Akcesoria elektroniczne dla psów i kotów, obroże elektryczne i antyszczekowe oraz niewidzialne ogrodzenia...
Sklep EasyPet.pl

Kontakt

tel. 801 003 194
Wyględy

Popularne produkty

Zabawki dla psów, Drzwiczki dla psa i kota, Produkty dla gryzoni, Akcesoria do systemów, Obroża elektroniczna, Smycze i obroże, Dodatkowe obroże, Produkty dla ptaków

Popularne marki

Petsafe, Karlie, Happypet, Petsafe staywell, Dogtra, Num'axes, Premier, Hp birds, Hp small animal, Petgear, Sportdog, Nature first small animal, Easypet doors

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

EasyPet.pl > Opinie klientów

Sklep EasyPet.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.04.2007r i posiada 10 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Natenczas Wojski rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 293125 z 25.05.2014

Sklep EASYPAT jako jeden z nielicznych w Polsce posiadał w ofercie interesujący mnie produkt. Wybrałem formę przedpłaty na rachunek bankowy, co wiąże się z pewnym ryzykiem, ale w przypadku tej firmy moje obawy były całkowicie nieuzasadnione. Przesyłka została mi dostarczona BŁYSKAWICZNIE i w 100% zgodnie z zamówieniem. Samo urządzenie zaś przetestowałem i uznałem za wszech miar godne polecenia. SZCZERZE REKOMENDUJĘ FIRMĘ "EasyPet"!

zakupy: Loc8tor Lite - Lokalizator radiowy dla p; maj 2014

plusy: Nieprzerwany kontakt z klientem przez cały czas dostawy.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miko rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 75947 z 26.04.2011

Oby więcej takich sklepów! Pełnych odpowiedniego asortymentu, wyposażonego w szybki system płatności i znakomitą obsługę!

zakupy: Tresura psa; kwiecień 2011

plusy: cena

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 74782 z 06.04.2011

Super sklep, super obsługa i super towar, generalnie wszystko SUPER, i nie uważam, żeby te słowa były nawet najmniejszą przesadą. Po prostu sklep spełnia wszystkie oczekiwania klienta, który chce szybko, tanie i skutecznie dokonać zakupu w sieci. Rewelacja !!!

zakupy: Przenośny pojnik dla psa - podróżny; kwiecień 2011

plusy: skuteczność zakupu, prostota

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szkoła Tresury rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 74424 z 30.03.2011

Rekomenduję zakupy w firmie EasyPet.

zakupy: produkty treserskie; marzec 2011

plusy: CENA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hodowca Amator rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 74077 z 25.03.2011

Strasznie irytowały mnie podrapane drzwi, poobgryzane krzesła i inne elementy drewniane, ale i nie tylko drewniane. Zainteresowałem się produktem : Doggy Phone Deluxe - elektroniczny dzwonek dla psów Doggy, od pory montażu urządzenia - problem znikł jakby ręką odjął. Skuteczna metoda na drapanie psiej łapy po powrocie do domu - zdecydowanie polecam

zakupy: Doggy Phone Deluxe - elektroniczny; marzec 2011

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 73972 z 23.03.2011

Znakomita obsługa i co najważniejsze moim zdaniem skuteczne produkty, które równie skutecznie pomogą wytresować swojego czworonożnego przyjaciela. Dziękuję.

zakupy: elektroniczna obroża; marzec 2011

plusy: skuteczne produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Janicki rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 73609 z 17.03.2011

Zdecydowanie Polecam firmę każdemu kto, w sposób poważny i odpowiedzialny myśli o swoim zwierzaku. Bardzo skuteczne produkty, miła obsługa i personel, który kompetentnie doradzi w wyborze. Zdecydowany i ogromny PLUS!

zakupy: Niewidzialne ogrodzenie + akcesoria; marzec 2011

plusy: świetna obsługa, produkty, asortyment, ceny

minusy: nie znajduję wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 73439 z 15.03.2011

POLECAM

zakupy: elektronika dla psa; marzec 2011

plusy: szybka dostawa i dobra cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Borys Mański rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 73363 z 14.03.2011

Zdecydowany pozytyw. Szybka dostawa, bardzo miła obsługa i sklep godny zaufania. Jeden z nielicznych sprzedawców w sieci, który dba tak dobrze o swoich klientów.

zakupy: niewidzialne ogrodzenie; marzec 2011

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał Kamiński rekomenduje EasyPet.pl opinia nr 73280 z 12.03.2011

Cieszę się, że mogę być pierwszą osobą, która ocenia sklep. Cieszę się, że będzie to opinia pozytywna, lecz to już zasługa obsługi sklepu. Firma godna polecenia i stawiająca na indywidualne podejście do klienta, nie traktuje wszystkich schematycznie. Doradzają i emanują kompetencją. Jeżeli chodzi o produkty to z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że są markowe i można im zaufać. Ceny bardzo konkurencyjne, kontakt znakomity i oczywiście szybka wysyłka. Nie doszukałem się nawet jednego minusa. Serdecznie polecam i dziękuję za miłą i fachową obsługę. Michał Kamiński.

zakupy: Elektryczna obroża antyszczekowa Dogtra; luty 2011

plusy: szybka dostawa i dobra cena

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER