Zabawki rozwijające wyobraźnię, edukacyjne oraz muzyczne.
Sklep e-zabawkowo.pl

Kontakt

tel. 698 384 042
Słupca

Popularne produkty

ZABAWKI, WÓZKI, DZIECKO, MAMA, UBRANIA, BUTY, GRY, FOTELIKI SAMOCHODOWE, POKÓJ DZIECKA, ARTYKUŁY SZKOLNE, KSIĄŻKI, ROWERY, POJAZDY

Popularne marki

Smoby, Milly mally, Fiorino, 4baby, Cobi, 4m, Skip hop, Fisher-price, Little tikes, Trefl, Riko, Smily play, St. majewski, Spin master, Easygo, Tiny love, Mattel

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

e-zabawkowo.pl > Opinie klientów

Sklep e-zabawkowo.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.05.2008r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

klient rekomenduje e-zabawkowo.pl opinia nr 108897 z 19.03.2012

bardzo dobry sklep, bardzo szeroki asortyment, przesyłka doszła szybko i wszystko sie zgadzało, serdecznie polecam !!!

zakupy: BOIKIDO ZESTAW MAŁEGO BUDOWNICZEGO; marzec 2012

plusy: dobra jakośc wszystko sie zgadzało z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje e-zabawkowo.pl opinia nr 47326 z 25.01.2010

szybko sprawnie, same plusy POLECAM !!!

zakupy: mata tiny love; grudzień 2009

plusy: szybkosc, dobry kontak dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzys.b rekomenduje e-zabawkowo.pl opinia nr 40439 z 16.09.2009

Profesjonalna obsługa (czas, sposób informowania o realizacji zamówienia) no i konkurencyjna cena :-))) Ten sklep to świetny wybór.

zakupy: Pyłek - gadający odkurzacz; wrzesień 2009

plusy: profesjonalizm (szybkość i skuteczność)

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alex M rekomenduje e-zabawkowo.pl opinia nr 38477 z 30.07.2009

szybki i solidny serwis

zakupy: pet shop; lipiec 2009

plusy: szybkosc, niska cena, duzy wybor

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

henek11 rekomenduje e-zabawkowo.pl opinia nr 38185 z 24.07.2009

Super profesjonalizm. Błyskawiczna realizacja, super cena, bardzo serdecznie polecam !!!

zakupy: ZAPF CHOU CHOU LALKA LEARNING INTERAKTYWNA; lipiec 2009

plusy: wszyskie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał S. rekomenduje e-zabawkowo.pl opinia nr 26294 z 13.01.2009

Miła obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, jednym słowem profesjonalizm na każdym etapie zamówienia.

zakupy: Elektroniczny miecz świetlny Hasbro; grudzień 2008

plusy: szybka realizacja, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje e-zabawkowo.pl opinia nr 22245 z 03.11.2008

Zabawki dostałam już 2 dni robocze po zakupie (przy przesyłce pocztą), bardzo szybka wysyłka, informacje o dostępności produktów jak najbardziej aktualne, produkty oczywiście zgodne z opisem, nowe, oryginalnie zapakowane, POLECAM!

zakupy: cymbałki i bębenek little tikes; październik 2008

plusy: szybkość wysyłki, aktualne dane o dostępności produktu.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje e-zabawkowo.pl opinia nr 19303 z 27.08.2008

szybka wysyłka, dobry kontakt

zakupy: kubuś interaktywny; lipiec 2008

plusy: szybka wysyłka,dobre pakowanie

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER