Artykuły elektroinstalacyjne, budowlane i oświetleniowe.
Sklep El-mont.eu

Kontakt

tel. 15 864 51 75
Staszów

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

El-mont.eu > Opinie klientów

Sklep El-mont.eu - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.10.2007r i posiada 11 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Cyprian rekomenduje El-mont.eu opinia nr 102101 z 25.02.2012

Szybko, fachowo, profesjonalnie. POLECAM TEN SKLEP!!!!!

zakupy: kabel ydy, osprzęt elektroinstalacyjny; luty 2012

plusy: niskie ceny, wysoka jakość, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józek rekomenduje El-mont.eu opinia nr 70842 z 04.02.2011

Konkretny sklep,towar w 100% zgodny.Zero problemów

zakupy: POLK .Rozdzielnia ZL-2 2 liczniki; luty 2011

plusy: Dobre ceny ,konkretny sprzedawca

minusy: Niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje El-mont.eu opinia nr 21389 z 14.10.2008

Cenowo jeden z najlepszych sklepów internetowych jaki udało mi się znaleźć. Bardzo dobry kontakt i sprawna obsługa.

zakupy: Zestaw alarmowy CA6P; październik 2008

plusy: tanio, sprawnie i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata C. rekomenduje El-mont.eu opinia nr 21234 z 09.10.2008

Szybka realizacja zamówienia. Miła obsługa i przystępne ceny. Polecam

zakupy: lampka biurkowa HERON; październik 2008

plusy: szybko i fachowo

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek I. rekomenduje El-mont.eu opinia nr 21168 z 08.10.2008

Profesjonalne podejście do klienta. Towar w 100% jak w zamówieniu. Super pomoc techniczna w przypadku pytań i problemów. Szybko i dokładnie. POLECAM!!

zakupy: Oprawy TOKEN 2x36W n/t, Świetlówki 36W; październik 2008

plusy: profesjonalizm, dokładność, tanio i bezproblemowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje El-mont.eu opinia nr 21073 z 06.10.2008

Towar zgodny z zamówieniem. Szybka realizacja i wysyłka. Przy większych zamówieniach super rabaty. Polecam ten sklep internetowy.

zakupy: ydyp 3x1, 5 750V, ydyp 2x1, 5 750V, OPK2x36W; październik 2008

plusy: dokładnie, szybko, bezproblemowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KrzysztofC rekomenduje El-mont.eu opinia nr 15974 z 26.05.2008

Świetny i szybki kontakt z klientem, bardzo szybka wysyłka bezproblemowa i dokładna, towar doskonale przygotowany do transportu zawsze dociera bez jakichkolwiek usterek. Dla mnie 100% sprzedawca POLECAM!!!!!!!

zakupy: ydyp 3x1, 5 750V, domofon; maj 2008

plusy: szybko,sprawdznie i bezproblemowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RomekK rekomenduje El-mont.eu opinia nr 15631 z 14.05.2008

Bardzo dobry kontakt z klientem, ekstremalnie szybka wysyłka, towar świetnie zapakowany, czego więcej chcieć od sklepu? Jak dla mnie perfekcja.

zakupy: kamery do monitoringu, rejestrator; kwiecień 2008

plusy: Bardzo dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz W. rekomenduje El-mont.eu opinia nr 15630 z 14.05.2008

Naprawdę znakomity sklep takich nam trzeba POLECAM w 100%

zakupy: Przewód YDYp 3x1, 5 300/500V; kwiecień 2008

plusy: SZYBKA TRANZAKCJA , DOSONAłE DORADZTWO , MIłA OBSłUGA

minusy: Nie posiadają

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje El-mont.eu opinia nr 15628 z 14.05.2008

Szybka, sprawna i dokładna obsługa klienta. Dla stałych klientów świetne rabaty cenowe co umożliwia kupno większej ilości towaru o doskonałej jakości. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę!!

zakupy: ydyp 3x1, 5 750V; maj 2008

plusy: Szeroka oferta towarów i doskonała obsługa.

minusy: Obecnie nie posiada zauważalnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eltelk rekomenduje El-mont.eu opinia nr 15627 z 14.05.2008

Znakomity kontakt oraz doradztwo , super ceny

zakupy: yaky 4x240; maj 2008

plusy: obsługa oraz ceny

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER