Internetowy sklep sportowy dla każdego!
Sklep eHurtowniaSportowa.pl

Kontakt

tel. 882465888
Zielona Góra

Popularne produkty

empty, Odzież do biegania, BOTKI DAMSKIE, Buty piłkarskie na boisko, TRAMPKI DAMSKIE, Koszulki Piłkarskie, Koszulki Sportowe, Czapki, Torebki Damskie, Kaski Motocyklowe

Popularne marki

Vs, Adidas, Nike, W-tec, Insportline, Worker, Under armour, Adleys, Czasnabuty, Hms, 4f, Nils extreme, Asics, Joma, Levenhuk, Puma, Adidas originals, Pozostałe

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

eHurtowniaSportowa.pl > Opinie klientów

Sklep eHurtowniaSportowa.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.11.2015r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Cossi rekomenduje eHurtowniaSportowa.pl opinia nr 437826 z 17.07.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania miał najniższe ceny. I choć jest to hurtownia można kupować detalicznie. Bez problemu dostałem Fakturę.

zakupy: plecak, buty sportowe, dres; lipiec 2018

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cossi rekomenduje eHurtowniaSportowa.pl opinia nr 437822 z 17.07.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania miał najniższe ceny. I choć jest to hurtownia można kupować detalicznie. Bez problemu dostałem Fakturę.

zakupy: plecak, buty sportowe, dres; lipiec 2018

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A N D R Z E J rekomenduje eHurtowniaSportowa.pl opinia nr 417054 z 29.07.2017

Dla mnie jest, to super Sklep Sportowy, z extra towarem w zadowalających cenach.Dobre jest porozumienie z personelem, bardzo szybka realizacja, należyte pakowanie i otrzymałem ładny prezent.Polecam innym osobom, życząc udanych zakupów i pozdrawiam serdecznie...

zakupy: dres, skarpety, klapki...; lipiec 2017

plusy: super towar, dobre ceny, porozumienie i realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wieni rekomenduje eHurtowniaSportowa.pl opinia nr 405438 z 10.02.2017

Znalazłem towar którego szukałem, spełnił moje oczekiwania na 100%.

zakupy: Buty firmy nike; luty 2017

plusy: niskie ceny, dobra oferta

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julianna rekomenduje eHurtowniaSportowa.pl opinia nr 395974 z 22.10.2016

Znalazłam obuwie, którego długo szukałam adidasy.

zakupy: buty adidas; październik 2016

plusy: Wybór towaru

minusy: kręci się w głowie od ilości towaru :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiktoria rekomenduje eHurtowniaSportowa.pl opinia nr 394030 z 27.09.2016

szukałam prezentu na Dzień Chłopaka

zakupy: kosmetyczka męska nike; wrzesień 2016

plusy: fajny towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klient rekomenduje eHurtowniaSportowa.pl opinia nr 376422 z 15.03.2016

duzy wybor, szybka dostawa

zakupy: buty adidas; marzec 2016

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala rekomenduje eHurtowniaSportowa.pl opinia nr 375814 z 09.03.2016

Porządna strona, łatwość wyszukiwania, dobry oferowany towar i jasne opisy. Po dostawie wiem, że towar jest zgodny z opisem i super jakościowo. Bardzo szybki kontakt i expresowa dostawa. Sprzedawcy zależy na kliencie.

zakupy: rękawiczki rowerowe; marzec 2016

plusy: wiarygodny sprzedawca

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER