Krople i tabletki do oczu oraz soczewki kontaktowe.
Sklep e-Soczewki.pl

Kontakt

tel. 502 604457
Częstochowa

Popularne produkty

PŁYNY, KROPLE i TABLETKI, SOCZEWKI kontaktowe, AKCESORIA

Popularne marki

Barnaux eyeye bioxy, Bausch&lomb, Piiloset finnsusp, Ciba vision, Concare hecht, Inni producenci, Alcon opti free, Avizor, Johnson&johnson acuvue, Coopervision

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 42
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

e-Soczewki.pl > Opinie klientów

Sklep e-Soczewki.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.09.2008r i posiada 42 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

LuQ rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 309121 z 03.09.2014

Bo jest najlepszy! Oczywiście, że spełnił moje oczekiwania, bo inaczej bym tu nie kupował ;)

zakupy: płyny, akcesoria; wrzesień 2014

plusy: ekspresowa realizacja zamówień

minusy: eee?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 287593 z 15.04.2014

Wybrałam ten sklep, ponieważ posiada w swoim asortymencie interesujące mnie produkty w niskich cenach.

zakupy: Soczewki kontaktowe, płyn do soczewek; kwiecień 2014

plusy: Szybka realizacja zamówienia, Niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 286393 z 08.04.2014

Kupuję u tego sprzedawcy od lipca 2013r. i nawet nie szukam innego ponieważ ten jest niezawodny: świetny, błyskawiczny kontakt, towar bezpiecznie zapakowany; zamawiam i niczego się nie obawiam. Serdecznie polecam.

zakupy: płyny dopielęgnacji soczewek; kwiecień 2014

plusy: kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka, towar

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Greg rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 236437 z 11.08.2013

Wybrałem ze względu na cenę, jakość oraz pełny profesjonalizm obsługi. Zdecydowanie mogę polecić ten sklep gdyż zamawiam towar cyklicznie i zawsze spełnia moje oczekiwania zarówno pod względem porady jak i bezproblemowej realizacji.

zakupy: Płyn kondycjonujacy do soczewek twardych; sierpień 2013

plusy: Profesjonalizm, szybkość, łatwy i miły kontakt, cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanka rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 224713 z 13.06.2013

Duży wybór, niskie ceny. Podstawa wejścia do sklepu. Wyczerpująca inf. o wysyłce towaru, błyskawiczna dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Tylko polecać Sprzedającego. Serdecznie pozdrawiam

zakupy: soczewki kontaktowe, płyn do soczewek; czerwiec 2013

plusy: niskie ceny, max.kontakt@,duży wybór tow, szybka dostawa

minusy: wszystko mi siępodoba

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jusbi rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 219261 z 17.05.2013

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Środki do pielęgnacji twardych soczewek; maj 2013

plusy: Ekspresowa wysyłka, bardzo dobry i miły kontakt

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dekas rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 219069 z 17.05.2013

Korzystam regularnie z usług tego sklepu. To chyba najlepsza rekomendacja.

zakupy: Akcesoria i płyny do soczewek kont.; kwiecień 2013

plusy: teminowość, elastyczność, kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 202710 z 27.02.2013

duży wybór towaru, szybka realizacja, przystępne ceny.

zakupy: płyny do twardych soczewek; luty 2013

plusy: rabaty dla stałych klientów, szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wisnia7788 rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 186545 z 20.12.2012

najlepszy sklep z kosmetykami do soczewek, niezawodny, rewelacyjna obsługa

zakupy: płyn do soczewek; grudzień 2012

plusy: czas realizacji,kontakt,rzetelność

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mi_ola rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 169709 z 23.10.2012

szeroka gama produktów, każdy może znaleźć coś dla siebie z polecanego asortymentu, ceny jak najbardziej konkurencyjne

zakupy: płyn do soczewek twardych; październik 2012

plusy: różnorodność - możliwe kombinacje zestawów produktu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 156401 z 03.09.2012

Towar dla każdego wymagającego klienta, 100% jakości.

zakupy: soczewki; sierpień 2012

plusy: 100% satysfakcji

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 154633 z 28.08.2012

Dostępny nietypowy produkt. Szybka realizacja.

zakupy: płyny do soczewek; sierpień 2012

plusy: asortyment i szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fajfer3 rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 150945 z 13.08.2012

Szybka bezproblemowa przesyłka, jak dotąd towar zawsze zgodny z zamówieniem. Polecam Serdecznie ten Sklep!

zakupy: Płyn do soczewek EYEYE B5; sierpień 2012

plusy: szybka realizacjia zamówienia,upusty dla stałych klientó

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwek W. rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 150781 z 13.08.2012

Przystępne ceny, duża dostępność towarów, szybka bez problemowa wysyłka dodatkowo świetny kontakt i profesjonalizm na najwyższym poziomie ze strony sprzedających. Od kilku miesięcy jestem stałym ich klientem. Serdecznie polecam!

zakupy: Płyny do twardych soczewek kontaktowych, ; sierpień 2012

plusy: Dostępność towarów, czas wysyłki, przystępna cena

minusy: Mało promocji na płyny do twardych soczewek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

19491 rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 142601 z 19.07.2012

100% Pozytywek, towar zgodny z opisem, stały kontakt, szybko przeprowadzona transakcja, Gorąco polecam !!!!!!!!!

zakupy: soczewki; lipiec 2012

plusy: Terminowość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł J. rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 129157 z 03.06.2012

profesjonalizm w najczystszej postaci. polecam wszystkim niezdecydowanym

zakupy: soczewki kontaktowe; czerwiec 2012

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 129137 z 03.06.2012

Błyskawiczna realizacja zamówienia bez żadnych problemów. Sklep godny polecenia

zakupy: płyny do twradych soczewek; maj 2012

plusy: Szybko, Sprawnie, Bez problemów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 121317 z 03.05.2012

produkty w dobrej cenie, szybki czas dostawy

zakupy: płyn do soczewek twardych Eyeeye B+activ; kwiecień 2012

plusy: rzetelny, szybka dostawa, produkt zgodny z ofertą

minusy: malo promocji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiki rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 113941 z 05.04.2012

Super, dostałam zamówiony towar w ciągu 24 godzin od zamówienia

zakupy: płyny do soczewek twardych; kwiecień 2012

plusy: Szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga050375 rekomenduje e-Soczewki.pl opinia nr 102533 z 27.02.2012

Sklep jak najbardziej spełnia moje oczekiwania, bardzo dobra obsługam bardzo dobry kontakt, polecam,

zakupy: piiloset o2; luty 2012

plusy: dobry kontakt

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER