Artykuły na bazie kolagenu służące do pielęgnacji ciała oraz suplementy diety.
Sklep e-Salem.pl

Kontakt

tel. 606 646 539
Jastrzębie Zdrój

Popularne produkty

FINCLUB, Kolagen naturalny, Dom, Kosmetyka specjalna, Magnetoterapia, Biżuteria Magnetyczna - zdrowotna, Karta Stałego Klienta, KOSMETYKI

Popularne marki

Finclub, Colway, Salem-kosmetyka, Energetix, Colway i, , Codina, Milton lloyd, Import, Lander, Aloe vera labs

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 15
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

e-Salem.pl > Opinie klientów

Sklep e-Salem.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.08.2007r i posiada 15 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kathi rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 285649 z 02.04.2014

Ze wzgledu na szeroka game produktow i dobre ceny :-)

zakupy: Wedrujace serce; kwiecień 2014

plusy: Gama produktow

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ilona rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 256393 z 06.11.2013

spełnił oczekiwania

zakupy: kosmetyki; listopad 2013

plusy: dobry kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzena rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 219757 z 20.05.2013

duzy wybor produktow i atrakcyjne ceny

zakupy: olej z czarnuszki egipskiej; maj 2013

plusy: duzy wybor produktow

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbigniew rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 215573 z 27.04.2013

szeroka gama towaru, dostępna cena

zakupy: artigel; kwiecień 2013

plusy: szeroka gama towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 203758 z 05.03.2013

Duży wybór produktów w atrakcyjnej cenie.

zakupy: olej arganowy; marzec 2013

plusy: przystępne ceny produktów

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 202346 z 26.02.2013

Dlatego że są zdrowe. Sklep i obsługa bardzo profesionalna

zakupy: olej arganowy; luty 2013

plusy: doskonała obsłuuga, terminowość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asia rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 191617 z 09.01.2013

wybrałam ten sklep ponieważ został on mi polecony i jako jedyny posiada produkt, którego poszukuje. Sklep spełnia moje oczekiwania, towar zgody z opisem, dobrej jakości oraz szybka dostawa.

zakupy: olej arganowy basic; grudzień 2012

plusy: produkty wysokiej jakosci

minusy: za wysoki prog cenowy do darmowej wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 88555 z 19.11.2011

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa.

zakupy: Mata ozonowa do hydromasażu; listopad 2011

plusy: solidność, rzetelność

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pablo rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 88421 z 17.11.2011

Bardzo duży wybór,profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia

zakupy: czysta wazelina; listopad 2011

plusy: duży wybór, dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 69403 z 15.01.2011

bardzo szybka i terminowa dostawa, obszerna informacja i towarach, powiadamia o nowościach i promocjach, polecam jako dostawcę internetowego

zakupy: olej arganiowy; listopad 2010

plusy: bardzo miły kontakt telefoniczny, terminowa realizacja

minusy: nie znam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ludwika rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 69310 z 14.01.2011

Szukałam produktu i znalazłam w tym sklepie. Jestem zadowolona z zakupów i obsługi Polecam

zakupy: masło ghee, szampon calladerm; czerwiec 2010

plusy: szybkość wysyłki, duża oferta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Misia rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 69300 z 13.01.2011

Mają tu bardzo fajne produkty, szczególnie olej arganowy i kolagen naturalny. Towar pakowany jest bardzo dobrze na czas transportu. Polecam wszystkim, bo ja na pewno jeszcze tu wrócę i zrobię zakupy.

zakupy: kolagen, olej arganowy; grudzień 2010

plusy: Oryginalne produkty

minusy: Jak na razie ich brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena Ł. rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 69291 z 13.01.2011

Wybrałam, bo prowadzi sprzedaż unikatowych produktów. Spełnił moje oczekiwania. Będę z usług tego sklepu korzystać w przyszłości.

zakupy: Olej arganowy 4 szt.; styczeń 2011

plusy: Wygoda kupowania przez internet.

minusy: Czasem stronka www szwankuje.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 69289 z 13.01.2011

Bardzo rzetelna firma!

zakupy: kolagen itp; luty 2010

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje e-Salem.pl opinia nr 69288 z 13.01.2011

Poszukiwalam dobrych produktow rekomendowanych przez miedzy innymi przedstawicielke firmy CaliVita z Kolagenem i znalazlam ten sklep. Zaczelam zamawiac produkty i jestem bardzo zadowolona, glownie dzieki Panu Leszkowi Malyszowi, ktory jest bardzo solidny, szybko realizuje zamowienia, informuje o rabatach.

zakupy: Kapsulki z kolagenem, krem kolagenowy; grudzień 2010

plusy: szybka realizacja zamowien, solidnosc, dobra jakosc prod

minusy: sprzedaz kremow z koni - jestem przeciwna!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER