak Sanabelle Dental 400+400, Sanabelle No Grain z bażantem 400g + 400g, Sanabelle Hair & Skin - 400g+400g, mały wybór akcesoriów np. kuwet, drapaków, poidełek. Gdyby nie te braki byłoby doskonale.

zakupy: żwirek, karma dla kota; marzec 2016

plusy: terminowość i szybkość dostawy

minusy: zbyt wąska oferta, brak niektórych artykułów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje e-pazur.com opinia nr 375022 z 02.03.2016

Miał towar, którego potrzebowałem

zakupy: Siano, karma dla królika, zabawka dla królika; marzec 2016

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje e-pazur.com opinia nr 374530 z 26.02.2016

Skorzystałem pierwszy raz, ze względu na szeroką ofertę i przystępne ceny. Jestem mile zaskoczony.

zakupy: karma dla psa; luty 2016

plusy: Szybka i żetelna obsługa

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasiek rekomenduje e-pazur.com opinia nr 372990 z 12.02.2016

produkt był najtańszy w tym sklepie

zakupy: Dolina Noteci 185g mix; luty 2016

plusy: najtaniej, jasna i przejrzysta strona internetowa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje e-pazur.com opinia nr 372978 z 12.02.2016

Nie drogi,spełnił oczekiwania,brak zastrzezeń

zakupy: tunel dla królika; luty 2016

plusy: dobry kontakt,szybkosc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje e-pazur.com opinia nr 370354 z 22.01.2016

Sklep jest super. Polecam

zakupy: Karma i akcesoria dla psa.; styczeń 2016

plusy: Dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje e-pazur.com opinia nr 362026 z 18.11.2015

Nie za drogi i dobrze zaopatrzony.

zakupy: Urinovet, Super Benek Fus Test; listopad 2015

plusy: solidność realizacji zamówienia, ceny nie za wysokie

minusy: tandetne opakowanie towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angela rekomenduje e-pazur.com opinia nr 361470 z 13.11.2015

Sklep jest prowadzony przez bardzo życzliwą osobę, widać to przede wszystkim po tym, że współpracuje z Fundacjami :) to tworzy bardzo pozytywny wizerunek, szeroki wybór asortymentu to dodatkowy plus :) interfejs sklepu jest bardzo czytelny, niektóre rzeczy - ogólnie trudno dostępne - w e-pazurze są w kilku wariantach, dlatego z całego serca polecam ten sklep! Warto!

zakupy: krokiety :D karma kulka dla kota, kapeć piszczący, woreczki; listopad 2015

plusy: szeroki asortyment, dobra cena, miła obsługa, Fundacje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Margo rekomenduje e-pazur.com opinia nr 360645 z 05.11.2015

Sklep zdecydowanie spełnia oczekiwania! Transakcje przebiegają szybko i sprawnie, a najważniejsze jest to, że jesteście grupą ludzi o wielkich Sercach!!!!

zakupy: chyba szproty.....; listopad 2015

plusy: współpraca z Fundacją Przytul Psa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Debra rekomenduje e-pazur.com opinia nr 351969 z 12.08.2015

Wybrałam go na prośbę Stacyjki Maltusia. Bardzo czytelnie i profesjonalnie zrobiony sklep internetowy, szybko zrobiłam zakupy, na czym mi zależało. Karma nieznana w moim regionie - swoim kotom kupuję Kiti-kat, Feliksa lub Wiskasa, czasami Purinę lub Sebę. Myślę, że spróbuję kupić im też coś w e-pazurze. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Dla Stacyjki Maltusia; sierpień 2015

plusy: czytelny, można płacić przelewem internetowym,

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje e-pazur.com opinia nr 345985 z 16.06.2015

Przejrzysta i czytelna strona z produktami, szerokie opisy karm, łatwość porównywania produktów, przystępne ceny, dogodny sposób dostawy

zakupy: przysmaki dla królika; czerwiec 2015

plusy: szerokie opisy produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje e-pazur.com opinia nr 340209 z 24.04.2015

Poleciła mi go znajoma, i nie zawiodłam się. Towar otrzymałam w ciągu 24 godzin, solidnie zapakowany. Zamawiałam pierwszy raz w tym sklepie, ale na pewno nie ostatni. Pozdrawiam.

zakupy: Puszki dla psa i przysmaki dla królików.; kwiecień 2015

plusy: Ceny w miarę przystępne. Duży wybór asortymentu.

minusy: Nic takiego nie było.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wandesa rekomenduje e-pazur.com opinia nr 337441 z 01.04.2015

Duży wybór akcesoriów dla zwierząt.

zakupy: majteczki dla psa; marzec 2015

plusy: szeroki asortyment towarów, dogodne formy płatności,

minusy: dla mnie bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje e-pazur.com opinia nr 336777 z 27.03.2015

w sklepie znalazłam interesujący towar w rewelacyjnej cenie.

zakupy: klatka dla gryzonia; marzec 2015

plusy: Transakcja na najwyższym poziomie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje e-pazur.com opinia nr 323485 z 16.12.2014

Sklep wybrałam, ponieważ jako jedyny posiadał karmę w promocyjnym zestawie. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%. Poza tym bez problemu dodzwoniłam się i upewnilam, że towar jest dostępny. I tu dodatkowy plus za bieżące informacje o stanie magazynu przy zamawianiu towaru.

zakupy: Royal canin shih tzu junior; grudzień 2014

plusy: Promocje, uczciwość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER