Żywność ekologiczna i wegetariańska, mieszanki do pieczenia chleba w domu.
Sklep Eko-market.pl

Kontakt

tel. 510 041 020
Warszawa

Popularne produkty

Przyprawy i.., Na śniadanie, Nie tylko herbaty, Dla kucharzy i piekarzy, Zdrowe słodycze, Produkty hurtowe, Dania gotowe, Nie tylko wody, Bez glutenu, Bakalie

Popularne marki

Provita, Ekomarket, Ekoprodukt, Biotomix, Little india, Babalscy, Kaldysz, Nifares, Sys, Masala, Intenson, Malwa, Forbake, Grovitana, Bio planet, Visana, Ashoka

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 76
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Eko-market.pl > Opinie klientów

Sklep Eko-market.pl - monitorowana jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  90% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.01.2007r i posiada 78 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

.. nie poleca Eko-market.pl opinia nr 406874 z 02.03.2017

towar niezgodny z zamówieniem, zamówione 3 paczki. 2 dostałam całkiem inne, których nie zamawiałam 1 produkt zgodny z zamówienie, ale z data wazności do 01.2017

zakupy: len mielony; luty 2017

plusy: brak

minusy: wysyłany towar nizgony z zamówienie i przeterminowany

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kiczora rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 405402 z 10.02.2017

Poszukiwałem ciemnego słodu litewskiego do domowego wypieku chleba. Przy okazji zakupiłem w sklepie kilka innych artykułów. Sklep oferuje szeroki asortyment, nastąpiła szybka realizacja. Towar dotarł do mnie dobrze zabezpieczony. W efekcie jestem zadowolonym klientem :)

zakupy: Artykuły do wypieku chleba, przyprawy...; luty 2017

plusy: Dobry kontakt, rzetelność, szybkość = profesjonalizm

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 400218 z 09.12.2016

Dostępność produktu, który jest mało dostępny w innych sklepach. Korzystne ceny.

zakupy: natto, żywe mydło; grudzień 2016

plusy: Komunikatywność obsługi.

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisława rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 392222 z 02.09.2016

odpowiedni towar, dobra cena

zakupy: słód żytni litewski; wrzesień 2016

plusy: dostępność, obsługa

minusy: firma doręczjąca IN Post

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka Ł rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 353285 z 26.08.2015

Świetna oferta, szybka i tania dostawa, w razie jakichkolwiek problemów - natychmiastowy kontakt mailowy ORAZ TELEFONICZNY, w dodatku BARDZO ŻYCZLIWY I POMOCNY! Ceny sensowne - po prostu świetny Sklep. Polecam w 100%.

zakupy: mąki, kasze, ziarna, kosmetyki; sierpień 2015

plusy: jak wtżej

minusy: nie znalazłam jak dotąd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 334413 z 09.03.2015

Ciężko było mi znaleźć ten produkt

zakupy: Mąka z sorgo; marzec 2015

plusy: dostepność towarów

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 330817 z 10.02.2015

Znalazłam sklep w internecie. Szukałam nasion do kiełkowania. Głównie lucerny, ale zamówiłam też słonecznik na wypróbowanie. Ponieważ nie było słonecznika, sklep dorzucił mi inne nasiona - nie sprawdzałam dokładnie, ale zdaje się, że nawet zyskałam cenowo ;) Sprawna wysyłka, miły kontakt. POLECAM!

zakupy: nasiona do kiełkowania; luty 2015

plusy: dostępność towaru, a jak nie - gotowość do negocjacji

minusy: wysyłka wymaga zakupów o pewnej minimalnej wartości.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 327845 z 17.01.2015

Szybkość, trafność. Polecam

zakupy: Błonnik; styczeń 2015

plusy: Szybka dostawa

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 318713 z 13.11.2014

Wybrałem ten sklep ze względu na posiadany asortyment i korzystne ceny. Zakupy, płatność i realizacja zamówienia przebiegły bez problemów. Myślę, że będę częściej zaglądał do Eko-market.pl :-)

zakupy: Produkty spożywcze regionalne; listopad 2014

plusy: Informowanie na bieżąco o statusie zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciejka rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 317029 z 31.10.2014

Znaczący asortyment przypraw i wszelkiego rodzaju innych produktów do kucharzenia. Dbałość i klienta - tego doświadczyłam osobiście!!!

zakupy: przyprawy, mieszanki do wypieku chleba; październik 2014

plusy: szybkość działania, dbałość o klienta

minusy: nie dostrzegam żadnych minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 315329 z 17.10.2014

Ma produkty których szukalam

zakupy: Sól ziołowa Czarownic; październik 2014

plusy: przysyłaja towar zgodny z zamówieniem, staraja się

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 312285 z 24.09.2014

Wybrałam sklep Eko-market ze względu na konkurencyjne ceny oraz obecność produktów, które trudno było dostać w innych sklepach. Sklep spełnił moje oczekiwania - jestem bardzo zadowolona zarówno z prędkości dostarczenia towaru oraz jakości przesyłki. Obsługa jest na wysokim poziomie. To był mój pierwszy zakup w sklepie Eko-market i na pewno nie ostatni! :)

zakupy: mąka, makaron; wrzesień 2014

plusy: różnorodność produktów,konkurencyjne ceny,profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 307205 z 21.08.2014

Wybrałam ten sklep bo potrzebowałam słodów do chleba litewskiego, a Eko-market posiada w swoim asortymencie dwa rodzaje słodów w przystępnej cenie. Sprawna transakcja, bardzo dobry kontakt mailowy, pancerne opakowanie i bardzo szybko dostarczony towar .Gorąco polecam !!!!

zakupy: słód jęczmienny barwiący, słód żytni; sierpień 2014

plusy: idealna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 299249 z 02.07.2014

jest blisko mego miejsca zamieszkania i ma opcję odbioru osobistego.Oczekiwania niemal spełnił, choć byłoby dobrze, gdyby był nieco szerszy asortyment produktów

zakupy: żywnośc bezglutenowa i probiotyczna; lipiec 2014

plusy: dobra informacja o produktach, mozliwy odbiór własny tow

minusy: brak liofilizowanych kultur bakterii kefiru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 294593 z 03.06.2014

ZAWSZE tu kupuje. Obsluga rewelacyjna, jakosc towarow tez. Mucha nie siada! Zostane z tym sklepem nawet widzac ze rosnie konkurencja. NIGDY mnie nie zawiodl, a wrecz przeciwnie. Mieszkam w Danii.

zakupy: glownie okragly ryz brazowy; maj 2014

plusy: mozna polegac na sprzedajacym, SUPER.

minusy: zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dagunia rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 291913 z 17.05.2014

Wybrałam ten sklep bo potrzebowałam słodów do chleba litewskiego, a Eko-market posiada w swoim asortymencie dwa rodzaje słodów w przystępnej cenie. Sprawna transakcja, bardzo dobry kontakt mailowy, pancerne opakowanie.

zakupy: słody, semolina, ślunskie cukierki kawowe; maj 2014

plusy: słód litewski

minusy: chyba nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 284681 z 27.03.2014

Ten sklep spełnił moje oczekiwania.Wybrałem ten sklep dlatego,gdyż kupiłem artykuł spożywczy którego brak na półkach sklepów.Jestem zadowolony bo wreszcie mam dostęp do następnego zakupu no i z dostawą do domu.

zakupy: kawa Celinka; marzec 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gutek nie poleca Eko-market.pl opinia nr 274649 z 29.01.2014

Podobno ekologiczny, dopiero po wystawieniu komentarza dotyczącego produktu okazuje się, że wcale nie taki eko jak by się zdawało, i eko są tylko produkty tak oznaczone, reszta to już ten sam syf co w marketach, czyli gmo itp. Pestki łuszczone, kraj pochodzenia Chiny, napisałem więc w komentarzu, że nie są ekologiczne, po czym właściciel odpisał mi, kasując oczywiście komentarz, że nie ma takiego oznaczenia więc nie są. Więc ja się pytam, czy hipermarkety mogą uchodzić za ekologiczne, skoro sprzedaje się w nich trochę ekologicznych produktów? NIE! A więc gdy sklep oznaczony jako ekologiczny sprzedaje syf z Chin, i to nie dotyczy tylko pestek na ponad połowy asortymentu, to coś nie halo! W dodatku kasowanie komentarza wskazuje na świadome wprowadzanie w błąd, że niby wszystko w nim eko, choć to nie jest prawda. Osobiście w tym sklepie nie zamierzam brać niczego więcej, bo ceny sporo wyższe a takie same jak w znanym portalu aukcyjnym.

zakupy: Słód, melasa.; styczeń 2014

plusy: Sporo asortymentu ekologicznego

minusy: Towary nie będące wcale ekologicznymi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wodnik54 rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 273865 z 24.01.2014

Szukałem w intrenecie sklepu w którym mógłbym kupić olej lniany i padło na Was. Ze sposobu załatwienia transakcji jestem bardzo zadowolony i pewnie jeszcze nie raz i nie dwa będę korzystał z Waszych usług. Polecam każdemu. naprawdę warto.

zakupy: Olej lniany; styczeń 2014

plusy: konkretnie, terminowo,zgodnie z zamówieniem, towar super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bg rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 271709 z 14.01.2014

dobre produkty w dobrej cenie i realizacja zamówienia bez zarzutu.

zakupy: kasza jaglana; styczeń 2014

plusy: asortyment i ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER