Zakupy spożywcze przez Internet z dostawą do domu lub pracy.
Sklep E-Szop

Kontakt

tel. + 48 91 820 13 01
Szczecin

Popularne produkty

Higiena, Chemia, Słodycze, Nabiał, Przyprawy i sosy, Kawa i herbata, Napoje, DLA FIRM, Owoce i warzywa, Dania gotowe, Pieczywo i wypieki, Mięso i wędliny, Dla dzieci

Popularne marki

Knorr, Cykoria, Mlekovita, Dr. oetker, Nivea, Winiary, Wedel, Lisner, Kamis, Rolnik, Hortex, Bakoma, Łowicz, Hipp, Hochland, Jan niezbędny, Woseba, Nestle, Delecta

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 21
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

E-Szop > Opinie klientów

Sklep E-Szop świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  89% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.05.2010r i posiada 23 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anita Larsen rekomenduje E-Szop opinia nr 403454 z 17.01.2017

zoastal mi polecony przez istniejacego klienta w Danii.

zakupy: kielbasy i szynki; styczeń 2017

plusy: duzy wybor i przy braku konkretnego towaru znalezienie i

minusy: kosztowna dostawa, wiec warto zamawiac wieksze partie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eveline rekomenduje E-Szop opinia nr 403422 z 17.01.2017

E-szop jest kontrahent godny polecenia

zakupy: za ponad 1100 zl; styczeń 2017

plusy: super kontakt i realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje E-Szop opinia nr 398902 z 27.11.2016

Sklep wybrałam ponieważ realizuje dostawę do Norwegii, a ja tu mieszkam i potrzebuje świeżych, dobrych, polskich produktów, a takie oferuje sklep E-szop.

zakupy: Artykuły spożywcze, higieniczne i inne; listopad 2016

plusy: Dostawa do Norwegii, indywidualne podejście.

minusy: Nie spotkałam sie z wadami sklepu, zakupy robię od IV br

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika nie poleca E-Szop opinia nr 360193 z 01.11.2015

Bardzo dobra oferta, ale dostawa za granicę absolutnie niezgodna z warunkami podanymi na stronie, może i w Polsce dobrze, ale za granicę zdecydowanie nie polecam. Dużo stresu, dużo problemów, ukryte koszta. Pierwszy i ostatni raz korzystałam z usług firmy.

zakupy: Spożywcze; listopad 2015

plusy: Cena

minusy: Niezgodność warunków podanych w regulaminie z rzeczywist

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

k_wolowik rekomenduje E-Szop opinia nr 358589 z 18.10.2015

jak najbardziej polecam wszystkim rodzicom mleczną kanapkę. Jest to idealny posiłek który warto mieć zawsze pod ręką chociażby podczas spaceru , gdzie można zawsze , jak dłuższy spacer dać w formie przekąski , która jest pożywna i świetnie smakuje . Smak przede wszystkim przypadł do gustu , i jedzone jest z apetytem . Doskonale się też sprawdza podczas zabawy z innymi dziećmi jak przychodzą razem z rodzicami w odwiedziny , dzieci się bawią razem , a wiadomo podczas zabawy ciężko jest nakłonić aby dziecko usiadło przy stole coś przekąsiło, więc każdy po kanapeczce , i w jednej ręce apetyczny smakołyk , w drugiej zabawka , i nie tracą czasu , a smakuje i jest pożywne . Jest to też dobra forma słodkiego poczęstunku dla rodziców do kawy . Jest to produkt który od teraz zawsze będzie gościć u mnie w lodówce i już teraz nikt .Nawet nie zapowiedziana wizyta rodziców z małymi pociechami mnie nie zaskoczy.Polecam

zakupy: monte snack mleczna kanapka; październik 2015

plusy: smak, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje E-Szop opinia nr 349569 z 18.07.2015

Zachęciła mnie świetna cena słodyczy oraz opcja taniej i szybkiej wysyłki przez Paczkomaty. Trochę się wahałem, bo to nowy sklep, ale jestem baaardzo zadowolony :) ŚWIETNA cena, BŁYSKAWICZNA wysyłka, ZNAKOMITY kontakt mailowy :) Jednym słowem: REWELACJA!!!

zakupy: zozole muss (paczka 1kg); lipiec 2015

plusy: świetna cena, szybka i tania wysyłka

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ rekomenduje E-Szop opinia nr 348157 z 06.07.2015

POLECAM SUPER ZAPAKOWANE I ŚWIEŻE!!!

zakupy: SPOŻYWCZE; lipiec 2015

plusy: ŻETELNOŚĆ

minusy: NIE WIDZĘ.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ilonka2347 rekomenduje E-Szop opinia nr 254041 z 24.10.2013

Super pomysł dla zapracowanych oraz leniwych i wygodnych.Po pierwsze zakupy spozywcze przez internet to super sprawa po drugie plus za tanie produkty, po trzecie szybka dostawa.Przede wszystkim jest to dla mnie oszczędność czasu i pieniędzy ponieważ kupuję to czego naprawdę potrzebuję.Jako matka wiem jak wiele cennego czasu marnowałam na chodzenie,szukanie,kupowanie teraz wolę go przeznaczyć na zabawę z dziećmi.

zakupy: chemia, pieczywo, warzywa, owoce, soki napoj; wrzesień 2013

plusy: szybko,tanio,wygodnie, duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje E-Szop opinia nr 236017 z 09.08.2013

Polecam, zamawiałam paczkę do Norwegii i jestem pod wrażeniem. Paczka idealna tz.wszystkie towary zgodne z moim zamówieniem, obsługa bardzo miła wzorowe podejście do klienta. Paczka przyjechała szybko w stanie idealnym. To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie i napewno nie ostatnie. Dziękuję za słodki prezent który dostałam gratis w paczce.

zakupy: Chemia, nabiał, wędliny, itd...; sierpień 2013

plusy: Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marlena rekomenduje E-Szop opinia nr 88231 z 16.11.2011

Jest to jedyny porządny internetowy sklep na który trafiłam, tym bardziej ze troche ich bylo. Zamowienie robilam z zagranicy i bez problemu kupilam to co chcialam. Obsługa super, lubie wiedziec dokladnie na czym, co jak polega nie musialam nawet zadawac pytan, o wszystkim mnie poinformowano. Kontakt bardzo szybki. Co do produktow jak na moje potrzeby asortyment jest wystarczajacy. Wszystkim serdecznie polecam sklep E-SZOP !!!!!!!!!

zakupy: żywność, chemia, suchy prowiant; listopad 2011

plusy: obsługa, szybkość, przemyslane zamienniki produktów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luk rekomenduje E-Szop opinia nr 83904 z 07.09.2011

Sklep ten jako niemal jedyny miał produkt, który chciałem kupić, błyskawiczny kontakt i realizacja zamówienia.

zakupy: Kasze Bebilon Soczyste Owoce; wrzesień 2011

plusy: kontakt z klientem

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ulik rekomenduje E-Szop opinia nr 75754 z 21.04.2011

Od paru m-cy robię zakupy w e-szop.szczecin.pl. jestem b. zadowolona . Terminowa i szybka dostawa,miła obsługa , czytelna strona internetowa,duży wybór artykułów i ciągle powiększa się , warzywa i owoce są zawsze świeże a co do ważności spożycia jestem uprzedzana telefonicznie . Towar jest dostarczany w firmowych torbach i termoizolacyjnych. Polecam tym wszystkim którzy nie mają czasu na kolejki i niepełnosprawnym !

zakupy: nabiał, pieczywo, mięso, ryby, artykh; kwiecień 2011

plusy: terminowość , duży wybór towaru i miła obsługa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje E-Szop opinia nr 74581 z 01.04.2011

Oszczędność czasu, szybka dostawa, miła obsługa, asortyment ok, troche kiepsko z jakością warzyw, albo ja miałam pecha. Ogólnie BARDZO DOBRZE

zakupy: wszystko; marzec 2011

plusy: szybka, miła obsługa

minusy: jakość warzyw

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje E-Szop opinia nr 70321 z 27.01.2011

Duży i łatwy wybór, błyskawiczna i bezpłatne dostawa, miła obsługa - wszystko super!

zakupy: spożywcze, chemia gospodarcza, ; styczeń 2011

plusy: Szybka dostawa, miła onsługa, niskie ceny

minusy: brak w ofercie alkoholi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mcpa rekomenduje E-Szop opinia nr 66265 z 04.12.2010

duża ilość produktów, również świeżych, profesjonalna obsługa, szybki czas dostawy, przystępne ceny

zakupy: warzywa, mięso, nabiał, pieczywo; grudzień 2010

plusy: czytelna oferta, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malgorzata nie ma zdania o E-Szop opinia nr 66120 z 02.12.2010

w ostatniej dostawie dostałam serek wiejski z 3 dniowym terminem do spozycia i popsute choco danone-termin był ale deserki były popsute w srodku/najwyrazniej zle przechowywane

zakupy: spozywcze chemia; grudzień 2010

plusy: wygoda

minusy: brak calego podawanego asort.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje E-Szop opinia nr 66097 z 02.12.2010

Często nie mam czasu ani tym bardziej cierpliwości na godzinne chodzenie między półkami w zatłoczonych hipermarketach. E-szop rozwiązał moje problemy - niezwykle czytelna strona internetowa, miła obsługa, dowóz punktualny, nigdy nie zabrakło żadnego z zamówionych produktów, warzywa i owoce świeże, pierwszej jakości. Rewelacja - polecam z czystym sumieniem

zakupy: warzywa, owoce, chemia, nabiał, pieczywo; listopad 2010

plusy: jakość towarów

minusy: brak mrożonek i alkoholu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje E-Szop opinia nr 66096 z 02.12.2010

Nie zawsze mogę zrobić zakupy w sklepie stacjonarnym. E-szop.szczecin.pl jest w takich przypadkach niezastąpiony. Wybór towarów jest duży, obsługa miła i kompetentna a transport zawsze na cza. Polecam.

zakupy: artykuły spożywcze; listopad 2010

plusy: obsługa :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje E-Szop opinia nr 63418 z 23.10.2010

Szukalam sklepu internetowego w Szczecinie.E-Szop okazal sie rewelacyjny.Co prawda maly wybor mies ale ceny przystepne i punktualna dostawa.Polecam wszystkim.

zakupy: zywnosc, chemia; październik 2010

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewamariadr rekomenduje E-Szop opinia nr 62925 z 15.10.2010

Szukalam spozywczego sklepu internetowego w szczecinie i trafilam na E-szop. Nie zawiodlam sie,duzy asortyment,mila i rzeczywiscie sluchajaca potrzeb klienta obsluga,rzetelni,punktualni,pomocni. Zakupy robilam juz wielokrotnie,polecilam rodzicom i znajomym. Kupuje art spozywcze,chemie gospodarcza,kosmetyki i karme dla psa. Naprawde, korzystajac z uslug tego sklepu nie trzeba biegac po miescie i co dla mnie bardzo wazne (problemy z kregoslupem) dzwigac.Goraco i z czystym sercem polecam wszystkim. Czekam na dolaczenie do oferty mrozonek i to bedzie pelnia szczescia. Mam nadzieje na korzystanie z E-szopu przez dlugie lata.

zakupy: spozywcze, chemia, kosmetyki, karma dla zwi; październik 2010

plusy: rzetelnosc

minusy: brak mrozonek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER