Sprzedaż zabawek firmy WADER ZABAWKI .
Sklep Emalpol.pl

Kontakt

tel. 504 212 282
Warszawa

Popularne produkty

Zabawki Wader, Klocki, Zabawki Edukacyjne, Samochody, Lego, Puzzle, Puzzle i Układanki, Edukacyjne, Pokój dziecięcy, Zabawki Ogrodowe, Auta i Pojazdy, Zabawki Kreatywne i Plastyczne

Popularne marki

Wader, Clementoni, Lego, Ikea, Simba, Dumel discovery, Clics, , Anek, Orb factory, Alexander, Mario-inex, Millaminis, Hape, Mattel, Smily play, Granna, Fisherprice

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Emalpol.pl > Opinie klientów

Sklep Emalpol.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.11.2009r i posiada 12 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

SK1993 rekomenduje Emalpol.pl opinia nr 423810 z 14.11.2017

Rewelacyjnie. W tym samym dniu zamówiene i można było odebrać bez problemu.

zakupy: Tablet fotel; listopad 2017

plusy: Dogodny dojazd

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SABINA74 rekomenduje Emalpol.pl opinia nr 91882 z 26.12.2011

- Jestem bardzo zadowolona z "transakci - zakupu" w firmie Emalpol. Wybrałam ten sklep spośród "dosłownie "kilku dziesięciu" ze względu na bardzo bogaty asortyment. - "Przeglądałam" sklepy internetowe z całej Polski i tylko tu udało mi sie kupiś to co sobie zaplanowałam w wyjatkowym kolorze - którego nie mogłam dostać. Jestem bardzo zadowolono i GORĄCO POLECAM TEN SKLEP ! Zakupy internetem - szybkie, solidna dostawa ! Bravo !

zakupy: zestaw do karmienia dzieci i nioemowlat; grudzień 2011

plusy: SZYBKO, SOLIDNIE, BOGATY WYBÓR

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosciu rekomenduje Emalpol.pl opinia nr 90448 z 11.12.2011

Slklep zostal wybrany z powodu dostepnosci asortymentu. Pozostale sklepy nie mialy wszystkich zabawek, ktore mnie interesowaly. Emalpol.pl zdecydowanie spelnil moje oczekiwania.

zakupy: Figurki i domek Smerfow; listopad 2011

plusy: rewelacyjny kontakt i ekspresowa wysylka

minusy: brak (jedno zamowienie)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marlena rekomenduje Emalpol.pl opinia nr 90035 z 06.12.2011

Szybka i sprawna obsługa. Towar 100% zgodny z opisem na stronie. Bardzo polecam.

zakupy: Samochód dla synka; grudzień 2011

plusy: możliwoś odbioru własnego za 0 zł

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Emalpol.pl opinia nr 88221 z 16.11.2011

Super sklep, towar zgodny z opisem. Błyskawiczna wysyłka. Polecam gorąco!

zakupy: Podusia na krzesełko dziecięce; listopad 2011

plusy: Szybko

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika nie ma zdania o Emalpol.pl opinia nr 88107 z 14.11.2011

było dużo zabawek, które mnie interesowały

zakupy: zabawki; listopad 2011

plusy: ilość asortymentu

minusy: nieaktualna dostępność produktów w sklepie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zorro rekomenduje Emalpol.pl opinia nr 86828 z 25.10.2011

Atrakcyjne ceny. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Zabawki bardzo fajne i trwałe. Gorąco polecam.

zakupy: Zabawki Wader; wrzesień 2011

plusy: bogata oferta, czas realizacji, atrkacyjne ceny

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nick rekomenduje Emalpol.pl opinia nr 86809 z 24.10.2011

Super sprzedawca. Szybka wysyłka.Piękne klocki.Gorąco polecam!!!

zakupy: kolcki wader; październik 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: wsio ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zanet rekomenduje Emalpol.pl opinia nr 86798 z 24.10.2011

Duży wybór zabawek i atrakcyjne ceny, do tego przesylka byla bardzo szybka.

zakupy: zabawki smerfy; październik 2011

plusy: ceny

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Emalpol.pl opinia nr 80532 z 13.07.2011

Ze względu na cenę produktu oraz możliwość odbioru osobistego

zakupy: klocki Clemmy; lipiec 2011

plusy: cena, dostępność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wariwa rekomenduje Emalpol.pl opinia nr 76438 z 05.05.2011

Atrakcyjna cena. Możliwośćodbioru osobistego.

zakupy: Ciężarówka wywrotka serii GIGANT; maj 2011

plusy: Przy odbiorze osobistym możliwość wyboru kolorystyki.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Juniorka rekomenduje Emalpol.pl opinia nr 62013 z 30.09.2010

ŚWIETNA WSPÓŁPRACA. TOWAR DOSTARCZONY BARDZO SZYBKO.WIELKI POZYTYW. U TAKIEGO SPRZEDAWCY NAPRAWDE WARTO KUPOWAĆ POLECAM W 100%

zakupy: Taczka wózek 10958 wader; wrzesień 2010

plusy: Tempo i kontaktowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER