Galanteria skórzana, torebki damskie, teczki, walizki i kuferki oraz artykuły piśmienne.
Sklep Egalanteria.pl

Kontakt

tel. 801 011 056
Zielona Góra

Popularne produkty

Torebki, Portfele, Paski, Kosmetyczki i Kuferki, Odzież, Pozostała Galanteria, Bagaż, Torby młodzieżowe, Laptop, Piśmienne, Parasolki

Popularne marki

Tommy hilfiger, Ecco, The north face, Wittchen, Gino rossi, Guess, Słoń torbalski, Armani jeans, Titan, Roncato, Napapijri, Wojewodzic, Puccini, Parker, Ochnik

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 170
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 16
Podsumowanie

Egalanteria.pl > Opinie klientów

Sklep Egalanteria.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.11.2007r i posiada 188 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

mariusz nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 275273 z 31.01.2014

wprowadzają w błąd ! nie posiadają na stanie towaru a przelew należy wykonać bezwłocznie ! natomiast zwrot gotówki nastepuje po 14 dniach nie kupujcie tam

zakupy: roncato; styczeń 2014

plusy: brak

minusy: brak towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 264101 z 07.12.2013

Fatalny sklep. Nie kupujcie od nich. To oszuści. Złożyłam zamówienie 15 listopada i dokonałam płatności z góry. Czekałam i czekałam.... W międzyczasie dwukrotnie kontaktowałam się z infolinią - słyszałam tylko "już wysyłamy" i dalej czekałam. Zamówienie dotarło do mnie wczoraj! Niekompletne: jednego produktu brakowało, drugi był niewłaściwy. Wczoraj i dziś znów rozmawiałam z konsultantami z infolinii - kompletna beznadzieja!!! "nie wiem, nie mam informacji, nic nie mogę zrobić..." Czujecie?! Za własne pieniądze - przelane prawie miesiąc temu, nie mogę się doprosić żadnego wyjaśnienia, o przeprosinach, uzupełnieniu zamówienia lub zwrocie kasy nie wspominając!!!!!!!!!! Kompletny brak profesjonalizmu!!!!!!!!!!!!

zakupy: torebki, kosmetyczka, etui; listopad 2013

plusy: bogata gama produktów

minusy: oszustwo, trzymanie twojej kasy przez prawie m-c

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWA nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 253833 z 24.10.2013

3 września kupiłam walizkę titan nr zam 365674, miała zepsuty zamek szyfrowy więc 25 września wysłałam ja do reklamacji.do dziś tj 24 październik nie mam ani walizki ani pieniędzy ani nawet odpowiedzi od firmy TO ZŁODZIEJE I OSZUŚCI PRZESTRZEGAM

zakupy: WALIZKA TITAN; wrzesień 2013

plusy: NIC

minusy: BRAK ODPW. NA REKLMACJE

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 220277 z 23.05.2013

Sklep oferuje dostawę towaru w 24 godziny, jednak sprzedaje przedmioty, których nie posiada w magazynie! Na torebkę czekałam 2 tygodnie, choć przy jej zamówieniu otrzymałam informację, że dostawa jest realizowana w ciągu 24 godzin. Zrezygnowałam ... teraz czekam na zwrot pieniędzy, który ma zostać dokonany w ciągu 5 dni.... ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: torebka; maj 2013

plusy: brak

minusy: sprzedaż towarów, których nie ma w magazynie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nonconf nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 200410 z 18.02.2013

Nieprawdziwe informacje na stronie dotyczące terminów dostawy. Te terminy nie są dochowane. Sklep nie informuje o braku realizacji zamówienia, chociaż pieniądze otrzymał natychmiast. Chcesz tracić nerwy, to rób tam zakupy.

zakupy: Pasy do bagażu, poduszka podróżna; luty 2013

plusy: cena

minusy: nieprawdziwe informacje na stronie, brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kohe nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 198522 z 09.02.2013

Sklep nie spełnił moich oczekiwań. Otrzymałem walizkę nie odpowiadająca wymiarom podanym na stronie sklepu. Ponadto walizka miała uszkodzone jedno kółko. Za dopłatą postanowiłem wymienić walizkę na większą. Niestety sklep nie pokorył kosztów transportu wymienionej walizki i obciążył nimi mnie. Pomimo oferowania na stronie sklepu walizki większej na jej wymianę czekałem prawie dwa tygodnie. Sklep nie ustosunkował się do moich uwag przesłanych pisemnie i potraktował mnie jak powietrze. Mojej opini o dokonanym zakupie na stronie sklepu nie opublikował.

zakupy: walizka WITTCHEN 56-3-552-9 24; styczeń 2013

plusy: brak

minusy: sprzedaż towaru uszkodzonego nie odpowiadającego opisowi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANETA rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 177281 z 21.11.2012

Zdecydowanie polecam sklep, towar jest najwyższej jakości, super szybka i miła obsługa. Mąż jest bardzo zadowolony z prezentu:)

zakupy: Pasek Męski TOMMY HILFIGER - Denton Belt BM56913437 990; listopad 2012

plusy: Expresowa obsługa 24h, towar najwyższej jakości

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dziunia_J-23 nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 85489 z 04.10.2011

Sklep Egalanteria nie poleciłabym najgorszemu wrogowi. Nie relizują zamówienia w takim czasie, jak obiecują na swojej stronie internetowej. Mistrzowie w wymyślaniu historyjek, dotyczących realizacji dostawy, zamówionego towaru. Nieuprzejmi, brak kontaktu (nie odbierają telefonów). Ostrzegam przed zakupem w tym sklepie! Szkoda nerwów!

zakupy: portfel Swarovski; wrzesień 2011

plusy: obiecanki, cacanki

minusy: same wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mhd nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 85405 z 03.10.2011

Sklep jest nierzetelny i nieprofesjonalny. Zamówiłam walizkę CATerpillar, (dostępna w ciągu 24 godz.), zapłaciłam przelewem. Po 2 dniach telefonicznie powiadomiono mnie iż jest ona niedostępna. Już kilka dni czekam na zwrot wpłaconych pieniędzy. Na stronie sklepu walizka jest wciąż oferowana i dostępna.

zakupy: walizka CATerpillar; wrzesień 2011

plusy: brak

minusy: nierzetelność

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dofo nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 82128 z 08.08.2011

Podzielam opinię eskady. Chcialam kupić pasek męski. Ogladałam z 10 i zadnego nie bylo. Wystawianie towaru (atrakcyjnego), którego nie ma to według mnie oszukiwanie. Nie polecam tego sklepu ( przynajmniej jeśli chodzi o paski)

zakupy: pasek męski; sierpień 2011

plusy: atrakcyjna strona internetowa

minusy: wystawianie towaru, którego nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ekada nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 73398 z 14.03.2011

Beznadzieja -wystawiają towar którego nie mają.Wybieram inny dopłacam różnicę (informacja ile przesyła sklep)po czym okazuje się ,że tego towaru też nie ma, czekam już tydzien na zwrot pieniędzy.....

zakupy: portfel; marzec 2011

plusy: Nie ma

minusy: oszust

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miko rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 70709 z 02.02.2011

Duży asortyment dobra cena , dużo pozytywnych opinii

zakupy: Torba Stefania; grudzień 2010

plusy: profesjonalna obsługa szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Celina rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 70627 z 02.02.2011

profesjonalny kontakt, bardzo dobra obsługa, polecam

zakupy: Walizka Puccini; styczeń 2011

plusy: profesjonalny kontakt

minusy: termin realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olivka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 70342 z 28.01.2011

Wybrałam ponownie ten sklep, gdyż pierwszy zakup okazał się bardzo trafiony

zakupy: portfele puccini, portfel stefania; listopad 2010

plusy: szybki i solidny

minusy: nie naliczanie rabatu przy przelewie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stasiu nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 70207 z 26.01.2011

przysłano mi towar zupełnie inny od zamówionego, po odesłaniu/na własny koszt oczywiście/ i przesłaniu skanu potwierdzenia zwrócenia towaru do sklepu, nie otrzymałem żadnej inform.zwrotnej.Dopiero po moim telefonie do sklepu,dowiedziałem się, że mimo ewidentnej pomyłki z ich strony, prawidłowe zamówienie otrzymam wyłącznie wówczas,gdy dotrze do nich to odesłane ,to wyślą prawidłowy towar co zostało potwierdzone telefonicznie że jest w sklepie i zostanie zarezerwowany. Efekt był taki, że zostałem wprowadzony w błąd i torby którą zamówiłem brak w sklepie. Dodatkowo poniosłem koszty odesłanego zamówienia który to miał być zwrócony , po wielu telefonach zwrócona została kwota za fakturę, lecz nie za przesyłkę . Otrzymałem info iż całkowity koszt łącznie z przesyłką zostanie zwrócony

zakupy: torba dagg-jazzy 61; grudzień 2010

plusy: brak

minusy: brak osoby kompetentnej prowadzącej zamuwienie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 69482 z 17.01.2011

Bogata oferta, towar na magazynie, szybka wysyłka, najlepsza cena, towar w 100% zgodny z opisem i fotografiami. Polecam wszystkim ten sklep !!!

zakupy: Portfel Męski WITTCHEN ITALY - 21-1-216-1; styczeń 2011

plusy: Towar na magazynie i w najlepszej cenie !!!

minusy: BRAK WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 69460 z 17.01.2011

Duży asortyment,szybka dostawa,towar zgodny z opisem.

zakupy: Portfel męski.; styczeń 2011

plusy: Duży wybór

minusy: Póki co brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lemonka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 69450 z 16.01.2011

Sklep ma bardzo duży asortyment.

zakupy: Torebka Verso; styczeń 2011

plusy: szybka obsługa, możliwość zwrotu lub reklamacji towaru

minusy: brak odpowiedzi na zadane pytanie dotyczące produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolcia rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 69389 z 15.01.2011

Sklep oferuje produkty bardzo dobrej jakości i w dobrej cenie. Ekspresowo dostarcza zakupione towary.

zakupy: Walizka średnia Puccini; styczeń 2011

plusy: Najwyższa jakość, dobre ceny, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kate rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 69001 z 09.01.2011

Wybrałam sklep ze względu na oferowane produkty marki puccini. Szybkość realizacji i dostawy paczki zamknęła się w 24 h.Towar rownież spełnia moje oczekiwania.

zakupy: portfel męski puccini; styczeń 2011

plusy: szybka realizacja, bieżące informowanie o statusie zam.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER