Żywność ekologiczna i wegetariańska, mieszanki do pieczenia chleba w domu.
Sklep Eko-market.pl

Kontakt

tel. 510 041 020
Warszawa

Popularne produkty

Przyprawy i.., Nie tylko herbaty, Dla kucharzy i piekarzy, Na śniadanie, Produkty hurtowe, Zdrowe słodycze, Dania gotowe, Nie tylko wody, Księgarnia, Bakalie, Różności

Popularne marki

Provita, Ekomarket, Little india, Kaldysz, Italmex, Babalscy, Visana, Malwa, Nifares, Masala, Forbake, Hillar, Bio planet, Pinia, Elanda, Polska róża, Grovitana

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 80
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Eko-market.pl > Opinie klientów

Sklep Eko-market.pl - monitorowana jakość obsługi

  88% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  88% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.01.2007r i posiada 82 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

jadwiga rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 434982 z 18.05.2018

Znakomity towar

zakupy: EMżywe mydło; maj 2018

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jadwiga rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 434670 z 13.05.2018

Blyskawiczna realizacja zamówienia...

zakupy: EM Żywe mydło, przyprawy; maj 2018

plusy: bardzo dobry jakościowo towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena nie poleca Eko-market.pl opinia nr 432102 z 24.03.2018

Wybrałam ten sklep, ponieważ w nim znalazłam towar, którego szukałam. Niestety otrzymałam przeterminowany produkt (najlepiej spożyć przed 31 grudnia 2017 r.) Na moje 3 maile do tej pory nikt nie zareagował, a pan Piotr do którego zadzwoniłam powiedział mi, że spokojnie mogę go używać do czerwca 2018 r. oraz że może mi zwrócić połowę kosztów zakupu. Towar jest przeterminowany i nie powinien być na stanie sklepu oraz wysyłany do mnie. Dlatego uważam, że należy mi się 100% kosztów zakupu + koszty wysyłki, które ja poniosłam.

zakupy: Otręby ryżowe; marzec 2018

plusy: nie ma

minusy: sklep nie ma prawa wysyłać towaru przeterminowanego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

peu rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 428430 z 27.01.2018

Wszystko ok, polecam

zakupy: Woda nachmielona; styczeń 2018

plusy: bogaty asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malfor1 rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 424078 z 17.11.2017

bo dostępne były produkty , których potrzebowałam

zakupy: melasa, słód jęczmienny, curry; listopad 2017

plusy: szybka dostawa

minusy: konieczność zakupu za co najmniej 35 zł

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kiczora rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 405402 z 10.02.2017

Poszukiwałem ciemnego słodu litewskiego do domowego wypieku chleba. Przy okazji zakupiłem w sklepie kilka innych artykułów. Sklep oferuje szeroki asortyment, nastąpiła szybka realizacja. Towar dotarł do mnie dobrze zabezpieczony. W efekcie jestem zadowolonym klientem :)

zakupy: Artykuły do wypieku chleba, przyprawy...; luty 2017

plusy: Dobry kontakt, rzetelność, szybkość = profesjonalizm

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 400218 z 09.12.2016

Dostępność produktu, który jest mało dostępny w innych sklepach. Korzystne ceny.

zakupy: natto, żywe mydło; grudzień 2016

plusy: Komunikatywność obsługi.

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisława rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 392222 z 02.09.2016

odpowiedni towar, dobra cena

zakupy: słód żytni litewski; wrzesień 2016

plusy: dostępność, obsługa

minusy: firma doręczjąca IN Post

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka Ł rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 353285 z 26.08.2015

Świetna oferta, szybka i tania dostawa, w razie jakichkolwiek problemów - natychmiastowy kontakt mailowy ORAZ TELEFONICZNY, w dodatku BARDZO ŻYCZLIWY I POMOCNY! Ceny sensowne - po prostu świetny Sklep. Polecam w 100%.

zakupy: mąki, kasze, ziarna, kosmetyki; sierpień 2015

plusy: jak wtżej

minusy: nie znalazłam jak dotąd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 334413 z 09.03.2015

Ciężko było mi znaleźć ten produkt

zakupy: Mąka z sorgo; marzec 2015

plusy: dostepność towarów

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 330817 z 10.02.2015

Znalazłam sklep w internecie. Szukałam nasion do kiełkowania. Głównie lucerny, ale zamówiłam też słonecznik na wypróbowanie. Ponieważ nie było słonecznika, sklep dorzucił mi inne nasiona - nie sprawdzałam dokładnie, ale zdaje się, że nawet zyskałam cenowo ;) Sprawna wysyłka, miły kontakt. POLECAM!

zakupy: nasiona do kiełkowania; luty 2015

plusy: dostępność towaru, a jak nie - gotowość do negocjacji

minusy: wysyłka wymaga zakupów o pewnej minimalnej wartości.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 327845 z 17.01.2015

Szybkość, trafność. Polecam

zakupy: Błonnik; styczeń 2015

plusy: Szybka dostawa

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 318713 z 13.11.2014

Wybrałem ten sklep ze względu na posiadany asortyment i korzystne ceny. Zakupy, płatność i realizacja zamówienia przebiegły bez problemów. Myślę, że będę częściej zaglądał do Eko-market.pl :-)

zakupy: Produkty spożywcze regionalne; listopad 2014

plusy: Informowanie na bieżąco o statusie zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciejka rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 317029 z 31.10.2014

Znaczący asortyment przypraw i wszelkiego rodzaju innych produktów do kucharzenia. Dbałość i klienta - tego doświadczyłam osobiście!!!

zakupy: przyprawy, mieszanki do wypieku chleba; październik 2014

plusy: szybkość działania, dbałość o klienta

minusy: nie dostrzegam żadnych minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 315329 z 17.10.2014

Ma produkty których szukalam

zakupy: Sól ziołowa Czarownic; październik 2014

plusy: przysyłaja towar zgodny z zamówieniem, staraja się

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 312285 z 24.09.2014

Wybrałam sklep Eko-market ze względu na konkurencyjne ceny oraz obecność produktów, które trudno było dostać w innych sklepach. Sklep spełnił moje oczekiwania - jestem bardzo zadowolona zarówno z prędkości dostarczenia towaru oraz jakości przesyłki. Obsługa jest na wysokim poziomie. To był mój pierwszy zakup w sklepie Eko-market i na pewno nie ostatni! :)

zakupy: mąka, makaron; wrzesień 2014

plusy: różnorodność produktów,konkurencyjne ceny,profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 307205 z 21.08.2014

Wybrałam ten sklep bo potrzebowałam słodów do chleba litewskiego, a Eko-market posiada w swoim asortymencie dwa rodzaje słodów w przystępnej cenie. Sprawna transakcja, bardzo dobry kontakt mailowy, pancerne opakowanie i bardzo szybko dostarczony towar .Gorąco polecam !!!!

zakupy: słód jęczmienny barwiący, słód żytni; sierpień 2014

plusy: idealna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 299249 z 02.07.2014

jest blisko mego miejsca zamieszkania i ma opcję odbioru osobistego.Oczekiwania niemal spełnił, choć byłoby dobrze, gdyby był nieco szerszy asortyment produktów

zakupy: żywnośc bezglutenowa i probiotyczna; lipiec 2014

plusy: dobra informacja o produktach, mozliwy odbiór własny tow

minusy: brak liofilizowanych kultur bakterii kefiru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 294593 z 03.06.2014

ZAWSZE tu kupuje. Obsluga rewelacyjna, jakosc towarow tez. Mucha nie siada! Zostane z tym sklepem nawet widzac ze rosnie konkurencja. NIGDY mnie nie zawiodl, a wrecz przeciwnie. Mieszkam w Danii.

zakupy: glownie okragly ryz brazowy; maj 2014

plusy: mozna polegac na sprzedajacym, SUPER.

minusy: zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dagunia rekomenduje Eko-market.pl opinia nr 291913 z 17.05.2014

Wybrałam ten sklep bo potrzebowałam słodów do chleba litewskiego, a Eko-market posiada w swoim asortymencie dwa rodzaje słodów w przystępnej cenie. Sprawna transakcja, bardzo dobry kontakt mailowy, pancerne opakowanie.

zakupy: słody, semolina, ślunskie cukierki kawowe; maj 2014

plusy: słód litewski

minusy: chyba nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER