Akcesoria elektroniczne dla psów i kotów, obroże elektryczne i antyszczekowe oraz niewidzialne ogrodzenia...
Sklep EasyPet.pl

Kontakt

tel. 801 003 194
Wyględy

Popularne produkty

Zabawki dla psów, Drzwiczki dla psa i kota, Produkty dla gryzoni, Obroża elektroniczna, Akcesoria do systemów, Produkty dla ptaków, Smycze i obroże, Legowisko dla psa i kota

Popularne marki

Petsafe, Happypet, Karlie, Hp birds, Petsafe staywell, Num'axes, Premier, Dogtra, Hp small animal, Yap dog, Petgear, Sportdog, Nature first small animal, Izibodycooling

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

EasyPet.pl > Opinie klientów

Sklep EasyPet.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.04.2007r i posiada 10 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Natenczas Wojski rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 293125 z 25.05.2014

Sklep EASYPAT jako jeden z nielicznych w Polsce posiadał w ofercie interesujący mnie produkt. Wybrałem formę przedpłaty na rachunek bankowy, co wiąże się z pewnym ryzykiem, ale w przypadku tej firmy moje obawy były całkowicie nieuzasadnione. Przesyłka została mi dostarczona BŁYSKAWICZNIE i w 100% zgodnie z zamówieniem. Samo urządzenie zaś przetestowałem i uznałem za wszech miar godne polecenia. SZCZERZE REKOMENDUJĘ FIRMĘ "EasyPet"!

zakupy: Loc8tor Lite - Lokalizator radiowy dla p; maj 2014

plusy: Nieprzerwany kontakt z klientem przez cały czas dostawy.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miko rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 75947 z 26.04.2011

Oby więcej takich sklepów! Pełnych odpowiedniego asortymentu, wyposażonego w szybki system płatności i znakomitą obsługę!

zakupy: Tresura psa; kwiecień 2011

plusy: cena

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 74782 z 06.04.2011

Super sklep, super obsługa i super towar, generalnie wszystko SUPER, i nie uważam, żeby te słowa były nawet najmniejszą przesadą. Po prostu sklep spełnia wszystkie oczekiwania klienta, który chce szybko, tanie i skutecznie dokonać zakupu w sieci. Rewelacja !!!

zakupy: Przenośny pojnik dla psa - podróżny; kwiecień 2011

plusy: skuteczność zakupu, prostota

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szkoła Tresury rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 74424 z 30.03.2011

Rekomenduję zakupy w firmie EasyPet.

zakupy: produkty treserskie; marzec 2011

plusy: CENA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hodowca Amator rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 74077 z 25.03.2011

Strasznie irytowały mnie podrapane drzwi, poobgryzane krzesła i inne elementy drewniane, ale i nie tylko drewniane. Zainteresowałem się produktem : Doggy Phone Deluxe - elektroniczny dzwonek dla psów Doggy, od pory montażu urządzenia - problem znikł jakby ręką odjął. Skuteczna metoda na drapanie psiej łapy po powrocie do domu - zdecydowanie polecam

zakupy: Doggy Phone Deluxe - elektroniczny; marzec 2011

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 73972 z 23.03.2011

Znakomita obsługa i co najważniejsze moim zdaniem skuteczne produkty, które równie skutecznie pomogą wytresować swojego czworonożnego przyjaciela. Dziękuję.

zakupy: elektroniczna obroża; marzec 2011

plusy: skuteczne produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Janicki rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 73609 z 17.03.2011

Zdecydowanie Polecam firmę każdemu kto, w sposób poważny i odpowiedzialny myśli o swoim zwierzaku. Bardzo skuteczne produkty, miła obsługa i personel, który kompetentnie doradzi w wyborze. Zdecydowany i ogromny PLUS!

zakupy: Niewidzialne ogrodzenie + akcesoria; marzec 2011

plusy: świetna obsługa, produkty, asortyment, ceny

minusy: nie znajduję wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 73439 z 15.03.2011

POLECAM

zakupy: elektronika dla psa; marzec 2011

plusy: szybka dostawa i dobra cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Borys Mański rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 73363 z 14.03.2011

Zdecydowany pozytyw. Szybka dostawa, bardzo miła obsługa i sklep godny zaufania. Jeden z nielicznych sprzedawców w sieci, który dba tak dobrze o swoich klientów.

zakupy: niewidzialne ogrodzenie; marzec 2011

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał Kamiński rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 73280 z 12.03.2011

Cieszę się, że mogę być pierwszą osobą, która ocenia sklep. Cieszę się, że będzie to opinia pozytywna, lecz to już zasługa obsługi sklepu. Firma godna polecenia i stawiająca na indywidualne podejście do klienta, nie traktuje wszystkich schematycznie. Doradzają i emanują kompetencją. Jeżeli chodzi o produkty to z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że są markowe i można im zaufać. Ceny bardzo konkurencyjne, kontakt znakomity i oczywiście szybka wysyłka. Nie doszukałem się nawet jednego minusa. Serdecznie polecam i dziękuję za miłą i fachową obsługę. Michał Kamiński.

zakupy: Elektryczna obroża antyszczekowa Dogtra; luty 2011

plusy: szybka dostawa i dobra cena

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER