Książki językowe, podręczniki szkolne oraz pomoce dydaktyczne i materiały specjalistyczne
Sklep eduarena.pl

Kontakt

tel. 81 718 74 87
Warszawa

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 9
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 7
Podsumowanie

eduarena.pl > Opinie klientów

Sklep eduarena.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.06.2010r i posiada 16 opinii klientów w tym 57% pozytywnych.

Wystaw opinię

edyta nie poleca eduarena.pl opinia nr 310549 z 12.09.2014

Brak realizacji zamówienia pomimo upływu długiego czasu niż ten podawany przez eduarenę. Problem z odzyskaniem swoich pieniędzy. Nie odpowiadają na emaile i nie odbierają telefonów. To jak z jakim szacunkiem traktują klienta jet poprostu śmiechu warte

zakupy: Tropiciele trzylatek; wrzesień 2014

plusy: same wady

minusy: brak realizacji zamówienia kontaktu wogóle czegokolwiek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nick rekomenduje eduarena.pl opinia nr 168585 z 18.10.2012

Duża oferta do języków obcych

zakupy: English Grammar in USE; październik 2012

plusy: towar zgodny z opisem i na czas

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek nie poleca eduarena.pl opinia nr 163725 z 01.10.2012

Sklep nie spełnił moich oczekiwań ponieważ oferował towar, którego nie posiadał

zakupy: Regenwurm 1 podręcznik, Regenwurm 1 ćwic; wrzesień 2012

plusy: brak zalet

minusy: oferują towar, którego nie posiadają, brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mark nie poleca eduarena.pl opinia nr 159297 z 13.09.2012

Oddradzam, brak kontaktu,o braku pozycji mozna dowiedziec sie po paru dniach juz po dokonaniu przelewu.Na maile nie odpowiadają.

zakupy: azsdfg; wrzesień 2012

plusy: brak

minusy: wszystko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rozia nie poleca eduarena.pl opinia nr 156637 z 04.09.2012

wybralam z powodu duzego wyboru materialu

zakupy: ksiazeczki; sierpień 2012

plusy: duzy wybor

minusy: brak profesjonalizmu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje eduarena.pl opinia nr 152729 z 21.08.2012

Bogata oferta w atrakcyjnych cenach. W żadnym sklepie wcześniej nie mogłam znaleźć wszystkich książek które potrzebowałam. Niesamowity wręcz czas realizacji zamówienia. Nie minęły 24 godziny a towar był już dostarczony. Polecam wszystkim i sama zapewne nie raz jeszcze skorzystam.

zakupy: podręczniki do szkoły podstawowj; sierpień 2012

plusy: szybkość realizacji zamówienia i duży wybór książek

minusy: nie znalazłam żadnej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Margot rekomenduje eduarena.pl opinia nr 86837 z 25.10.2011

Mają dużo produktów metodycznych - kilku nie mogłam nigdzie znaleźć, a tu były. Polecam!

zakupy: materiały metodyczne; październik 2011

plusy: szeroka oferta trudno dostępnych produktów

minusy: narazie nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje eduarena.pl opinia nr 86544 z 20.10.2011

udany zakup

zakupy: alles klar; październik 2011

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje eduarena.pl opinia nr 86536 z 20.10.2011

Gratuluję sprawnej i szybkiej obsługi

zakupy: podręczniki; wrzesień 2011

plusy: sprawna, szybka obsługa, terminowość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje eduarena.pl opinia nr 86437 z 19.10.2011

transakcje z Wami to czysta przyjemność. Wasza wiedza i profesjonalizm zasługuje na uznanie, jestem wdzięczna za okazaną pomoc oraz informowanie mnie na bieżąco o losach mojego zamówienia. Pocztą pantoflową zareklamuje wasz internetowy sklep.

zakupy: podręczniki do klasy 5; wrzesień 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szuwarka rekomenduje eduarena.pl opinia nr 86436 z 19.10.2011

Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu. Dostałam książki, których nie mogłam zdobyć w innych księgarniach internetowych. Bardzo szybka wysyłka. Wszystko odbyło się bez problemów. Polecam!!!

zakupy: Podręczniki do szkoły; wrzesień 2011

plusy: terminowa realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga nie poleca eduarena.pl opinia nr 86310 z 17.10.2011

przypadkiem trafiłam na ten serwis, długo czekałam na zamowienie okazało się że książki nie mają na stanie, dopiero gdy zadzwoniłam dowiedziałam się że nadal powinnam czekać, zrezygnowałam z zamówienia. Zdecydowanie odradzam

zakupy: Outcomes; październik 2011

plusy: nic

minusy: brak dotrzymania terminów wysyłek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moshino rekomenduje eduarena.pl opinia nr 83314 z 29.08.2011

Trafiłam przypadkiem i trochę się bałam, bo to moje pierwsze zakupy w tym sklepie, ale wszystko poszło gładko. Plus za niesamowity wybór książek do angielskiego.

zakupy: Phrasal Verbs. Słownik z Ćwiczeniami.; sierpień 2011

plusy: wszystko jak w opisie

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

workoholic rekomenduje eduarena.pl opinia nr 83116 z 25.08.2011

Sklep ma pełną ofertę podręczników i nie trzeba biegać po kulku księgarniach, żeby skompletować wyprawkę! Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam. Dostawa jest błyskawiczna. Nie wiem jaka jest obsługa, bo nie dzwoniłam. Nie musiałam. Wszystko odbyło się online bez problemu.

zakupy: Podręczniki szkolne dla dziecka do 2 kls; sierpień 2011

plusy: Pełna oferta, Niskie ceny

minusy: W zasadzie nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela nie poleca eduarena.pl opinia nr 64930 z 17.11.2010

Sklep zdecydowanie nie spełnił moich oczekiwań. Po tygodniu czekania na przesyłkę okazało się, że książki nie ma w sprzedaży. Po mojej interwencji telefonicznej anulowano zamówienie. Zmarnowałam tylko tydzień czekając na książkę, która była mi potrzebna na już.

zakupy: www; listopad 2010

plusy: dobry kontakt telefoniczny

minusy: nie zrealizowano zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rad nie poleca eduarena.pl opinia nr 64225 z 05.11.2010

co prawda ceny mają nizsze od innych księgarni ale terminowośc dostaw jest bardzo słaba. W opisie miałem pozycje dostepne a ksiazke wyslali po tygodniu.

zakupy: ksioązka; listopad 2010

plusy: strona www

minusy: termonowosc dostaw

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER