Akcesoria i bielizna erotyczna oraz afrodyzjaki i filmy porno.
Sklep e-Sexshop.com.pl

Kontakt

tel. 604 949 283
Mińsk Mazowiecki

Popularne produkty

Akcesoria erotyczne, Wibratory, Analne zabawki, Dildo - członki, Żele, olejki, lubrykanty, Powiększanie penisa, Pochwy i masturbatory, Prezerwatywy, Afrodyzjaki

Popularne marki

Scala, Toy joy, Leder, Scala holand, Pipedream, Viva, Sosexual, Cobeco pharma, Vibe therapy, Fun factory, Grajmy razem, Ruf france, Quality sex lab, Lavetra, Fleshlight

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 27
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

e-Sexshop.com.pl > Opinie klientów

Sklep e-Sexshop.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.05.2007r i posiada 27 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

malykicio rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 276193 z 06.02.2014

Sklep na dobre ceny szybką realizację zamówień. Paczki są zapakowane w sekretny sposób.

zakupy: żele, wibratory; luty 2014

plusy: szybkośc i niezawodność

minusy: mogł byc większy asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paparappa rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 100693 z 21.02.2012

Fachowy, dyskretny, szybki, ładna strona www,

zakupy: Zabawka analno waginalna - Scala; luty 2012

plusy: szybkość, przejrzystość towarów, niezawodność,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artwil1 rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 93122 z 11.01.2012

Jestem stałym klientem i nigdy się nie zawiodłem

zakupy: a różne prezenty, ); grudzień 2011

plusy: Jest super

minusy: niektóre produkty "leżą na złej półce" ciężko ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pjotjek rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 80899 z 18.07.2011

Znalazłem was kiedyś w necie, zakup był udany, ceny ok, dostawa super, nie lubię zmieniać udanych kontaktów

zakupy: stringi, wibrator; lipiec 2011

plusy: dyskercja i sposób dostawy (szybkość realizacji)

minusy: małe zmiany w ofercie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarek rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 79060 z 18.06.2011

sklep spełnił moje oczekiwania jak do tej pory wszystko jest OK

zakupy: nakładka na penisa, wibrator realistycz; czerwiec 2011

plusy: dają to co oferują po przystępnej cenie

minusy: nie czytają uwagi o terminie dostawy i celu!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tm rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 76560 z 07.05.2011

Tanio, szybko, dosc dobry asortyment; no i sprzedajacy bardzo fajny facet;) wie, co sprzedaje i jest bardzo kontaktowy

zakupy: korek analny, kulki gejszy (2, 4) dildox2; maj 2011

plusy: tanio, szybko, program lojalnosciowy

minusy: brak niektorych (raczej ekskluzywnych) produktow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 76444 z 05.05.2011

Pierwszy zakup przypadek z oferty kilku sklepów. Następne doceniłem fachowość i terminowość i jakość towarów.

zakupy: Viamax Pure Power; kwiecień 2011

plusy: poufność

minusy: brak zmian w grach erotycznych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jessie rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 76402 z 05.05.2011

Sklep wybrany przypadkowo, ale nie żałuję. Duży wybór produktów w przystępnych cenach oraz dobry program lojalnościowy dla zarejestrowanych klientów.Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: wibrator; kwiecień 2011

plusy: szybka realizacja zamówienia, dyskrecja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kwiatuszek-1 rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 69964 z 23.01.2011

Sklep z polecenia znajomego.

zakupy: Hiszpańska mucha extra strong; grudzień 2010

plusy: szybko i solidnie

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 69937 z 23.01.2011

Szybka wysyłka !! Sklep jak najbardziej godny polecenia !!

zakupy: Wibrator na język; styczeń 2011

plusy: Duża oferta

minusy: Ciężkość znalezienia przedmiotów w kategoriach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 48390 z 12.02.2010

Pełen profesjonalizm.Polecam.

zakupy: Bielizna; luty 2010

plusy: Pełen profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 47748 z 02.02.2010

Znajomi polecili nam ten sklep i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni.Szybka wysyłka i przyzwoite ceny. Wszystko ok polecamy gorąco!!!!

zakupy: Pompka ToyJoy, Bludolhin G-S, Clitofing; styczeń 2010

plusy: ceny, szybka wysyłka,duży asortyment

minusy: brak wad jak dla nas

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

avatar rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 43721 z 20.11.2009

Już kiedys u nich robiłem zakupy, teraz wróciłem aby nabyć prezenty mikołajkowe bo to już czas :) Oczywiście nie zawiodłem się, standardowo paczkę otrzymałem szybko i bez problemów. SEX SKLEP naprawdę godny polecenia. Kupiłem żonie fajną sex bieliznę, mały wibrator, a sobie pozwoliłem na taki produkt jak sztuczna pochwa :) :) :) żona trochę się zdziwiła, ale jak zaczeliśmy razem eksperymentować to się podnieciła :)

zakupy: sex bielizna, sztuczna pochwa, wibrator; listopad 2009

plusy: szybko, dyskretnie, tanio

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

greg_or1 rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 41836 z 15.10.2009

Wszystko Ok !!!!! Polecam w 100% !!!!!!!

zakupy: wib . real; październik 2009

plusy: dyskrecja dyskrecja dyskrecja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

citon-xm rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 41674 z 11.10.2009

Z szeregu innych ofert internetowych ten sklep oferował szeroką gamę produktów w konkurencyjnych i dostępnych cenach

zakupy: wibrator, żele; październik 2009

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak pełnych informacji o dostepności produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewi1984 rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 41652 z 10.10.2009

niezwykle miły i bezproblemowy kontakt. zakupy u tego sprzedawcy doczysta przyjemność.polecam!

zakupy: prowokujący gorset + stringi + paski do pończoch; październik 2009

plusy: terminoość, miły kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paweł rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 36959 z 30.06.2009

Doskonały towar, szybka dostawa, pełna dyskrecja.

zakupy: zestaw erotyczny; czerwiec 2009

plusy: wysoki prestiż

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maniek rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 36180 z 17.06.2009

Jak szukasz sexszopu gdzie zrobisz szybkie i tanie zakupu to ja ich polecam. Napewno tutaj wrócę. Kupiłem sztuczną pochwę i żel poslizgowy. Polecam.

zakupy: sztuczna pochwa, żel poslizgowy; czerwiec 2009

plusy: TANI, DYSKRETNY SEXSZOP

minusy: CHYBA NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

heniutek rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 35793 z 09.06.2009

bardzo dobry sexshop. Paczkę otrzymałem błyskawicznie. Oby więcej takich sex shopów.

zakupy: sex lalka; czerwiec 2009

plusy: sex shop błyskawica

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje e-Sexshop.com.pl opinia nr 35696 z 07.06.2009

Znalazłem ich w ceneo, mieli najlepsze opinie i najniższe ceny więc bez obaw skorzystałem. Nie zawiodłem się, bardzo sprawna obsługa.

zakupy: lalka erotyczna; czerwiec 2009

plusy: tanio, dobrze

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2016 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER