Części i komponenty elektroniczne.
Sklep Elektroniksc.com.pl

Kontakt

tel. 62 735 13 10
Ostrów Wielkopolski

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 119
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Elektroniksc.com.pl > Opinie klientów

Sklep Elektroniksc.com.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  87% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.03.2009r i posiada 121 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Konrad rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 400410 z 11.12.2016

Konkurencyjne ceny, bogaty asortyment elementów i podzespołów, szybki kontakt mail'owy oraz opcja dostawy Paczkomaty 24/7, co pozwala na elastyczny czas odbioru przesyłki.

zakupy: Głównie części elektroiczne i mechaniczne; grudzień 2016

plusy: szeroki asortyment w korzystnych cenach

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perspektywa rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 391470 z 22.08.2016

Zawsze wszystko na czas i tak jak ma być. POLECAM

zakupy: zestawy półprzewodników; sierpień 2016

plusy: czas realizacji, oferta

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jand rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 375330 z 05.03.2016

Bardzo niskie ceny, dobry kontakt zarówno telefoniczny jak internetowy

zakupy: podzespoły i elementy elektroniczne; marzec 2016

plusy: niskie ceny

minusy: nieaktualna historia zakupów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej nie poleca Elektroniksc.com.pl opinia nr 301661 z 17.07.2014

Kupiłem zasilacz usb pod zapalniczkę samochodową, towar wadliwy spalił mi nawigację, szef stwierdził, że to ja zwarłem urządzenie... no ciekawe jak, to chyba by się zasilacz spalił a nie nawigacja. Żenada, sprawa trafi do rzecznika praw konsumentów, odradzam stanowczo.

zakupy: zasilacz 12V/ 2x 5V USB; lipiec 2014

plusy: miła pani z obsługi

minusy: szef, ignorant jakich mało, cwaniak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zkchrzan rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 118613 z 22.04.2012

Kupuję w tym sklepie od jego powstania i zawsze byłem wzorowo obsłużony. Sklep posiada szeroką gamę towaru w swojej branży i po bardzo przystępnych cenach

zakupy: części elektroniczne; kwiecień 2012

plusy: świetna obsługa,duży wybór, niskie ceny

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rk rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 79579 z 29.06.2011

Sklep spełnił moje oczekiwania, tanio, szybko i profesjonalnie. POLECAM

zakupy: części elektroniczne; czerwiec 2011

plusy: przystępne ceny, jakość obsługi

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waldec rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 73521 z 15.03.2011

Poszukiwałem transformator sieciowy i znalazłem najtańszy w Elektroniksc.com.pl Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.Polecam sprzedawcę.

zakupy: Transformator; marzec 2011

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawlus17 rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 72583 z 01.03.2011

Wszystko ok, dobry kontakt i szybkie realizowanie zamówień, godne polecenia.

zakupy: Mostek KBPC, MAX232, Gumka przewodząca; marzec 2011

plusy: Dobry kontakt i szybkie realizowanie zamówień

minusy: ---------------------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 72576 z 01.03.2011

Bardzo szybka dostawa,duży wybór,przystępna cena.

zakupy: Tranzystory; marzec 2011

plusy: Szybkość i cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

plah rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 71961 z 21.02.2011

Zawsze szybko i stosunkowo tanio. Wielki wybór.

zakupy: Obudowy, transoptory, inne elementy; luty 2011

plusy: Szybko i tanio

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kalafar 153 rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 71327 z 12.02.2011

CO TU DUŻO MÓWIĆ WSZYSTKO JUŻ POWIEDZIANO NA TEMAT TEGO SKLEPU NIC TYLKO POLECAĆ INNYM. ODKĄD ZNALAZŁEM TEN SKLEP TYLKO W NIM SIĘ ZAOPATRUJE I NIE ZAMIERZAM TEGO ZMIENIAĆ. TAK TRZYMAĆ DRODZY PAŃSTWO!!!!!!!

zakupy: OBUDOWY, GAŁKI ELEKTRONIKA; luty 2011

plusy: PROFESJONALIZM,SZYBKA I TANIA PRZESYŁKA

minusy: NIE MA WAD TEN SKLEP

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sindbin rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 69709 z 19.01.2011

Bardzo dobry sklep. Zawsze fachowa i miła obsługa. Gorąco polecam.

zakupy: Różne.; styczeń 2011

plusy: Miła i fachowa obsługa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hamatec rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 69572 z 18.01.2011

Zaopatruję się w tym sklepie od lat.Gorąco polecam.

zakupy: Popdzespoły elektr.; styczeń 2011

plusy: Pełen profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bakteria221 rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 69536 z 17.01.2011

Kupowałem już przedmioty tutaj wcześniej i byłem bardzo zadowolony. Elegancko zapakowane, ekspresowa wysyłka. Nic tylko polecać

zakupy: Żadkie tranzystory, kondensatory; styczeń 2011

plusy: Szybkość, niska cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 69063 z 11.01.2011

Bardzo dobra obsługa, przyzwoite ceny i szeroki asortyment

zakupy: Elementy pasywne, układy scalone; styczeń 2011

plusy: Ceny i asortyment

minusy: Brak płatności kartami

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ralf010519 rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 68905 z 07.01.2011

Polecam gorąco. Szybka realizacja zamówienia i dobry kontakt

zakupy: wtyczka d-sub; styczeń 2011

plusy: Szybka ralizacja zamówienia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 67751 z 20.12.2010

Niskie ceny, bardzo duży wybór produktów i szybka przesyłka! Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Na pewno będę korzystał z tego sklepu internetowego!!! POLECAM!

zakupy: elemeny elektroniczne, chemia; grudzień 2010

plusy: bardzo duży wybór, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 67565 z 17.12.2010

Wielokrotnie zamawiałem części elektroniczne w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolony z rzetelności, asortymentu, szybkości realizacji zamówień i cen.

zakupy: mostki prostownicze, chemia, testery; grudzień 2010

plusy: rzetelność, szybkość realizacji zamówień, niskie ceny

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kalafar 153 rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 67262 z 15.12.2010

POLECAM TEN SKLEP BO MA SZEROKĄ OFERTĘ TOWARÓW W DOBREJ CENIE ,WYKWALIFIKOWANĄ OBSŁUGĘ, SZYBKĄ REALIZACJĘ ZAMÓWIENIA , TAK TRZYMAĆ. JESZCZE NIE RAZ SKORZYSTAM. POLECAM W 100%.

zakupy: przekażniki triaki kondensatory diaki; grudzień 2010

plusy: szeroka oferta

minusy: na razie nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ksdp rekomenduje Elektroniksc.com.pl opinia nr 66613 z 08.12.2010

Bardzo szeroka oferta. Wspaniały i rzeczowy kontakt. Bardzo szybka realizacja. Polecam!!! Polecam!!! Dziękuję.

zakupy: Różne; grudzień 2010

plusy: Czytelność ofert iszybkość realizacji.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER