Zakupy spożywcze przez Internet z dostawą do domu lub pracy.
Sklep E-Szop

Kontakt

tel. + 48 91 820 13 01
Szczecin

Popularne produkty

Nabiał, Słodycze, Chemia, Przyprawy i sosy, Kawa i herbata, Higiena, DLA FIRM, Owoce i warzywa, Mięso i wędliny, Napoje, Pieczywo i wypieki, Dania gotowe, Dla dzieci

Popularne marki

Knorr, Cykoria, Nivea, Bio planet, Kamis, Hortex, Winiary, Wedel, Rolnik, Dr. oetker, Hochland, Jan niezbędny, Łowicz, Mlekovita, Nestle, Lisner, Milka, Piątnica

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 21
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

E-Szop > Opinie klientów

Sklep E-Szop świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  89% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.05.2010r i posiada 23 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anita Larsen rekomenduje E-Szop opinia nr 403454 z 17.01.2017

zoastal mi polecony przez istniejacego klienta w Danii.

zakupy: kielbasy i szynki; styczeń 2017

plusy: duzy wybor i przy braku konkretnego towaru znalezienie i

minusy: kosztowna dostawa, wiec warto zamawiac wieksze partie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eveline rekomenduje E-Szop opinia nr 403422 z 17.01.2017

E-szop jest kontrahent godny polecenia

zakupy: za ponad 1100 zl; styczeń 2017

plusy: super kontakt i realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje E-Szop opinia nr 398902 z 27.11.2016

Sklep wybrałam ponieważ realizuje dostawę do Norwegii, a ja tu mieszkam i potrzebuje świeżych, dobrych, polskich produktów, a takie oferuje sklep E-szop.

zakupy: Artykuły spożywcze, higieniczne i inne; listopad 2016

plusy: Dostawa do Norwegii, indywidualne podejście.

minusy: Nie spotkałam sie z wadami sklepu, zakupy robię od IV br

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika nie poleca E-Szop opinia nr 360193 z 01.11.2015

Bardzo dobra oferta, ale dostawa za granicę absolutnie niezgodna z warunkami podanymi na stronie, może i w Polsce dobrze, ale za granicę zdecydowanie nie polecam. Dużo stresu, dużo problemów, ukryte koszta. Pierwszy i ostatni raz korzystałam z usług firmy.

zakupy: Spożywcze; listopad 2015

plusy: Cena

minusy: Niezgodność warunków podanych w regulaminie z rzeczywist

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

k_wolowik rekomenduje E-Szop opinia nr 358589 z 18.10.2015

jak najbardziej polecam wszystkim rodzicom mleczną kanapkę. Jest to idealny posiłek który warto mieć zawsze pod ręką chociażby podczas spaceru , gdzie można zawsze , jak dłuższy spacer dać w formie przekąski , która jest pożywna i świetnie smakuje . Smak przede wszystkim przypadł do gustu , i jedzone jest z apetytem . Doskonale się też sprawdza podczas zabawy z innymi dziećmi jak przychodzą razem z rodzicami w odwiedziny , dzieci się bawią razem , a wiadomo podczas zabawy ciężko jest nakłonić aby dziecko usiadło przy stole coś przekąsiło, więc każdy po kanapeczce , i w jednej ręce apetyczny smakołyk , w drugiej zabawka , i nie tracą czasu , a smakuje i jest pożywne . Jest to też dobra forma słodkiego poczęstunku dla rodziców do kawy . Jest to produkt który od teraz zawsze będzie gościć u mnie w lodówce i już teraz nikt .Nawet nie zapowiedziana wizyta rodziców z małymi pociechami mnie nie zaskoczy.Polecam

zakupy: monte snack mleczna kanapka; październik 2015

plusy: smak, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje E-Szop opinia nr 349569 z 18.07.2015

Zachęciła mnie świetna cena słodyczy oraz opcja taniej i szybkiej wysyłki przez Paczkomaty. Trochę się wahałem, bo to nowy sklep, ale jestem baaardzo zadowolony :) ŚWIETNA cena, BŁYSKAWICZNA wysyłka, ZNAKOMITY kontakt mailowy :) Jednym słowem: REWELACJA!!!

zakupy: zozole muss (paczka 1kg); lipiec 2015

plusy: świetna cena, szybka i tania wysyłka

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ rekomenduje E-Szop opinia nr 348157 z 06.07.2015

POLECAM SUPER ZAPAKOWANE I ŚWIEŻE!!!

zakupy: SPOŻYWCZE; lipiec 2015

plusy: ŻETELNOŚĆ

minusy: NIE WIDZĘ.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ilonka2347 rekomenduje E-Szop opinia nr 254041 z 24.10.2013

Super pomysł dla zapracowanych oraz leniwych i wygodnych.Po pierwsze zakupy spozywcze przez internet to super sprawa po drugie plus za tanie produkty, po trzecie szybka dostawa.Przede wszystkim jest to dla mnie oszczędność czasu i pieniędzy ponieważ kupuję to czego naprawdę potrzebuję.Jako matka wiem jak wiele cennego czasu marnowałam na chodzenie,szukanie,kupowanie teraz wolę go przeznaczyć na zabawę z dziećmi.

zakupy: chemia, pieczywo, warzywa, owoce, soki napoj; wrzesień 2013

plusy: szybko,tanio,wygodnie, duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje E-Szop opinia nr 236017 z 09.08.2013

Polecam, zamawiałam paczkę do Norwegii i jestem pod wrażeniem. Paczka idealna tz.wszystkie towary zgodne z moim zamówieniem, obsługa bardzo miła wzorowe podejście do klienta. Paczka przyjechała szybko w stanie idealnym. To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie i napewno nie ostatnie. Dziękuję za słodki prezent który dostałam gratis w paczce.

zakupy: Chemia, nabiał, wędliny, itd...; sierpień 2013

plusy: Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marlena rekomenduje E-Szop opinia nr 88231 z 16.11.2011

Jest to jedyny porządny internetowy sklep na który trafiłam, tym bardziej ze troche ich bylo. Zamowienie robilam z zagranicy i bez problemu kupilam to co chcialam. Obsługa super, lubie wiedziec dokladnie na czym, co jak polega nie musialam nawet zadawac pytan, o wszystkim mnie poinformowano. Kontakt bardzo szybki. Co do produktow jak na moje potrzeby asortyment jest wystarczajacy. Wszystkim serdecznie polecam sklep E-SZOP !!!!!!!!!

zakupy: żywność, chemia, suchy prowiant; listopad 2011

plusy: obsługa, szybkość, przemyslane zamienniki produktów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luk rekomenduje E-Szop opinia nr 83904 z 07.09.2011

Sklep ten jako niemal jedyny miał produkt, który chciałem kupić, błyskawiczny kontakt i realizacja zamówienia.

zakupy: Kasze Bebilon Soczyste Owoce; wrzesień 2011

plusy: kontakt z klientem

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ulik rekomenduje E-Szop opinia nr 75754 z 21.04.2011

Od paru m-cy robię zakupy w e-szop.szczecin.pl. jestem b. zadowolona . Terminowa i szybka dostawa,miła obsługa , czytelna strona internetowa,duży wybór artykułów i ciągle powiększa się , warzywa i owoce są zawsze świeże a co do ważności spożycia jestem uprzedzana telefonicznie . Towar jest dostarczany w firmowych torbach i termoizolacyjnych. Polecam tym wszystkim którzy nie mają czasu na kolejki i niepełnosprawnym !

zakupy: nabiał, pieczywo, mięso, ryby, artykh; kwiecień 2011

plusy: terminowość , duży wybór towaru i miła obsługa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje E-Szop opinia nr 74581 z 01.04.2011

Oszczędność czasu, szybka dostawa, miła obsługa, asortyment ok, troche kiepsko z jakością warzyw, albo ja miałam pecha. Ogólnie BARDZO DOBRZE

zakupy: wszystko; marzec 2011

plusy: szybka, miła obsługa

minusy: jakość warzyw

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje E-Szop opinia nr 70321 z 27.01.2011

Duży i łatwy wybór, błyskawiczna i bezpłatne dostawa, miła obsługa - wszystko super!

zakupy: spożywcze, chemia gospodarcza, ; styczeń 2011

plusy: Szybka dostawa, miła onsługa, niskie ceny

minusy: brak w ofercie alkoholi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mcpa rekomenduje E-Szop opinia nr 66265 z 04.12.2010

duża ilość produktów, również świeżych, profesjonalna obsługa, szybki czas dostawy, przystępne ceny

zakupy: warzywa, mięso, nabiał, pieczywo; grudzień 2010

plusy: czytelna oferta, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malgorzata nie ma zdania o E-Szop opinia nr 66120 z 02.12.2010

w ostatniej dostawie dostałam serek wiejski z 3 dniowym terminem do spozycia i popsute choco danone-termin był ale deserki były popsute w srodku/najwyrazniej zle przechowywane

zakupy: spozywcze chemia; grudzień 2010

plusy: wygoda

minusy: brak calego podawanego asort.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje E-Szop opinia nr 66097 z 02.12.2010

Często nie mam czasu ani tym bardziej cierpliwości na godzinne chodzenie między półkami w zatłoczonych hipermarketach. E-szop rozwiązał moje problemy - niezwykle czytelna strona internetowa, miła obsługa, dowóz punktualny, nigdy nie zabrakło żadnego z zamówionych produktów, warzywa i owoce świeże, pierwszej jakości. Rewelacja - polecam z czystym sumieniem

zakupy: warzywa, owoce, chemia, nabiał, pieczywo; listopad 2010

plusy: jakość towarów

minusy: brak mrożonek i alkoholu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje E-Szop opinia nr 66096 z 02.12.2010

Nie zawsze mogę zrobić zakupy w sklepie stacjonarnym. E-szop.szczecin.pl jest w takich przypadkach niezastąpiony. Wybór towarów jest duży, obsługa miła i kompetentna a transport zawsze na cza. Polecam.

zakupy: artykuły spożywcze; listopad 2010

plusy: obsługa :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje E-Szop opinia nr 63418 z 23.10.2010

Szukalam sklepu internetowego w Szczecinie.E-Szop okazal sie rewelacyjny.Co prawda maly wybor mies ale ceny przystepne i punktualna dostawa.Polecam wszystkim.

zakupy: zywnosc, chemia; październik 2010

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewamariadr rekomenduje E-Szop opinia nr 62925 z 15.10.2010

Szukalam spozywczego sklepu internetowego w szczecinie i trafilam na E-szop. Nie zawiodlam sie,duzy asortyment,mila i rzeczywiscie sluchajaca potrzeb klienta obsluga,rzetelni,punktualni,pomocni. Zakupy robilam juz wielokrotnie,polecilam rodzicom i znajomym. Kupuje art spozywcze,chemie gospodarcza,kosmetyki i karme dla psa. Naprawde, korzystajac z uslug tego sklepu nie trzeba biegac po miescie i co dla mnie bardzo wazne (problemy z kregoslupem) dzwigac.Goraco i z czystym sercem polecam wszystkim. Czekam na dolaczenie do oferty mrozonek i to bedzie pelnia szczescia. Mam nadzieje na korzystanie z E-szopu przez dlugie lata.

zakupy: spozywcze, chemia, kosmetyki, karma dla zwi; październik 2010

plusy: rzetelnosc

minusy: brak mrozonek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER